reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

reklama
Martyna mnie jajniki bola od 17dc wsumie podobny bol podbrzusza jakby mial przyjsc @
Moze akurat sie tam rozciaga ,zeby bylo miejsce dla fasolki ;-)

no dobrze dziewczyny...
zrobiłam betę.
@ nadal nie ma choć to 25 dc.
ale owu wcześnie była...
jutro o 11 wynik.
dziś kłują mnie jajniki, mam wzdęty brzuch, gazy i znów ten apetyt...
najpierw pizza a potem nutella :-)

Kevinka wcześniej cykle miałam 32dniowe, potem w kwietniu miałam 44 dniowy, z czego 22 dni to była podwyższona tempka, która skończyła się silnym krwawieniem, teraz są od 27 do 31 dni.
wiem, że wcześnie testy robiłam, ale lutealna dziś ma już 12 dni...

Alex ,Smutna trzymam za nas kciuki jutro sie wszystko u nas wyjasni :-)
Oczywiscie kciuki mam zcisniete za cala nasza reszte staraczek ;-)

Smutna mysle,ze powinno wyjsc juz wynik wiaragodny oczywiscie pozywtywna ;-P
Alex u mnie jest tego samego dnia tylko akurat dzis maja popoludniu nieczynne zeby mi powiedziec te wyniki,dlatego jutro jak przywioza o 11 zaraz dzwonie :-)
Mam nadzieje,ze u ciebie niebedzie tego czekania na wynik :-)

Czesc moje kochane staraczki!tyle naskrobalyscie,ze nie starcza czasu na czytanie.pozdrawiam was wszystkie cieplutko.troszke kiepsko z czasem,ale staram sie was czytac regularnie.moje zapalenie pecherza juz lepiej,biore antybiotyk do konca.testowanko planuje w niedziele.moze ktoras z was tez?zawsze to w kupie razniej.poki co bardzo boli mnie podbrzusze i straszine,strasznie piersi.nie wiem do konca jak to bedzie w tym miesiacu z @ i testowaniem przez ten antybiotyk.moze ktoras z was wie,czy sie@ automatycznie przesunie?pozdrowionka!:-):-):-):-) GRATULACJE dla nowych fasolek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Emma moze sie przesunac,ale wcale niemusi wszystko zalezy od organizmu.Jednak jakiekolwiek choroby i lekarstwa jednak wplywaja na oslabienie organizmu,takze wszystko jest mozliwe.Nie stresuj sie bo wtedy jeszcze wieksze prawdopodobienstwo przesuniecia sie @.Wierze,ze bedzie ok :-)

reklama
Witam wszystkie dziewczynki!!!! :-)

Gratuluję II kreseczek RUBI i MARCIA26 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ivi - skusiłam sięweszłąm na twój blog o domku, jest super aż się rozmarzyłam myśląc o swoim. Życzę abyś jak najszybciej szykowała pokoik dla maleństwa :tak:
Wiem, wiem najpierw ślub ale ...;-)

Gracjaska85 - witaj! nie pomogę ci w odpowiedzi na wszystkie pytania ale czasami tak jest że mimo owu i prawidłowych staranek w czasie w ciąże nie zachodzimy. Gdyby nie było tego problemu pewnie nie było by tego forum bo każda od razu by zaszło. Natomiast co do swędzenia i pieczenia to niedawno czytałam artykół o tym że nieraz organizm kobiety traktuje spermę jak ciało obce i ją zwalcza. Nieraz sperma podrażnia narządy kobiety, zdarzają się też uczulenia. Ale z tego co pamiętam to masz już chyba dzidzulkę więc zapewne ciebie to nie dotyczy.

aliz - dziękuje za info o ubezpieczeniu.

Pozdrawiam nowe staraczki, widzę sporo dziewczynek dołączyło na BB.
Ja postanowiłam nieco wyluzować, forum to fajna sprawa, czytam je niemal codziennie jeśli czas mi pozwala ale nie szaleje już tak bardzo jak wcześniej i się nie nakręcam. Miło poczytać też o nowych fasoleczkach. Ja stwierdziłam że jeśli zatestuje to grubo po terminie @ którą mam dostać około 10.12. Postawiłam ostatnio na zdrowe odżywianie i trochę ruchu, mam zakaz kupowania testów ciążowych, zaglądania do wózków i podziwiania małych dzidziusiów ;-).
Niestety ostatnio na zakupach nie powstrzymałam się i przystanęłam przy dziale z malusieńkimi ubrankami... oh.

Do góry