Kluliczek
Babka z laską
Tak jak mówiłam zaczynam zamykanie listy i podsumowywanie. Opieram się na dostarczanych przez staraczki informacjach i jak narazie naliczyłam 150 staraczek z czego 68 szczęśliwie zafasolkowanych. Częśc z tych 150 dziewczyn pojawiła się tylko na chwilkę, mignęła tu na watku i nie wiem co się z nimi dalej działo, jak przebiegały ich staranka, czy nie zostały zawieszone. Niektóre z Was zobaczyły na testach upragnione II ale nietstety nie było Wam dane długo się nimi cieszyc, nie wliczałam Was do zafasolkowanych staraczek, bo wiem, ze sa to czesto nadal zbyt świerze rany.
Nadal czekam na zgłoszenia dziewczyn, które udzielają się na atku ale nie ma ich na liście. I mam ogromna nadzieję, ze bedzie mi dane postawic jeszcze sporo II na liscie staraczek 2008, nim w dniu 1 stycznie 2009 zakończe jej prowadzenie :-).
Nadal czekam na zgłoszenia dziewczyn, które udzielają się na atku ale nie ma ich na liście. I mam ogromna nadzieję, ze bedzie mi dane postawic jeszcze sporo II na liscie staraczek 2008, nim w dniu 1 stycznie 2009 zakończe jej prowadzenie :-).