reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

:-D

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GRATULUJĘ cudownie AGUSIU to niesamowite Kochana ja nie przyjmuję innej opcji chcę sie cieszyć i chcę żeby inni cieszyli sie ze mną. Agusiu obie bedziemy grube, bardzo grube!:-D:-D:-D
Powiedziałaś juz męzusiowi?

tak :) juz wie :) jego pierwsza mysl to byla..."moze juz na gwiazdke kupie malemu samochod sterowany" :-D ale cieszy sie bardzo i juz mi caly czas gada co jesc moge a czego nie.... specjalista sie znalazl :-)

Wogole to do mnie nie dociera chyba jeszcze... policzylam sobie juz ze rodzimy w polowie sierpnia wiec to na pewno beda wakacje inne niz wszystkie :-)

Kiedy mam sie zapisac do gina? ostatni okres mialam 11 listopada a owu kolo 30 listopada (cykle 34 dni)... Kiedy ty Pysiu idziesz??

reklama
Pysiu, Aga dołączam do Was. Mnie też wyszły dwie piękne grube, czerwone krechy.:tak:
Nic mężowi jeszcze nie mówie, bo sama nie moge w to uwierzyć. Zrobiłam zdjęcie testu na wypadek gdyby kreski zniknęły, ale jutro zrobie betkę. Zaraz zadzwoniłam do przyjaciółki i umowiłam sie na spotkanie. Ona pierwsza sie dowie i podpowie jak w zaskakujący sposób powiedzieć mężowi i rodzince.
A może Wy macie jakieś super pomysły?? Pomóżcie, prosze!!

Też tak miałam, jak zapewne każda z nowych zafasolkowanych:tak: dojdzie to do Ciebie na usg chyba dopiero, albo jak zacznie Ci brzus rosnac, tak to ja też nie mogłam dłuuuuuuuuugo uwierzyć, ale już wierzę:-D Ciąża to wspaniałe przeżycie, mimo niedokońca ciekawych dolegliwości :-D
Ja też w sumie miałam tulanko jedno 2 dni przed owu i się udało. Wcześniej owszem, były serduszkowania, ale nie takie by zafasolkowac, bo wiedzialam kiedy bedzie owu :-D tempki nie mierzylam, dopiero po owu czasami, bo bylam zaziebiona:-p A jak widać wszystko gra i cieszę się razem z Tobą :-D

Agusiu, Tobie też GRATULUJĘ!!! Oj, jak cudnie się zrobiło:-) Cudnych miesięcy z Maleństwem dziewczynki :-D

Imagination mam nadzieję, ze pomozesz nam przejśc przez te 9 miesiecy i że bedziemy mogły sie podpytywać o badanka mdłości i takie tam i oczywiście jak sobie z nimi radzić:-);-)

Pysiu, Aga dołączam do Was. Mnie też wyszły dwie piękne grube, czerwone krechy.:tak:
Nic mężowi jeszcze nie mówie, bo sama nie moge w to uwierzyć. Zrobiłam zdjęcie testu na wypadek gdyby kreski zniknęły, ale jutro zrobie betkę. Zaraz zadzwoniłam do przyjaciółki i umowiłam sie na spotkanie. Ona pierwsza sie dowie i podpowie jak w zaskakujący sposób powiedzieć mężowi i rodzince.

Gratuluje kochana!!! Co za wspaniała niedziela :-):-):-) Zrobisz sie okragła razem z nami :-):-):-)

Nie to poprostu niesamowite tye szczęścia w jeden poranek CUDOWNIE CUDOWNIE CUDOWNIE GRATULUJĘ mtemil.

Agus jeszcze nie wiem kiedy wogóle powinnam pójść do lekarza odrazu czy moze za 2- 3 tygodnie nie mam zielonego pojęcia ale moze koleżanki nam ty pomogą

Witajcie moje kochane dziewczynki, zrobiłam test ( o 4 rano) i co i .............................. II kreseczki zobaczyłam na teściku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D Faktycznie to one wyglądały tak I I chyba jutro jeszcze polecę na betkę dla pewności i dopiero po drugiej powiem M, tylko nie wiem czy tyle wytrzymam:-)
Teraz co chwilka sprawdzam czy ta drga kreseczka nie zginęła:zawstydzona/y:

O kurcze Pysiu jak sie ciesze :-):-):-) czulam ze tak bedzie :-):-):-)
A dzis jest chyba fasolkowa niedziela bo u mnie też II!!!:-D:-D:-D:-D ta druga nadal slabsza ale juz calkiem widoczna :-D:-D:-D:-D
Ale wiecie co.. jak juz je zobaczylam to pierwsza mysl "o nie! bede gruba!" to juz chyba hormonki.... Pysiu chyba bedziemy mamusiami!!!!

Dziewczyny fantastyczne wieści !!!
Oby więcej takich pozytywnych niedzielnych poranków :-)

Aga, Pysiu spostrzeżeniami będziemy mogły się wymieniać. Mnie terminek według kalkulatorka wychodzi na ostatnie dni sierpnia, ale to już lekarz oceni czy sierpnióweczka ze mnie czy wrześnióweczka :-)
Kiedy dziewczyny idziecie do gin?? Ja wolałabym jeszcze przed świętami...

Pysia1510, Aga00782, mitemil

serdeczne gratulacje!!! Cudny prezent otrzymałyście! Życzę spokojnych dziewięciu miesięcy!!!:-D:-D:-D

Poproszę troszeczkę fluidków, bo też czekam z niecierpliwością na testowanie! Może za tydzień w niedzielę to ja pochwalę się II kreseczkami choc nadziei mało!
Miałyście jakieś objawy?

w. kropeczko, kinguś dziękuję Wam, że o mnie pamiętacie! Mało tu zaglądam, bo jakoś mi ostatnio ciężko! Wrócę na pewno, może w nowym 2009 roku z nowymi siłami starankowymi!
Wam życzę z całego serca szybkiego zafasolkownia!

Pozdrawiam również wszystkie pozostałe dziewczyny i również zaciskam kciuki za Wasze starania!

GRATULACJE;ale poranek dziewczyny :-)Ciesze si z wami i to bardzo:-)
Zycze spokojnych 9 miesiecy,latwego,szybkiego,bezbolesnego porodu:tak:

I wiedze,ze sie udalo po odpuszczeniu:-)

reklama
O kurcze Pysiu jak sie ciesze :-):-):-) czulam ze tak bedzie :-):-):-)
A dzis jest chyba fasolkowa niedziela bo u mnie też II!!!:-D:-D:-D:-D ta druga nadal slabsza ale juz calkiem widoczna :-D:-D:-D:-D
Ale wiecie co.. jak juz je zobaczylam to pierwsza mysl "o nie! bede gruba!" to juz chyba hormonki.... Pysiu chyba bedziemy mamusiami!!!!

:-)Cudownych miesięcy:-)

Do góry