reklama
Hej Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAle sie cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lekarz potwierdził wczoraj 5 tyg ciążę :-):-):-):-) Zagnieżdżona jest tam gdzie powinna i na dany dzień wygląda zdrowo i solidnie. Powiedział też, że nawet jak na piaty tydzień to jest duża:-):-):-) Od razy spojrzałam na mojego M i sie zaśmiałam, bo mój M przy porodzie wazyl 4900 hihi.
Dziewczyny jestem mega szczesliwa. Następna wizyte mam juz 19.12.2008 i juz bedzie bilo serduszkoWSZYSTKIM OCZEKUJACYM NA FASOLKE PRZESYLAM FASOLKOWE FLUIDKI~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAle sie cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lekarz potwierdził wczoraj 5 tyg ciążę :-):-):-):-) Zagnieżdżona jest tam gdzie powinna i na dany dzień wygląda zdrowo i solidnie. Powiedział też, że nawet jak na piaty tydzień to jest duża:-):-):-) Od razy spojrzałam na mojego M i sie zaśmiałam, bo mój M przy porodzie wazyl 4900 hihi.
Dziewczyny jestem mega szczesliwa. Następna wizyte mam juz 19.12.2008 i juz bedzie bilo serduszkoWSZYSTKIM OCZEKUJACYM NA FASOLKE PRZESYLAM FASOLKOWE FLUIDKI~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Narazie mi się nie spóźnia @ bo dopiero mam dostać 10.12..... ale zrobilam wczoraj rano test bo nie wytrzymałam i był negatywny, a na dodatek nie czuję żadnych objawów ciąży...
bo możliwe,że jeszcze nie doszło do zagnieżdzenia, więc cierpliwości i wytrwania do 10 wiem,że w okresie oczekiwania na II kreseczki cierpliwość nie jest naszą mocna stroną, ale naprawde z testem warto poczekać do terminu @
Sisi, mam do Ciebie malutką prośbę, jakbyś mogła nie pisać kilka postów jeden pod drugim, jeżeli chcesz coś dopisać do postu, który wcześniej napisałaś, to w dolnym prawym rogu jest mała ikonka edytuj, a jeżeli chcesz udzielić w poście odpowiedzi na kilka postów, to w każdym poście zaznaczasz + i one potem cytuja sie w Twojej odpowiedzi bedzie jaśniej i będzie wiadomo komu odpisujesz
a wogóle to witam z rana i życze miłego dnia
a wszystkim Basiom, w dniu świeta Barbórki wszystkiego naj, naj, naj ( bo pod tymi nickami, jakieś Barbarki sie tutaj ukrywaja, prawda??)
Ostatnia edycja:
Marcia 26 cieszę sie, ze tym razem pęcherzyk jest tam gdzie powinien..teraz trzymamm kciuki na zarodek i serduszko...ja mam usg 18.12....:-)
Imagination jak brzunio, mdłości odpusciły????
tikanis...a ty na L4 czy jeszcze sie męczysz w pracy?...
madzio1980 wejdz na czerwcówki, ja tam jestem....bedziemy rosły razem :-)..ja tez mam -2...3 kg ale to zupełnie normalne w 1-szym trymestrze, potem nadrobimy, ja spadłam do 55 kg ....a w ciazy z Wiki do 56 kg....potem jednak nadrobiłam i ostatecznie +12-13kg było....ale podobno w drugiej ciazy może byc mniej....
Kinguś...jak tam w pracy???
a ja wczoraj byłam na usg dzidzia ma 42.2mm...co odpowiada 11t1dc a z om 10t4dc...więc pieknie rośnie, rusza się, macha nóziami...serduszko 160 bpm...kolejne usg takie genetyczne za 2 tyg mnie czeka...potem juz beda mnie monitorować co miesiąc....
Imagination jak brzunio, mdłości odpusciły????
tikanis...a ty na L4 czy jeszcze sie męczysz w pracy?...
madzio1980 wejdz na czerwcówki, ja tam jestem....bedziemy rosły razem :-)..ja tez mam -2...3 kg ale to zupełnie normalne w 1-szym trymestrze, potem nadrobimy, ja spadłam do 55 kg ....a w ciazy z Wiki do 56 kg....potem jednak nadrobiłam i ostatecznie +12-13kg było....ale podobno w drugiej ciazy może byc mniej....
Kinguś...jak tam w pracy???
a ja wczoraj byłam na usg dzidzia ma 42.2mm...co odpowiada 11t1dc a z om 10t4dc...więc pieknie rośnie, rusza się, macha nóziami...serduszko 160 bpm...kolejne usg takie genetyczne za 2 tyg mnie czeka...potem juz beda mnie monitorować co miesiąc....
hej dziewczynki co tam u was widze wspaniale wiadomosci M arcia gratulacje ciesze sie bardzo teraz to sie szanowac prosze
Jarzebinka postaram sie pisac poprawnie newiedzialam ze jest tu taka opcja bo pisze dopiero od paru dni na forum ale bede pamietac pozdrawiam wszystkie dziewczynki i owocnych staran
dołaczam sie takze do zyczen barburkowych wszystkiego naj wszytkim Barburką
Jarzebinka postaram sie pisac poprawnie newiedzialam ze jest tu taka opcja bo pisze dopiero od paru dni na forum ale bede pamietac pozdrawiam wszystkie dziewczynki i owocnych staran
dołaczam sie takze do zyczen barburkowych wszystkiego naj wszytkim Barburką
bo możliwe,że jeszcze nie doszło do zagnieżdzenia, więc cierpliwości i wytrwania do 10 wiem,że w okresie oczekiwania na II kreseczki cierpliwość nie jest naszą mocna stroną, ale naprawde z testem warto poczekać do terminu @
Sisi, mam do Ciebie malutką prośbę, jakbyś mogła nie pisać kilka postów jeden pod drugim, jeżeli chcesz coś dopisać do postu, który wcześniej napisałaś, to w dolnym prawym rogu jest mała ikonka edytuj, a jeżeli chcesz udzielić w poście odpowiedzi na kilka postów, to w każdym poście zaznaczasz + i one potem cytuja sie w Twojej odpowiedzi bedzie jaśniej i będzie wiadomo komu odpisujesz
a wogóle to witam z rana i życze miłego dnia
Witajcie Jarzębinko i pozostałe dziewczyny!!!
Przyznaję, że załapanie funkcji odpowiadania i cytowania postów zajęło mi też trochę czasu.
Trochę techniki i człowiek się gubi HAHA.
Fakt faktem, któraś z Was napisała kiedyś jak to się robi i faktycznie jest to bardzo wygodne oraz wprowadza porządek.
Marcia- wspaniałe wieści-jesteś szczęściarą !!!
Ostatnia edycja:
Witam kochane
Marcia GRATULUJE teraz dbaj o soiebie i fasolke,dzieki za fluidki :-)
Ja czekam na wynik betki mam nadzieje,ze bede miala prezent imieniowy ;-)
No dziekuje za zyczonka z okazji Barborki ;-)
Pozostalym Basia rowniez wszystkiego najlepszego :-)
Marcia GRATULUJE teraz dbaj o soiebie i fasolke,dzieki za fluidki :-)
Ja czekam na wynik betki mam nadzieje,ze bede miala prezent imieniowy ;-)
No dziekuje za zyczonka z okazji Barborki ;-)
Pozostalym Basia rowniez wszystkiego najlepszego :-)
Ostatnia edycja:
reklama