owieczka81
Aktywna w BB
nie martw sie, po burzy zawsze wychodzi slonce:-) mysle ze niedlugo sie juz wszystko bedzie bardzo dobrze.Dobry wieczór Kochane moje,
dziś absolutnie nie mam weny do pisania, przechodzimy bardzo poważny kryzys i wszystko dziś dla mnie jest czarne i bez kolorów. A najgorsze jest że perspektyw na te kolory też nie ma. Szkoda słów.:--
-(
Wszystkim Staraczkom, testującym w najbliższych dniach, no i zafasolinkowanym życzę codziennie wieeeeeeeluuu uśmiechu na buziach![]()
Przesłałabym Wam fluidków ale moje raczej pozytywne nie są, więc po co watek zaśmiecać.
dzieki za trzymanie za mnie kciukow.tak bardzo chcialabym meic juz fasolke w brzusiu, ale nie wiem czy nie bede musiala jeszcze troche poczekac. powiem Ci ze moj chlop sie juz tym wszystkim tez stresuje i czuje wielka presje, bo ja sie go bez przerwy pytam czy mysli ze bedziemy miec dzidzie juz niedlugo. a nie moze sie stresowac, bo jego male chlopaki zaczna sie buntowac;-)
bedzie dobrze, zobaczysz
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)