reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
a u mnie chyba @ też niedługo zawita. Oprócz bólów pleców (co się ma nijak do ciąży), czasami bólu brzucha w okolicach pępka nic mi nie jest. Pewnie gdyby nie było staranek to nawet bym tego nie zauważyła..
wiesz zawsze szukamy jakiś objawów bo czekamy ... u ciebie to chyba jeszcze za wcześnie, w tym tyg co będzie to dopiero może coś się pojawić... trzymam kciuki!!

Oj, chyba nie ma więcej II:-(

Mój M już narzeka, że zrobiłam się nerwowa. No nie dziwne, ile można cierpieć bule brzucha:wściekła/y:
Gdyby tak facet wziął troszkę kobiecego cierpienia.....

Pysiu, Kropeczko, Katarzynko - owszem to niezaprzeczalne, że chciała bym by @ nie przyszła i mikołaj przyszedł w święta. Jednak wiem, że moje objawy mogą być również na @ 10 dni przed. Miałam tak już nie raz :baffled: Temp się nie sugeruję ponieważ w tym cyklu bardzo długo utrzymywała się wybitnie niska a potem bardzo mocno skoczyła, i to wszystko było jeszcze przed książkowym dniem na owulację czyli czternastym :-p Po prostu się troszeczkę pomieszało - jak w worku mikołaja z prezentami;-)

Mam wszystkie świeżutkie, nowiutkie ozdoby na choinkę, tylko drzewka brak.... Aj ci faceci:dry:

Czesc kochane:) ja na sekundke eh urwanie glowy jestem padnieta zaraz ide nyny ciagle ty;klko praca zakupy sprzatanie i nyny ile mozna eh byle do wigiole potem 5 dni wolnego 3 dni do pracy i na nowyrok tydzien wolnego ehh juz niedlugo ja juz nyny ide dobranoc kochane owocnych nocek zycze:)

reklama
ahaaa no jak tak to ja tez nie wiem :-D
ja u siebie np wiem kiedy mam owulacje nawet bez wyliczania bo wtedy np jest inny śluz.. mam tkliwsze piersi i jestem nerwowa:tak:
Może u Ciebie to owuulacja.. jest taka mozliwosc. Kiedy mialas ostatnio @?
@ była 12 grudnia:-D haha:-D Także jeszcze staranka przede mną:-p a cykle mam różne... do 32dni dochodzą. Ale ostatnio miałam co 26-28 dni.

Czesc kochane:) ja na sekundke eh urwanie glowy jestem padnieta zaraz ide nyny ciagle ty;klko praca zakupy sprzatanie i nyny ile mozna eh byle do wigiole potem 5 dni wolnego 3 dni do pracy i na nowyrok tydzien wolnego ehh juz niedlugo ja juz nyny ide dobranoc kochane owocnych nocek zycze:)

Dobranoc sisi86:tak::blink:

Do góry