Ja się dopominam, bo jak ostatnio to zrobiłam to cos się posypało tych II. Nota bene prosze o zgłoszenie ich do mnie na PM ;-).
No a nastepna listę to juz nie ja będę robiła i prowadziła :-).
Prosze mnie dopisac na liste staraczek
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się dopominam, bo jak ostatnio to zrobiłam to cos się posypało tych II. Nota bene prosze o zgłoszenie ich do mnie na PM ;-).
No a nastepna listę to juz nie ja będę robiła i prowadziła :-).
Prosze mnie dopisac na liste staraczek![]()
Niunia, Martyna76 -mam nadzieje, ze po nospie bedzie lepiej...oby szybko @ was teraz opuscila na dluzej!
Ja Kochane się juz na dzisiaj żegnam. Lecę do wyrka
Dobranoc Kobietki
U mnie @ dopiero na święta, ale napięcie przedmiesiączkowe mi bardzo wcześnie dokucza![]()
Dzięki Aga...ale jakoś sie nie nastwawiam...no nic-za tydzien się wyjasni:-)
Oj nie gadaj jeszcze tak! masz szanse większe niz ja kochanie, bo masz wyższa temperaturę
:-)
Katarzynko! Ciebie również proszę o POZYTYWNE MYŚLENIE! I również jestem z Tobą całym sercem!![]()
Apple-o!!! pojawilaś się:-) I co nowego u mojej współtowarzyszki emigracyjnej niedoli??? Co u Ciebie? Jedziesz na swięta do kraju? jak staranka?
Niunia, Martyna76 -mam nadzieje, ze po nospie bedzie lepiej...oby szybko @ was teraz opuscila na dluzej!
Jestem caly czas Kochanie, tzn podczytuje. Kurcze zaz mi glupio bo odzywam sie tylko gdy ktos o mnie pyta....
A ty Kochana kropeczko tez na swieta do domku?
Czesc kobietki...
jestem zla dzis!!
zadzwonilam dzis do mojej gin a ona ze moze mnie zapisac na 25 styczniaTyle czekania???
I jeszcze mi nawymyslala ze jestem w goracej wodzie kapana :--
-( Przeciez to chyba normalne ze chcialabym wiedziec cos wiecej przed swietami
no wiec w czwartek podazam ne betke... czy betke robi sie tylko z rana? i bez sniadanka?
u mnie dalej bez objawow a tesci robilam jeszcze jeden i tez są II :-) ale cos mnie w brzuszku ciagnie
Buziaczki wielkie i owocnej nocki wam zycze
Witajcie dziewczyny !!!!!
Katarzynko1979 i Kropeczko dziekuje, ze mi odpisalyscie:-):-):-). Mam tylko mala niejasnosc:-( Ja robilam testy z rana jak sie obudzilam, a Wy piszecie, ze tak sie nie robi, a testy pokazuja kreseczki coraz ciemniejsze. Po tym wszystkim poszlam przeczytac jeszcze raz ulotke i na testach pisze, ze moge robic o kazdej porze dnia- nie ma to znaczenia, pisze jeszcze ze wiekszosc kobiet preferuje robic to wlasnie z rana, jako pierwsza rzecz po przebudzeniu:-):-). Wiec nasuwa sie male pytanko ''Czy ja dobrze robie czy nie?'', bo zastanawiam sie co zrobic jutro rano:-(? Jesli tylko dacie rade to mi odpiszcie, z gory dziekuje!!! Ide sie poprzytulac do mezapapa dobranoc wszystkim!!!
Kurde musze poprawic w koncu moj suwaczek, ale to juz jutro hihhih