reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

reklama
Hej Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAle sie cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lekarz potwierdził wczoraj 5 tyg ciążę :-):-):-):-) Zagnieżdżona jest tam gdzie powinna i na dany dzień wygląda zdrowo i solidnie. Powiedział też, że nawet jak na piaty tydzień to jest duża:-):-):-) Od razy spojrzałam na mojego M i sie zaśmiałam, bo mój M przy porodzie wazyl 4900 hihi.
Dziewczyny jestem mega szczesliwa. Następna wizyte mam juz 19.12.2008 i juz bedzie bilo serduszko:tak:WSZYSTKIM OCZEKUJACYM NA FASOLKE PRZESYLAM FASOLKOWE FLUIDKI~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Narazie mi się nie spóźnia @ bo dopiero mam dostać 10.12..... ale zrobilam wczoraj rano test bo nie wytrzymałam i był negatywny, a na dodatek nie czuję żadnych objawów ciąży...

bo możliwe,że jeszcze nie doszło do zagnieżdzenia, więc cierpliwości i wytrwania do 10 :tak::-D:tak: wiem,że w okresie oczekiwania na II kreseczki cierpliwość nie jest naszą mocna stroną, ale naprawde z testem warto poczekać do terminu @ :tak:

Sisi, mam do Ciebie malutką prośbę, jakbyś mogła nie pisać kilka postów jeden pod drugim, :tak: jeżeli chcesz coś dopisać do postu, który wcześniej napisałaś, to w dolnym prawym rogu jest mała ikonka edytuj:tak:, a jeżeli chcesz udzielić w poście odpowiedzi na kilka postów, to w każdym poście zaznaczasz + i one potem cytuja sie w Twojej odpowiedzi :tak: bedzie jaśniej i będzie wiadomo komu odpisujesz :tak::-D

a wogóle to witam z rana i życze miłego dnia :rofl2:

a wszystkim Basiom, w dniu świeta Barbórki wszystkiego naj, naj, naj ( bo pod tymi nickami, jakieś Barbarki sie tutaj ukrywaja, prawda??) :tak:

Ostatnia edycja:
Madzie, Tikanis, Jarzembinka,Olica, Lilu i Kinguś witam Was serdecznie!!!!pamietam o Was i czasem podczytuje:-) Zafasolkowanym Mamo gratuluje a pozostałym życze owocnego Mikołaja:-):-):-)

Marcia 26 cieszę sie, ze tym razem pęcherzyk jest tam gdzie powinien..teraz trzymamm kciuki na zarodek i serduszko...ja mam usg 18.12....:-)

Imagination jak brzunio, mdłości odpusciły????

tikanis...a ty na L4 czy jeszcze sie męczysz w pracy?...

madzio1980 wejdz na czerwcówki, ja tam jestem....bedziemy rosły razem :-)..ja tez mam -2...3 kg ale to zupełnie normalne w 1-szym trymestrze, potem nadrobimy, ja spadłam do 55 kg :baffled:....a w ciazy z Wiki do 56 kg:baffled:....potem jednak nadrobiłam i ostatecznie +12-13kg było....ale podobno w drugiej ciazy może byc mniej....

Kinguś...jak tam w pracy???

a ja wczoraj byłam na usg dzidzia ma 42.2mm...co odpowiada 11t1dc a z om 10t4dc...więc pieknie rośnie, rusza się, macha nóziami...serduszko 160 bpm...kolejne usg takie genetyczne za 2 tyg mnie czeka...potem juz beda mnie monitorować co miesiąc....

hej dziewczynki co tam u was widze wspaniale wiadomosci M arcia gratulacje ciesze sie bardzo teraz to sie szanowac prosze:)

Jarzebinka postaram sie pisac poprawnie newiedzialam ze jest tu taka opcja bo pisze dopiero od paru dni na forum ale bede pamietac:) pozdrawiam wszystkie dziewczynki i owocnych staran

dołaczam sie takze do zyczen barburkowych wszystkiego naj wszytkim Barburką:)

bo możliwe,że jeszcze nie doszło do zagnieżdzenia, więc cierpliwości i wytrwania do 10 :tak::-D:tak: wiem,że w okresie oczekiwania na II kreseczki cierpliwość nie jest naszą mocna stroną, ale naprawde z testem warto poczekać do terminu @ :tak:

Sisi, mam do Ciebie malutką prośbę, jakbyś mogła nie pisać kilka postów jeden pod drugim, :tak: jeżeli chcesz coś dopisać do postu, który wcześniej napisałaś, to w dolnym prawym rogu jest mała ikonka edytuj:tak:, a jeżeli chcesz udzielić w poście odpowiedzi na kilka postów, to w każdym poście zaznaczasz + i one potem cytuja sie w Twojej odpowiedzi :tak: bedzie jaśniej i będzie wiadomo komu odpisujesz :tak::-D

a wogóle to witam z rana i życze miłego dnia :rofl2:

Witajcie Jarzębinko i pozostałe dziewczyny!!!

Przyznaję, że załapanie funkcji odpowiadania i cytowania postów zajęło mi też trochę czasu.
Trochę techniki i człowiek się gubi HAHA.
Fakt faktem, któraś z Was napisała kiedyś jak to się robi i faktycznie jest to bardzo wygodne oraz wprowadza porządek.

Marcia- wspaniałe wieści-jesteś szczęściarą !!!

Ostatnia edycja:
Witam kochane :)
Marcia GRATULUJE teraz dbaj o soiebie i fasolke,dzieki za fluidki :-)

Ja czekam na wynik betki mam nadzieje,ze bede miala prezent imieniowy ;-)
No dziekuje za zyczonka z okazji Barborki ;-)
Pozostalym Basia rowniez wszystkiego najlepszego :-)

Ostatnia edycja:
reklama
rudka- my tez kochanie o tobie pamietamy:-D
pixella77- jeszcze mecze sie w robocie ,, taka ze mnie uparta ambitna bestyja ale zobaczymy jak bede sie czula:rofl2:

Do góry