Eve84
2 lata przerwy.....
no w pracy lepiej bo przyszlam to szefowa robi za dobra babcie (75lat) tylko slonko ja sie jeszcze nie staram - co prawda o niczym innym od kilku lat nie mysle i tylko o tym potrafie gadac co moj maż przyjume tak - - M czeka az skoncze studia ktore sie ciutek przeciagnely bo nie chce mi dokladac jeszcze wiecej na barki a studia do latwych nie naleza itp itd ale postanowione ze staranka od kwietnia/maja a do absolutorium juz tylko 2 zaliczeniaHej Eve84
w pracy lepiej ? Domyślam się jaki to stres, bo sama kiedyś przez 5 lat tkwiłam w takiej samej sytuacji no ale teraz kiedy starasz się o dzidziusia, to pomyśl sobie, w momencie, kiedy szefowa znowu da sobie upust, że są na tym świecie rzeczy o wiele ważniejsze, niż zrzędzenia takich bab jak ona :-)
Heh... mnie pozstało jakieś 7 dni do spodziewanej @. Piersi bolą, brzuszek też troszeczkę, tylko rozum jakoś wszystko na chłodno bierze... ciekawe co z tego wyjdzie
trzymam kciuki za te bolące cycochy a rozumek widze ze bardzo dobrze funkcjonuje ;-)