reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Hej :-)
odebrałam właśnie część wyników badań :-) wygląda na to, ze wszystko ok patrząc na wynik i normę, mieszczę się więc chyba ok :-) Różyczka i toxo ujemna, więc tylko się cieszyć :-)
Jedyne co mnie zdziwiło, to grupa krwi...
rodzice całe życie wmawiali mi, że mam B Rh+ a okazało się, że - :szok:
Mam nadzieję, ze w związku z tym nie będzie konfliktu serologicznego, bo mój T ma grupę 0 ale nie pamiętam czy + czy - :szok:
O 15 spotkam sie z ginem, bo idę po zwolnienie, więc wszystkiego się dowiem:-D
Najważniejsze, że Słoneczko zdrowo się rozwija :-D:-D:-D

reklama
Mój 35 dzień też zakończył się bez @ hmmm :-p, a brzuch może nie mam jak balon (jak zazwyczaj przed), ale boli jak na @ , nie wspominając o piersiach, nawet stanik doprowadza mnie do szału takie mam obolałe... heeh
To dobrze wróży ;-);-)

kingus- co u ciebie kochanie??
A ja czekam na @ i się doczekać nie mogę :-(Dziś 28 dni od zabiegu.
Jak ja już bym chciała być aktywną staraczką :zawstydzona/y:

i czekam z niecierpliwościa na te hurtowe testowanie :errr::rofl2::rofl2: bedzie sie działo!!!! :-D
Będzie się działo listopad będzie owocny i będzie kto Nam miał fluidki wysyłać.

Witajcie dziewczyny jak się dzisiaj macie bo ja nie mogę wytrzymać. Jestem tak nastawiona na @ że jutro zrobię test. Chcę mieć to z głowy i wiedzieć.
Trzymam kciuki :tak::tak:

Witam, dzisiaj szybciutko bo mam bardzo intnsywny dzień;-) 34 dzień.... @ brak.... wiem wiem dopiero rano:-p Odezwę sie wieczorem z @ albo bez:-)
Odezwij się koniecznie. A kysz @

Dziewczyny, czy możliwe jest że temperatura jest 36.6-36.7 gdy w środku jest fasolka?
Chyba już nic z tego w tym miesiącu.... :-( :-( :-(
To wszystko zależy jaka była na początku cyklu. Nie martw się jeszcze nic straconego.

Kingus- Co slychac ?
Czekam na Ciebie a Ciebie nie ma:-(

aga007 ja przez cały czas mierze w uchu i cały dzień mam 37,1-37,2...jak robiłam test to zmierzyłam sobie tempke po śnie tam....i miałam 37,4...czyli wysoką....

pixellko77 od którego dnia po owu ( jeżeli było zapłodnienie) temperaturka wzrasta powyżej 37, bo u mnie jest trzeci dzień po owu i temp. dziś i wczoraj 36,7 ( czyli nie ciekawa :blink:)

Lilu19 siostra bedzie próbowała w styczniu again...na chwile obecna zostało jej 4dni urlopu więc to zbyt mało..musi miec 10 ...ma jeszcze 2 zamrozone jajeczka więc moze nie bedzie musiała tak się hormonami szprycować...

Bede trzymac kciuki :tak:

To dobrze wróży ;-);-)

A ja czekam na @ i się doczekać nie mogę :-(Dziś 28 dni od zabiegu.
Jak ja już bym chciała być aktywną staraczką :zawstydzona/y:

Czekam na Ciebie a Ciebie nie ma:-(

Za niedlugo juz bedziesz aktywna staraczka, a teraz ciesz sie urlopem :-D:laugh2:

JUZ JESTEM :happy2:

Ostatnia edycja:
pysia510 - poawinna wzrosnać 2 dni po owu gdzieś...a dobrze mierzysz? tam gdzie trzeba i tak jak trzeba :-):-)?

Mierzę w pochwie :zawstydzona/y: codziennie między 6 a 6:30 ( jak zaśpię chwilkę);-), Kurde to jak jutro nie wrośnie to mogę znów zapomnieć o fasolce w tym miesiącu także:szok::nerd::szok:

Może u mnie cos nie tak z owu było bo czytałam, ze owu jest wtedy gdy temp, po spadku wroścnie conajmnie 2 kreski a u mnie był wzrost temp. o 1,5, kreseczki tylko:-:)confused::confused::-(

Ostatnia edycja:
pysiu...naprawde nie wiem co ci doradzić, trzeba być optymistą i wierzyć, ze sie w końcu uda z fasolką...ale generalnie jak jest fasolka to tempka rośnie powyzej tej z dnia owu...może są moziwe odstepstwa od reguły...

Uuuuuu...a ja po owul.,i po starankach i teraz też czekam czy będzie fasolka czy ochydna @ przylezie. to są nasze 3 pożądne starania o dzidziusia a mój M traci wiarę...mamy jeszcze m-ąc do cliniki wiec jeszcze jedno staranko przed nami a jak nie to leczenie , sama jestem ciekawa dlaczego nam nie wychodzi 8 grudnia się okaże ... więc czekam .. pozdrawiam wszystkie szczęśliwe fasolki i wytrwałe staraczki oby nas ubywalo

reklama
kuuuurde, ale sie właśnie zmartwiłam :-(
Ja mam krew plusową, mój T minusową i... może być konflikt serologiczny jeśli dziecko odziedziczy Jego krew :-( Myślę, że w badaniach krwi by już chyba wyszło, czy jest konflikt czy nie... Muszę wypytać o to ginekologa, bo się martwię...
Mój T mówi, ze jak przy pierwszym dziecku jest konflikt, to z kolejnym może być problem i ponoć może to trwać do 15 lat zanim będziemy mieć kolejne dziecko...
Boję się :-:)-:)-(
Co robić??????:-:)confused::-:)confused::-:)confused::-:)confused:

Do góry