reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

PYTANIE?? (troszke z innej beczki)ciągle wieczorem o tej samej godzinie wychodzi na sciane wielkie pajączysko,zabijam paskudztwo odrazu, ale nastrępnego dnia wylazi drugie...(nie mam w domu pajęczyn) jak to cholerstwo zlikwidowac, unicestwic czy cos podobnego?????????? (sorki za tresc i opytanie al;e nie mam kogo poradzic sie)

Jak by moja babcia powiedziala Masz za czysto w Domu;-) bo pajaki lubia czystosc. Nie zebym kazała Ci nie sprztac :-D
Kingus ma racje pdkurz dobrze domek moze zniknie pajeczysko:baffled:

reklama
tak myslalam ze zaraz powiecie żebym się wziela za sprzątanie a nie pisala o pajakach, ale to nie to....mam posprzątane dziewczyny, tylko że zostawiam lufcik jak wychodze do pracy i mam podejzenia ze te intruzy oknem wchodzą....:confused::baffled:ale do drugiego pokoju ani kuchni nie wchodzą....no ale już dobrze z tymi pająkami (a moze one jakiegos zapachu nie lubia?)

ale teraz zobaczcie co znalazłam w necie
" Lina Medina- najmłodsza matka świata "- przeczytajcie:shocked2:

Ostatnia edycja:
nic nie szkodzi kingus nawet mnie to rozbailo...:-)fakt jest taki że wszystko zniose ale nie takie wielkie "krzyzaki" na scianie, a w domu to sa raczej takie chude i siwe, a te to sa takie nie domowe:-D

szok z tą 5 letnią dziewczynką ktora byla w ciązy!!!!!:szok: straszne, przeczytajcie......

Hej dziewczyny...
kingus trzymam kciuki zeby bylo dobrze..ja przez ostatnie dwa dni umieralam z bolu jajnikow nie umialam chodzic, siedziec spac, przytulalismy sie przedwczoraj ale juz wczoraj nie dalam rady z bolu:(...nie wiem czy to byla owu czy nie....kupilam w srode testy owulacyjne i wczoraj wyszedl pozytywny ale temp dzis mi wzrosla do 37.14 czyzby po owulce juz?na usg ide w poniedzialek prywatnie-100zl szok ale warto przynjmniej zobacze jak tam wyglada....teraz zaczynam watpic ze nam sie uda w tym miesiacu bo jesli owu mialam wczoraj to jak sie dzis pokochamy to lipa....do tego m mi sie rozchorowywuje...
ale za to ostatni dzien w pracy i weekend:)

Czy biorac castagnusa i jak zajde w ciążę nie wiedzac jeszcze o tym (test dopiero przy spodziewanjej @) to moge zrobic fasolce krzywde ?

pytałam o to lekarza i powiedział mi , że spokojnie można brać do momentu spodziewanej miesiączki i jeśli ona się nie pojawi, to zrobić teścik i jeśli będzie pozytywny , to odstawić
czytałam tez na forach wypowiedzi dziewczyn które sie nim wspomagały i zaszły w ciążę i pisały to samo

witam piątkowo i już prawie weekendowo, byle do 15.00 ..... :tak::-D:tak:

magdaim83, ale przytulanie 2 dni przed owulką, to też dobry okres, więc więcej pozytywnego myślenia ....a bóle owulacyjne może miałaś przed owulką, więc przyjemność dzisiaj może też być na II kreseczki :tak::tak::tak: głowa do góry ........ aby było przyjemnie.....

miłego dzionka :cool2:

dzien dobry!

nie pisze u was czesto ale czytam w miare na biezaco.
kluliczek juz wie, ale dzis postanowiłam sie wam pochwalic....dołączam do zafasolkowanych....
@ spoznia sie juz 8 dni, 3 testy ciązowe, i 3 razy beta nie mogą się mylić!!!

dzis sprobuje sie dostac do mojego lekarza bez kolejki, a jesli mi sie nie uda to bede u niego 31 lipca...a 22 lipca pojde do innego lekarza, na usg, zeby zaspokoic ciekawosc...

tak wiec informuje, chwale sie i ciesze, oraz prycham fluidkami na wszystkie chętne
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Modroklejka, superaśne wielgachne gratulacje!!!!!Dzięki za fluidki, staram się je złapać.też tutaj rzadko coś piszę, raczej siedzę na trójmieście żeby trochę wyluzować i nie myśleć ciągle o zajściu w ciążę, minął już rok naszych staranek, w końcu wybieramy się do gina 12 sierpnia po jakąś pomoc.Ale ostatnio dziwnie się czuję więc łudzę się że może się w końcu udało.

reklama
Zobacz załącznik 86024

Przyznam sie bez bicia, że nie czytalam Waszych postów bo strasznie sie rozpisałyście :-)

Mam nadzieje, że przegapiłam wiele radosnych wiadomości :-)

Zalatana bylam z lekka, a własciwie jestem nadal. Nawet w niedziele bede pracowala.

Moje przygotowania do ciaży tzn. badania, dentyskta itp jak narazie troszeczke na dalszy plan zeszły, ale tak czy inaczej mam je cały czas w planach :-) Jak juz sobie postanowiłam, że w sierpniu zaczynamy starania to odkladać tego nie bede w nieskończoność. Zreszta M nie dal by i żyć. Moja sasiadka się smieje, że teraz naresztie sobie mój facet poużywa. No fakt, tabletek antykoncepcyjnych nie biore od dawna, no a wiadomo jaka przyjemność z ... :baffled:

Wracam do roboty.

Miłego dzionka kobitki :-)

Zobacz załącznik 86025

Do góry