Moje koleżanki testowały wcześnie i wyszło im pozytywnie a nawet na opakowaniach piszą że te testy teraz są tak czułe że wcześnie wykrywają ciąże już w 2tyg więc u mnie by wyszło.aliz moze za wczesnie jeszcze na testowanie. ja wlasnie przeczytalam ze najwczesniej sie powinno testowac jak sie @ dzien spoznia. ja moge dla picu jutro rano zatestowac, ale moze byc jeszcze za wczesnie. masz racje z tym reproduktorem, problem jest taki ze my kobitki sie za bardzo nakrecamy i sie stresujemy i stresujemy naszych ukochanych. i wtedy ciezko to wychodzi z zafasolkowaniem. ja mialam super nadzieje przez bardzo dlugi czas w tym cyklu az sie sama zdziwilam ale teraz to juz sama nie wiem czy fasolina jest czy nie, nie bardzo jakos mi sie to wydaje. Tobie tez zycze zeby @ nie przyszla. spokojnie jeszcze zatestuje,moze jutro mi sie uda jak nie bede musiala leciec do kibelka w nocy
A co z tym kibelkiem?;-)bo ja akurat to codziennie też latam w nocy i potem rano zrobiłam ten test.Myślisz że to ma jakiś wpływ na wynik testu?