reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

U mnie jest tak. Bolą mnie piersi (szyczpią, swędzą, wszystko naraz), wokół brodawek widzę ciemniejszą otoczkę i takie jasne wzgórki. niby jestem ok. 12 dni przed @ ale nigdy ani przed nią ani w trakcie nie bolały mnie piersi. Kilka dni temu zrobiłam test. Wyszła 1 kreska, druga jakby tak dobrze się przypatrzeć była owszem, ale baaaaaardzo blada. Potem za 3 dni zrobiłam test innej firmy, i znowu jedna krecha :( a cycusie jak bolały tak bolą. i co tu myśleć ?:confused:

reklama

Imagination - czasami zmiany hormonalne w ciąży są tak gwałtowne, że kobiety nie nadążają za nimi i to często się zdarza:-p:-)
wiem, zdaję sobie z tego sprawę, choć to męczące. Mam nadzieję, że ta bezsenność szybko minie i będę cieszyć się snem... A swoją drogą może Maluszek przygotowuje mnie to nieprzespanych nocy gdy już pojawi się na świecie :rofl2:
Wnerwia mnie moja cera... pryszcz na pryszczu, wągr na wągru, tu sucho, tam za tłusto i zwariować można... Ogólnie to zauważyłam, że zbrzydłam... chyba, ze aż tak się zaniedbałam:confused:

Kochane, ja się zbieram i jadę na weekend do domku, niestety T zostaje w Łodzi... ale ja jadę ;-) tak więc zajrzę niebawem, buziolki :-)

Naaaaaomi
Poczekaj jeszcze troszkę do terminu spodziewanej @...Serio, test testowi nierówny, a podejrzewam ze jeszcze (jeżeli fasolek juz sie tworzy) to masz za malo hormoniku w organizmie, żeby to test wychwycił ...Lepiej nie mysl o fasolku i spokojnie poczekaj jeszcze troszkę. Jeżeli jesteś w ciązy to i tak wyjcie Ci to na teście czy tego chcesz czy nie ;-) A teraz się nie stresuj tylko uzbruj sie w cierpliwość :sorry2:

:) Nie ma sprawki :) i mam nadzieję że obydwie będziemy mogły się tutaj ucieszyć z pozytywnych teścików :) 3mam kciuki za Nas tutaj wszystkie :)

wrrr...... sił mi juz brakuje na ta moja szefowa. ... :-( poszlam sie zwolnic ... wcale o lekarzu nawet nie wspominalam ... a tak jak zwykle - mam nadzieje ze mi pani nie przyniesie znowu zwonienia!!!!
ciekawa jestem czy sa jakies sytuacje przy ktorych bede mogla normalnie powiedziec ze ide na zwolnienie :baffled: ciekawe jak bedzie traktowac ciąże :confused:
dobra dziewczynki ja spadam do lekarza ... sorry ze tak tylko o sobie :sorry2:

A tak poza tym, to jakoś mi się nic nie chce, i troszkę kręci mi się w głowie... mam nadzieję, że niczego sobie nie wmawiam... brrrr:no:

EVE84 nie myśl o tym co szefowa powie na temat Twojej ciąży. Twoje dziecko jest najważniejsze :) a co ona myśli to już jej problem :)

Ja mam właśnie zacząć nową pracę. Ale jeśli okaże się, że będę mamcią :) to nic innego dla mnie nie będzie się liczyło. serio. i nie interesuje mnie jak to przyjmą np. w pracy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry