Agniesiak85
Fanka BB :)
Dziewczyny damy radę!
Każda z nas bedzie sie cieszyc małym bobaskiem:-)
Życzę owocnych staranek Kochane:-)
Każda z nas bedzie sie cieszyc małym bobaskiem:-)
Życzę owocnych staranek Kochane:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Olica-no co ty kochanie-nie ma szans żeby 8 dni przed spodziewana @ test coś pokazał, szkoda tylko twoich nerwow i pieniążków na teścik-musisz poczekac do terminu @ i wtedy dopiero zatestować, chyba że masz okazje zrobic betkę to rób, ale tez najlepiej w dniu spodziewanej @, no moze 1-2 dni przed, ale nie ponad tydzien!!!!
Musisz byc bardziej cierpliwa!!!! powodzenia!
wogole jak zarejestrowalam sie na bb to bylo duzo dziewczynek- pamietam tris, madzio, katarzynak, katarzynka, ell, calla- gdzie sie podziewacie??? jak wasze malenstwa bo o ile pamietam to kilka z was nie bylo juz same, pisalyscie nam o usg itp i raptem zniknelyscie.
Romka - to gratulacje kochana!!! pierwszy dzien zawsze wiąże sie ze stresem, ale szybko minie i na pewno za kilka dni już bedziesz sie tam czuła jak w domu:-) I fakt, ze moze jak wpadniesz w wir pracy to i fasolka sama przyjdzie....czego baaaardzo serdecznie Ci Romko życzę! A na czym będzie polegala Twoja praca?
pracuje w hotelu w restauracji niby nic wielkiego i szczytem moich marzen ta praca nie jest,ale poki co musi mi wystarczyc....tak sie denerwowalam wyobraz sobie,ze dostalam okres w nocy a powinnam za dwa tygodnie....nocki tez nie przespalam zbynio,takze dzisiaj padne
witaj Madzio, to ci powiem ze ja tez Madzia :-)
pamietam ze na poczatku bardzo wszystko przezywalas i balas sie, zeby wszystko bylo ok. Myslalam sobie oj- wszystkie te Madzie sa chyba takie same.
Ja teraz przechodze dokladnie to samo. Dzis mija 14 dni jak juz nie mam @, a rowno za tydz w srode mam pierwsza wizyte potwierdzajaca ciaze.
TRZYNAJ ZA MNIE KCIUKI!!!