reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Dzieki slonce :-)
Wybralam jednak Krzyzanowskiego....Jakos zawsze chodzilam do meskiego ginekologa :rofl2:...zobaczymy, jak mi sie niespodoba to zmienie:-) wizyte mam umowiona na 19.11. Moze to za wczesnie ale 04.12 lece na weekend do Polski i tam takze odwiedze swojego gina (co dwie opinie to nie jedna :-D)

A jak tam twoja druga kreseczka? Przyciemniala troche:-)

Nie robilam jeszcze testu, zrobie jutro, tylko ze nie mam kreseczkowego tylko kupilam digital....

Jestem jestem kingus, bylam pozalatwiac pare spraw na miescie i juz wrocilam :-)

a wiesz to jest dobre pytanie!!! :sorry2:od rana do wieczora męża nie wypuszczać z łożka a po wszystkim nogi do góry jak nietoperz:-D
jesli cos moge zasugerowac czytalam ze za czeste przytulanki to tez nie dobrze po kazdym razie w spermie jest coraz mniej plemnikow a wiecej plynu i ze powinno sie niby co 2 dni my sie przytulamy raz dziennie ale to tez nie przynosi rezultatow wiec sama nie wiem czy to prawda ale lepiej wiedziec niz nie wiedziec:-)

jesli cos moge zasugerowac czytalam ze za czeste przytulanki to tez nie dobrze po kazdym razie w spermie jest coraz mniej plemnikow a wiecej plynu i ze powinno sie niby co 2 dni my sie przytulamy raz dziennie ale to tez nie przynosi rezultatow wiec sama nie wiem czy to prawda ale lepiej wiedziec niz nie wiedziec:-)

Chyba cos w tym jest, bo my zafasolkowalismy podczas jednej jedynej proby w zeszlym miesiacu :zawstydzona/y: Ale wazne ze skutecznie :-D

reklama
Dziewczyny pomóżcie, bo juz sobie sama nie daję rady z tymi wyliczeniam i sobie wkręcam, ze może... Miałam od zawsze cykle 28 dniowe, cztery miesiące temu przestałam używać plastrów anty, i to mój pierwszy cykl starań, pierwsze dwa cykle były jak zwykle 28 dniowe, ale ostatnia @ przyszła po 33 dniach:no:, nie mierzyłam temp, ale przejrzysty ciągnący śluz i ból po prawej stronie podbrzusza miałam 15 dc , więc myślę, że to była owu, przytulanki były 10,11,12,14,16dc. Dziś jest 31dc i @ na razie jeszcze nie przyszła ( i mam nadzieję, że nie przyjdzie ) 27dc nie wytrzymałam i zrobiłam test. Kontrolna wyszła od razu, a po 3 minutach wyszła druga cieniutka prawie niewidoczna (naprawdę jaśniuteńka, ale była). Czy któras z was też tak miała? Co mam myśleć? Kiedy powinnam powtórzyc test? Mam dużo wrazliwsze piersi, obfity biały śluz i wzdęcia. Czy wzdęcia mogą mieć coś wspólnego z fasolką:baffled:?

Ostatnia edycja:
Do góry