reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Eve84- no sama sie podziwiam ale nie wiem czy tyle dam rade,, chcialabym bo sa tu rzeczy ktore ja prowadze i chcialabym zakmnac rok 2008 osobiscie.. zeby potem nie bylo ze czegos nie zrobilam choc napewno i tak tak bedzie.. ale wale to , juz sie nauczylam ze jesli o siebie nie zadbasz o ciebie nikt nie zadba jesli chodzi o prace.. wiec byc moze wczesniej nawet no ale zobnaczymy jak sie bede czula..;-)a co kochana u ciebie?
aga00782- kochana temperatura to indywidualna sprawa , i u jednych w ciazy wykazuje 36,9 a u innych 37 i powyzej,, u mnie wykazywala rano 37, a pod wieczor nawet dochodzila do 37,8... takze spore wachania:rofl2:

reklama
aga 007 cały czas była 37,0-37,4....dwa-trzy dni po owu wzrosła i juz tak została, to wynik progesteronu, który jest wysoki w 2 fazie cyklu i utrzymuje się tez w ciazy...

Mój 35 dzień też zakończył się bez @ hmmm :-p, a brzuch może nie mam jak balon (jak zazwyczaj przed), ale boli jak na @ , nie wspominając o piersiach, nawet stanik doprowadza mnie do szału takie mam obolałe... heeh

dobrej nocki :-)

Witam, dzisiaj szybciutko bo mam bardzo intnsywny dzień;-) 34 dzień.... @ brak.... wiem wiem dopiero rano:-p
Nadinka mnie też piersi bolą troooooszkę, ale zbiera mnie na pięęęęęknego pawia:baffled: Swoją drogą to się dziwie, że jeszcze nie zatestowałaś, możesz powiedzieć jakie masz zwykle długi cykle? .Życzę Tobie i wszystkim staraczkom II :-)
Ja tak na wszelki wypadek od 2 miesięcy łykam witaminki dla ciężarówek, bo gdyby pojawił się lokator to żeby doatawł od początku pełen zestaw dań. Od 2 dni biorę 800 a nie 400 kwasu foliowego, skoro mojej siostrze potroili dawkę w ciąży ze względu na wcześniejsze nałogowe palenie to mi też nie zaszkodzi.
Dzisiaj będę się intensywnie zajmować pracą, trzymam za was kciuki;-) Odezwę sie wieczorem z @ albo bez:-)
Pozdrawiam cieplutko papa:happy2::-);-):happy:

Witam, dzisiaj szybciutko bo mam bardzo intnsywny dzień;-) 34 dzień.... @ brak.... wiem wiem dopiero rano:-p

Ekki18 a kiedy testujesz? 34 dni to juz sporo czasu :-)

Dziewczyny, czy możliwe jest że temperatura jest 36.6-36.7 gdy w środku jest fasolka?
Chyba już nic z tego w tym miesiącu.... :-( :-( :-(

Ostatnia edycja:
Witam;-)
aga00782 wiesz dla niektórych 34 dni to sporo ale moje cykle maja od 30-34 dni boję się, że moze się wydłużają i nawet jak jej dzisiaj nie bedzie to może @ pojawi sie za 2 dni. Nie wiem. Chyba juz troche bredzę.
Obiecałam agalocie, ze jak nie przyjdzie @ to poczekam na nia do 11 XI na jej testowanie. Wszystko pozostawiam w rękach Tego na górze. Co ma byc to będzie. Złamałam sie i pisze bo ciagle piszeci o temperaturach, nigdy tego nie stosowałam ale tak z ciekawości zmierzyłam sobie temp "tam" ok. godz. po wstaniu i było 37,3 albo37,4 nie pamiętam. Nie wiem czy tak ma byc bo nie wiem jakie miałam temp wczśniej ale tak sobie postanowiłam o tym napisać.
Koncze bo juz mnie klienci atakują telefonami
1000 buziaków i II kreseczek pa pa:-):happy:;-)

Witam, w ten brzydki pochmurny dzień, ja chce juz słońca !!

:-)
Dziewczyny, czy możliwe jest że temperatura jest 36.6-36.7 gdy w środku jest fasolka?
Chyba już nic z tego w tym miesiącu.... :-( :-( :-(
A co do tempki to ja tez tak myslałam że nici z fasolki spadła w 7 dniu od owulacji ale na nastepny dzień tempka skoczyła znów do góry, ja też swój wykres porównywałam z wykresamy i 28dni ale też szukałam w necie :tak:;-)

Witam;-)
aga00782 wiesz dla niektórych 34 dni to sporo ale moje cykle maja od 30-34 dni boję się, że moze się wydłużają i nawet jak jej dzisiaj nie bedzie to może @ pojawi sie za 2 dni. Nie wiem. Chyba juz troche bredzę.
Obiecałam agalocie, ze jak nie przyjdzie @ to poczekam na nia do 11 XI na jej testowanie. Wszystko pozostawiam w rękach Tego na górze. Co ma byc to będzie. Złamałam sie i pisze bo ciagle piszeci o temperaturach, nigdy tego nie stosowałam ale tak z ciekawości zmierzyłam sobie temp "tam" ok. godz. po wstaniu i było 37,3 albo37,4 nie pamiętam. Nie wiem czy tak ma byc bo nie wiem jakie miałam temp wczśniej ale tak sobie postanowiłam o tym napisać.
Koncze bo juz mnie klienci atakują telefonami
1000 buziaków i II kreseczek pa pa:-):happy:;-)
Podziwiam cierpliwość koleżanki mnie nosi co raz bardziej!:szok:

lilu19- a u ciebie sloneczko??

A dziekuje dobrze :-)
od dzisiaj zaczelam brac duphaston, bo musze zaprosic do siebie wkoncu wredna pania @ :crazy: i za 13 dni powinna mnie odwiedzic :szok:
a tak pozatym to zdrowko dopisuje, od poniedzialku mam urlop (5 dni ) wiec poleze troche do gory dup..... w domku :laugh2:

Pixella- przykro mi z powodu siostry :-( bedzie sie decydowac na kolejne in Vitro ??
Moze powinna zmienic klinike, a noz widelec moze w innej sie powiedzie ?!

Kingus- Co slychac ?

Milego dnia dziewczynki, lece gotowac obiadek :-)

reklama
Lilu19 siostra bedzie próbowała w styczniu again...na chwile obecna zostało jej 4dni urlopu więc to zbyt mało..musi miec 10 ...ma jeszcze 2 zamrozone jajeczka więc moze nie bedzie musiała tak się hormonami szprycować...

Do góry