reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Słoneczko1761 a u Ciebie jak sprawa wygląda ?:)

ja tez jestem niecierpiliwa najchętniej juz dzis bym zrobiła sobie następny test ale 3 dni temu robiłam więc zaczekam jeszcze z 5 dni.
A ja od 3 miesięcy zaczełam staranie się o dzidzie i mam już dość ciągłego rozczarowania.Nie robiłam jak narazie sobie zadnych badan bo to począdki starania się.I za duzo o tym nie wiem jakie badania nalezało by wykonac ale z biegen czasu sie zapewne dowiem.Mam nadzieje ze jak teraz spoznia mi sie okres to juz jest to ....powiem ci szczeze ze w duchu się o to modle codziennie.

Życzę Ci tego z całego serducha :) mam nadzieję, że wkrótce będziesz mogła się tutaj pochwalić radosną nowiną :) 3mam kciuki !!! :)

Mam nadzieje ze ci się wkącu uda :) Zyczę szczescia i super szybkich plemników.A jakiej płci chciałabys miec dziecko???Myslałas o blizniakach??

reklama
Zastanawiam się tylko czy iść na to usg, czy nie.. Jak radzicie? Może to jednak nie bardzo konieczne, cykl mi sie pewnie i tak sam od przyszłego miesiąca ureguluje..
Zastanawiam się nad tym wszystkim i siedze jak ta dupa wołowa myśląc co tu zrobić.
Ja mówię idź na usg :tak::tak::tak: Co jakiś czas warto robić usg dopochwowe.

hej laski,pamietacie mnie?!!!? niedawno wrocilam,nie sposob przeczytac ile zescie napisaly przez te dwa tygodnie...masakra...!!!!!no wiec bylam w tej polsce i moja sytuacja wyglada tak ze...ja jestem zdrowa,wszystko u mnie ok,mialam piekna owulke,mnustwo gotowych do zaplodnienia jajeczek,wyniki ok,ale niestety moje kochanie.....jego wyniki sa kiepskie za mala ruchliwosc.... i lekarz powiedzial odrazu,ze nie bedzie mnie faszerowal lekami skoro jestem zdrowa,zapowiedzial tez ze nie obejdzie sie bez inseminacji lub inwitro,mamy nikle szanse na zajscie w ciaze metoda naturalna:-(siedzialam tam i sluchalam go ze lzami w oczach...w maju zdecydujemy sie na pierwsza inseminacje,nic wiecej nie mozemy zrobic,pa!
Witaj skarbie.
Mój M też ma mała ruchliwość a udało nam się zajść w ciąże.
Napisz mi proszę jakie Twój M ma wyniki to porównamy.
Z tego co wiem to zawsze każą powtarzać badanie nasienia za 2 miesiące bo wszystko się może diametralnie zmienić.
Czekam na wiadomość na PW

Hej znów nie czytam bo nie mam czasu. Kiedy ja to nadrobię? Chyba w grudniu jak będę już na zwolnieniu...Wybaczcie

U nas całkiem dobrze, buszujemy sobie we dwie (no dobra, we troje, licząc maleństwo ). Z antybiotykiem miałam problem tylko raz - Daria wzięła i zwymiotowała a na następną dawkę nie chciała się zgodzić - 45 minut z nią walczyłam.. Eh, te dzieciaki
:-D:-D:-D A jak się czujesz??

. My już po starankach praktycznie. Mój jedyny teraz w robocie siedzi i wraca do domu pół przytomny. Mam nadzieję że się udało w tym cyklu może jeszcze jutro się poprzytulamy bo dni płodne według obliczeń kończą mi się w niedziele/poniedziałek. Teraz tylko pozostaje mi czekać do testowania.
Czekamy na efekty

Potem za 3 dni zrobiłam test innej firmy, i znowu jedna krecha :( a cycusie jak bolały tak bolą. i co tu myśleć ?:confused:
Poczekaj parę dni i powtórz test.

wrrr...... sił mi juz brakuje na ta moja szefowa. ... :-( poszlam sie zwolnic ... wcale o lekarzu nawet nie wspominalam ... a tak jak zwykle - mam nadzieje ze mi pani nie przyniesie znowu zwonienia!!!!
Ja już się kiedyś wypowiadałam o Twojej szefowej...
Kuruj się i nie przejmuj się nią;-);-)

Lilu a Ty gdzie się podziewasz??

Do góry