staramy sie tak na poważnie od 3 cykli i jak do tej pory owulka mi wychodziła 12dc a cykl mam 26 dniowy , a test zaczynam od 10-11dci jeszcze pytanko ja dlugo sie starasz i czy testy kazdego m-ca pokazuja owu czy zdaza sie ze nie wcelujesz
reklama
staramy sie tak na poważnie od 3 cykli i jak do tej pory owulka mi wychodziła 12dc a cykl mam 26 dniowy , a test zaczynam od 10-11dc
no wlasnie tylko jak zrobic ze jak juz wiesz ze masz owu to zamienic ja na fasolke? oto jest pytanie...
teraz mieszkam w uk i tam płacę koło 23 funtow ale w polsce pewnie kolo100 zł w opakowaniu jest 7 testówja mam te paskowe ile kosztuje taki elektroniczny?
a wiesz to jest dobre pytanie!!! od rana do wieczora męża nie wypuszczać z łożka a po wszystkim nogi do góry jak nietoperzno wlasnie tylko jak zrobic ze jak juz wiesz ze masz owu to zamienic ja na fasolke? oto jest pytanie...
Lilu19
Fanka BB :)
Dzieki slonce :-)
Wybralam jednak Krzyzanowskiego....Jakos zawsze chodzilam do meskiego ginekologa ...zobaczymy, jak mi sie niespodoba to zmienie:-) wizyte mam umowiona na 19.11. Moze to za wczesnie ale 04.12 lece na weekend do Polski i tam takze odwiedze swojego gina (co dwie opinie to nie jedna )
A jak tam twoja druga kreseczka? Przyciemniala troche:-)
Nie robilam jeszcze testu, zrobie jutro, tylko ze nie mam kreseczkowego tylko kupilam digital....
Jestem jestem kingus, bylam pozalatwiac pare spraw na miescie i juz wrocilam :-)
jesli cos moge zasugerowac czytalam ze za czeste przytulanki to tez nie dobrze po kazdym razie w spermie jest coraz mniej plemnikow a wiecej plynu i ze powinno sie niby co 2 dni my sie przytulamy raz dziennie ale to tez nie przynosi rezultatow wiec sama nie wiem czy to prawda ale lepiej wiedziec niz nie wiedziec:-)a wiesz to jest dobre pytanie!!! od rana do wieczora męża nie wypuszczać z łożka a po wszystkim nogi do góry jak nietoperz
veritaserum71
jesli cos moge zasugerowac czytalam ze za czeste przytulanki to tez nie dobrze po kazdym razie w spermie jest coraz mniej plemnikow a wiecej plynu i ze powinno sie niby co 2 dni my sie przytulamy raz dziennie ale to tez nie przynosi rezultatow wiec sama nie wiem czy to prawda ale lepiej wiedziec niz nie wiedziec:-)
Chyba cos w tym jest, bo my zafasolkowalismy podczas jednej jedynej proby w zeszlym miesiacu Ale wazne ze skutecznie
veritaserum71
Nie robilam jeszcze testu, zrobie jutro, tylko ze nie mam kreseczkowego tylko kupilam digital....
Jestem jestem kingus, bylam pozalatwiac pare spraw na miescie i juz wrocilam :-)
Oby napisal PREGNANT....bede mocno trzymac ksciuki:-):-):-)
no kochana to prosze o szczegoly jak dlugo sie staralas czy robilas testy owu kiedy byly przutulanki (prosze tez o pore) jak dlugo masz cykle itd... a cha i prosze o fluidki:-)Chyba cos w tym jest, bo my zafasolkowalismy podczas jednej jedynej proby w zeszlym miesiacu Ale wazne ze skutecznie
reklama
Dziewczyny pomóżcie, bo juz sobie sama nie daję rady z tymi wyliczeniam i sobie wkręcam, ze może... Miałam od zawsze cykle 28 dniowe, cztery miesiące temu przestałam używać plastrów anty, i to mój pierwszy cykl starań, pierwsze dwa cykle były jak zwykle 28 dniowe, ale ostatnia @ przyszła po 33 dniach, nie mierzyłam temp, ale przejrzysty ciągnący śluz i ból po prawej stronie podbrzusza miałam 15 dc , więc myślę, że to była owu, przytulanki były 10,11,12,14,16dc. Dziś jest 31dc i @ na razie jeszcze nie przyszła ( i mam nadzieję, że nie przyjdzie ) 27dc nie wytrzymałam i zrobiłam test. Kontrolna wyszła od razu, a po 3 minutach wyszła druga cieniutka prawie niewidoczna (naprawdę jaśniuteńka, ale była). Czy któras z was też tak miała? Co mam myśleć? Kiedy powinnam powtórzyc test? Mam dużo wrazliwsze piersi, obfity biały śluz i wzdęcia. Czy wzdęcia mogą mieć coś wspólnego z fasolką?
Ostatnia edycja: