kinguś
Nie poddam się
Witaj skarbie:-) Czekamy na CiebieCześć kochane dziewczynki :-)
Wieki mnie tu nie było, weszłam na chwilkę żeby zobaczyć co tam u was, a tu tyle nowych staraczek że szok. Niedługo dołącze do was a raczej do staraczek 2009 JUZ NIEDŁUGO ZACZYNAM STARANKA
Ja też się cieszę z @ Dziś byłam pierwszy dzień w pracy.Super że @ pojawiła się! już niedługo do nas dołączysz!? Jak tam z pracą. Zdecydowałaś się?:-)
Nie ma co się męczyć, jak masz możliwość to pewnie że idźpowaznie zastanawiam sie na l-4 od polowy grudnia.. co sadzicie czy to nie za wczesnie???
Zdrówka życzę, mam nadzieje że już się lepiej czujesza ja .... ehhh... jestem na antybiotuku i pisze do was z pracy!
Kochana tak bardzo trzymam za Ciebie kciuki, ciągle wierzę ;-);-);-);-);-);-);-);-);-) Jak będę miała więcej czasu to się odezwę.Dzisaj powinna sie zjawic u mnie @ op duphastonie ale jak narazie ani jej nie widac ani nie slychac nawet mnie brzusio nie boli co zawsze mi troche dokuczal za to mam duzo bialego sluzu i cos mnie czesciej gania dzisiaj siusiu, juz bylam w toalecie od 7 rano 4 razy, ogolnie to tyle siusiam zwykle przez caly dzien no nic nadal czekam....
znajac zycie to przylezie jutro spozniona co po duphastonie nigdy mi sie nie zdarzylo
Zapiszę się gdzieś między 10 a 13 dcKingus- co u Ciebie, kiedy idziesz na usg zobaczyc czy wszystko gra ?
Ja się nie znam:-(żadna mi nie pomoże:-(
Uda się na pewnoMy tez sie staramy 2 lata.problem w tym,ze obydwoje jestesmy zdrowi i sie nie udaje..na poczatku tez malam dystans,ale teraz juz mnie sily opuscily i dopada mnie zlosc.moze kiedys sie uda?
Lilu przytulam mocno
Ostatnia edycja: