Agniesiak85
Fanka BB :)
Wlasnie zarejestrowalam sie do lekarza na 22.12.08
Musze zrobic sobie wszystkie badania, bo to mi sie nie podoba.
Czesto jest tak, ze wiele objawow wmawiamy sobie, gdy chcemy lub nie chcemy ciazy. Potega podswiadomosci jest ogromna.Ale ja faktycznie jeszcze nigdy tak dziwnie sie nie czulam. Te plecy za dlugo mnie juz bola ( z reguly czulam lekkie pobolewanie 2-3 dni przed @), do tego brzuch - klucie silniejsze niz przy owulacji( tego nigdy nie mialam).Piersi mi sie powiekszyly i sa nadwrazliwe, nawet stanik mnie drazni! Mam wrazenie caly czas, jakby wlasnie @ przyszla.Wkurza mnie wszystko i drazni. I mogloby to wszystko wskazywac na ciaze, ale temperatura spadla (z 37 na 36.7) a dzis 29 dc. W 27 dc zrobilam test - wynik negatywny. Nic mnie nie mdli, zapachy mnie nie draznia.
Powiedzcie czy ja moge sie jeszcze ludzic, ze to ciaza?Ja chyba w leb dostane
Kurcze, jestem praktycznie na 100 procent pewna ze mialam dni plodne gdy mielismy przytulanska.
Przepraszam, ze ja tak tylko o sobie
Kochana Ty chyba naprawdę chcesz ode mnie oberwac;-)
Nie nakręcaj się tak. Zrób betkę, podobno jest w 100% wiarygodna. Tak dziewczyny tu piszą. A badania też zrobisz to bedziesz wiediec. Ja niestety nie wiem czy to ciąża.. ale mocno trzymam kciuki, żeby to było TO Skoro przytulańska mieliście w dni płodne... to kto wie
Nie nakręcaj się tak. Zrób betkę, podobno jest w 100% wiarygodna. Tak dziewczyny tu piszą. A badania też zrobisz to bedziesz wiediec. Ja niestety nie wiem czy to ciąża.. ale mocno trzymam kciuki, żeby to było TO Skoro przytulańska mieliście w dni płodne... to kto wie