adolfina
Fanka BB :)
Phelania milych przytulanek, owocnych bardzo i zapraszam Cie do milego wspólnego testowania za 14 dni , choc znajac mnie nie wytrzymam i po 10 bede codziennie hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No niestety, ale szczerze mówiąc w tym cyklu to było tak, że obawialiśmy się z narzeczonym wpadki, w krótkim czasie obawa przerodziła się w pogodzenie z tym co ma być, a kiedy dostałam @ byliśmy obydwoje rozczarowani, że jednak nic z tego.Głupia @!!!!zawsze nie wtedy się pojawia co trzeba ale z tego co wie najwięcej rozwiązań jest na lato więc teraz jets najbardziej produktywny czas
))))
;-)
Sorki za błąd!
Zamiast teścik napisałam: tościk![]()
Czesc dziewczynki
pewnie mnie nie pamiętacie bo dawno mnie nie bylo....ale się melduję.
Podczytuje was troszkę...ale malutko bo brak czasu:-(
Moze mi ktos powie w streszczeniu kto zafasolkował???;-)
A u mnie dalej nic...choc juz 3 tyg. nie ma @ no i się nie pojawia.Ale zrobilam test po 6 dniach po terminie @ i wyszla jedna kreska więc juz nie robilam....no a @ jak nie bylo tak i nie ma...objawow tez nie mam![]()
moze powinnam zrobic raz jeszcze test?choc juz nie chce mi sie oglądac tych samotnych kreseczekco wy na to?
proponuje abyscie obie poszly na betke bedzie najpewniej, chociaz wspolczuje taka niepewnosc ani w te anie we w tegłodnemu chleb na myślia apetyt to tez dobry objaw ;-)
a ja już z 7 dniowym opóźnieniem okresu (zawsze był regularny 26 - 27 dni !!), powiększonymi i bolącymi piersiami, bólami podbrzusza od kilku dni i temperaturą od 2 tygodni ok 37 stopni (ale chora nie jestem!) i po 2 negatywnych testachheeeh i już nie wiem co o tym myśleć
kolejny test lezy w łazience i czeka, ale boję się już robić, choć jak to mówią do 3 razy sztuka heeeh podobno...
Nie wiem co myśleć... albo testy za wczesnie robione, albo nie udało się tym razem, mimo starań
bo generalnie wypadałoby, że w tej chwili jest to już 35 dzień cyklu (jeśli miałabym dostać @) a ja testy robiłam w 27 dniu cyklu i w 33. czy to możliwe aby 2 wyszły błędnie? Bo nawet jeśli jajeczkowanie się opóźniło, to i tak staraliśmy się 13, 14 , 17 i 18 dnia cyklu, więc powinno się to jajeczko gdzieś tam dać złapać. Nie wiem... nie wiem... całkowita konsternacja![]()
A u mnie dalej nic...choc juz 3 tyg. nie ma @ no i się nie pojawia.Ale zrobilam test po 6 dniach po terminie @ i wyszla jedna kreska więc juz nie robilam....no a @ jak nie bylo tak i nie ma...objawow tez nie mam![]()
moze powinnam zrobic raz jeszcze test?choc juz nie chce mi sie oglądac tych samotnych kreseczekco wy na to?
proponuje abyscie obie poszly na betke bedzie najpewniej, chociaz wspolczuje taka niepewnosc ani w te anie we w te![]()
To ja juz niewiem....Mam tylko nadzieje ze moj gin sie nie myli..:-(
Agalotta mozesz mi powiedziec o jakim tescie mówiciemoj test tez zakonczyl sie na niebiesko aly czy to dziala moze ktoras zafasolkowana kolezanka przetestuje i da znac