reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
EVE myślisz ze 36,9 to nie za mało jak na ciążę (też tyle mam 7 dni przed @)?Kiedy temperatura spaa jeśli nie doszło do zapłodnienia?
moim zdaniem to bardzo ladna tempka! ale nie sugeruj sie nia narazie bo jeszcze do @ sporo dni! wiesz co do samej tempki to nie istotne zeby dobila 37st bo kazda kobieta ma inaczej i to zalezy od tego jakie masz najnizsze temp w cyklu bo jak masz np najnizsza ok 36.2 to ciezko zeby dobila 37! a temp spada zazwyczwaj ok 1-2 dni przed @ a czasami nawet pare godzin przed @ na łep na szyje leci! wiec spkojnie czekaj!!!!!! :tak:
a powiedz ile dni temu mialas owu?

no zmierzę jutro i zobaczę ale nie wierzę że sie udało . Jakieś wewnętrzne przeczucie i niebolące cycochy:zawstydzona/y:

katarzynka mnie nigdy cycochy nie bolały i naprawde jak kogos bolą tak wczesnie to ewenement - powinny zacząc boleć 6-7tc, nie miałam żadnego sluzu, zadnych objawów prucz tempki ALE ONA TEZ POTRAFI ZMYLIĆ wiec nie myśl tak o tym i nie analizuj....bo przeciez każda z NAS jest inna...ja zdnych objawów nie miałam, i nadal mam mało, troche było mi blee ale to wieczorem i po jedzeniu..., piersi nie bola już, senna nie jestem, siku ne robiłam czesto i nie robie, brzuszka nie wiedac a to już 13tc :-) apetytu i zachciewajek nie mam...nie ma co się sugerowac innymi, wagowo mam mniej niz przezd ciazą nadal

moim zdaniem to bardzo ladna tempka! ale nie sugeruj sie nia narazie bo jeszcze do @ sporo dni! wiesz co do samej tempki to nie istotne zeby dobila 37st bo kazda kobieta ma inaczej i to zalezy od tego jakie masz najnizsze temp w cyklu bo jak masz np najnizsza ok 36.2 to ciezko zeby dobila 37! a temp spada zazwyczwaj ok 1-2 dni przed @ a czasami nawet pare godzin przed @ na łep na szyje leci! wiec spkojnie czekaj!!!!!! :tak:
a powiedz ile dni temu mialas owu?

owu miałam chyba 10 grudnia lub 11-go (stawiam na 10, test owu dodatni, bolące wieczorem jajniki, a zwlaszcza jeden!)

katarzynka mnie nigdy cycochy nie bolały i naprawde jak kogos bolą tak wczesnie to ewenement - powinny zacząc boleć 6-7tc, nie miałam żadnego sluzu, zadnych objawów prucz tempki ALE ONA TEZ POTRAFI ZMYLIĆ wiec nie myśl tak o tym i nie analizuj....bo przeciez każda z NAS jest inna...ja zdnych objawów nie miałam, i nadal mam mało, troche było mi blee ale to wieczorem i po jedzeniu..., piersi nie bola już, senna nie jestem, siku ne robiłam czesto i nie robie, brzuszka nie wiedac a to już 13tc :-) apetytu i zachciewajek nie mam...nie ma co się sugerowac innymi, wagowo mam mniej niz przezd ciazą nadal

masz rację, nie doszukuje sie już objawów:) z resztą ja należę do małoobajwowych ludzi:) hihi, przed @ też mam delikatne sygnały w prownaniu z koleżankami:)
poczekam, poczekam. A jak u Ciebie? jak przed świętami? przenty kupiłać?
powiecie teściom o ciąży?

Katarzynko ja słyszałam ,że spada w dniu @:zawstydzona/y: aaa i zgadadzam się z Eve! NIE KRACZ! NOI! ;-))))

będe cierpliwie czekała a Wy trzymajcie kciukasy:)

dziękuję Wam wszystkim za wsparcie!!!

Kropeczko widziałas co pisała pixella - temperaturką też się nie trzeba sugerować!!! więc według mnie szanse mamy takie same!!!!

Gratuluje Ci drugiego dziecka! :-) mam nadzieje ,że mi tez nie długo sie uda drugi raz poczuć to szczęście:tak:

książkowo przy cyklu 32 dniowym( wg suwaczka) owulka powinna być ok. 18 dc ....... ale coś pisałaś,że miewasz i cykle 26-28 dniowe, więc może być troszke wcześniej, więc pewnie najlepsy okres na serduskowanie to zacząć już ok. 11 dc.....:tak:

pozdrawiam i lecę do roboty..:tak:

Dziękuję Jarzebinko:tak::-D
Od 11dc zaczynam!!:-D:-D:rofl2::rofl2::happy2:

reklama
Do góry