reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Głupia @!!!!:wściekła/y:zawsze nie wtedy się pojawia co trzeba ale z tego co wie najwięcej rozwiązań jest na lato więc teraz jets najbardziej produktywny czas;))))):-D;-)
No niestety, ale szczerze mówiąc w tym cyklu to było tak, że obawialiśmy się z narzeczonym wpadki, w krótkim czasie obawa przerodziła się w pogodzenie z tym co ma być, a kiedy dostałam @ byliśmy obydwoje rozczarowani, że jednak nic z tego.:zawstydzona/y: Ale nie wolno się poddawać :tak: Kilka dni i z powrotem do przytulanek i staranek.

Czesc dziewczynki

pewnie mnie nie pamiętacie bo dawno mnie nie bylo....ale się melduję.
Podczytuje was troszkę...ale malutko bo brak czasu:-(
Moze mi ktos powie w streszczeniu kto zafasolkował???;-)

A u mnie dalej nic...choc juz 3 tyg. nie ma @ no i się nie pojawia.Ale zrobilam test po 6 dniach po terminie @ i wyszla jedna kreska więc juz nie robilam....no a @ jak nie bylo tak i nie ma...objawow tez nie mam:no:
moze powinnam zrobic raz jeszcze test?choc juz nie chce mi sie oglądac tych samotnych kreseczek:no::zawstydzona/y: co wy na to?

Sorki za błąd!
Zamiast teścik napisałam: tościk:-D:-D:-D:-D:-D

głodnemu chleb na myśli :-p a apetyt to tez dobry objaw ;-)

a ja już z 7 dniowym opóźnieniem okresu (zawsze był regularny 26 - 27 dni !!), powiększonymi i bolącymi piersiami, bólami podbrzusza od kilku dni i temperaturą od 2 tygodni ok 37 stopni (ale chora nie jestem!) i po 2 negatywnych testach :baffled: heeeh i już nie wiem co o tym myśleć :baffled: kolejny test lezy w łazience i czeka, ale boję się już robić, choć jak to mówią do 3 razy sztuka heeeh podobno...
Nie wiem co myśleć... albo testy za wczesnie robione, albo nie udało się tym razem, mimo starań
bo generalnie wypadałoby, że w tej chwili jest to już 35 dzień cyklu (jeśli miałabym dostać @) a ja testy robiłam w 27 dniu cyklu i w 33. czy to możliwe aby 2 wyszły błędnie? Bo nawet jeśli jajeczkowanie się opóźniło, to i tak staraliśmy się 13, 14 , 17 i 18 dnia cyklu, więc powinno się to jajeczko gdzieś tam dać złapać. Nie wiem... nie wiem... całkowita konsternacja :crazy:

Czarodziejko muzyczka superancka , ale nawet dziewuszki nie wiecie jak sie bosko BB czyta przy tej melodyjce, polecam :-) a poza tym jak bylismy w spa to wlasnie taka melodyjka leciala i teraz mam super wspomnienia , pelen relaks :-):-)

Czesc dziewczynki

pewnie mnie nie pamiętacie bo dawno mnie nie bylo....ale się melduję.
Podczytuje was troszkę...ale malutko bo brak czasu:-(
Moze mi ktos powie w streszczeniu kto zafasolkował???;-)

A u mnie dalej nic...choc juz 3 tyg. nie ma @ no i się nie pojawia.Ale zrobilam test po 6 dniach po terminie @ i wyszla jedna kreska więc juz nie robilam....no a @ jak nie bylo tak i nie ma...objawow tez nie mam:no:
moze powinnam zrobic raz jeszcze test?choc juz nie chce mi sie oglądac tych samotnych kreseczek:no::zawstydzona/y: co wy na to?

głodnemu chleb na myśli :-p a apetyt to tez dobry objaw ;-)

a ja już z 7 dniowym opóźnieniem okresu (zawsze był regularny 26 - 27 dni !!), powiększonymi i bolącymi piersiami, bólami podbrzusza od kilku dni i temperaturą od 2 tygodni ok 37 stopni (ale chora nie jestem!) i po 2 negatywnych testach :baffled: heeeh i już nie wiem co o tym myśleć :baffled: kolejny test lezy w łazience i czeka, ale boję się już robić, choć jak to mówią do 3 razy sztuka heeeh podobno...
Nie wiem co myśleć... albo testy za wczesnie robione, albo nie udało się tym razem, mimo starań
bo generalnie wypadałoby, że w tej chwili jest to już 35 dzień cyklu (jeśli miałabym dostać @) a ja testy robiłam w 27 dniu cyklu i w 33. czy to możliwe aby 2 wyszły błędnie? Bo nawet jeśli jajeczkowanie się opóźniło, to i tak staraliśmy się 13, 14 , 17 i 18 dnia cyklu, więc powinno się to jajeczko gdzieś tam dać złapać. Nie wiem... nie wiem... całkowita konsternacja :crazy:
proponuje abyscie obie poszly na betke bedzie najpewniej, chociaz wspolczuje taka niepewnosc ani w te anie we w te:baffled:

hej bablyss
heeh... może zrób jeszcze jeden teścik, ja już po 2 jestem i też jedna kreseczka, a okresu nie widać... tyle, że powiedzmy, że mam objawy zapowiadające... tylko nie wiem co jeszcze :-p bo ponoć sa podobne :baffled:
Trzymam kciuki ;-) podobno niektóre kobiety nie mają objawów żadnych. I daj znać jak wyszło.
pozdróweczki

proponuje abyscie obie poszly na betke bedzie najpewniej, chociaz wspolczuje taka niepewnosc ani w te anie we w te:baffled:

hej adolfina :-)
no właśnie.... niechby się ta macica zdecydowała w końcu :-p
ja chyba poczekam jeszcze do weekendu i jeśli dalej nic to w sobotę lub niedzielę zrobię teścik a najwyżej po długim weekendzie poszłabym na betkę

To ja juz niewiem....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Mam tylko nadzieje ze moj gin sie nie myli..:-(

Ja stwierdzilam ze tez wywolam sobie @ od jutra zaczne brac duphaston i za 13 dni szanowna pani @ sie zjawi, tylko szkoda ze trzeba jej specjalne zaproszenie wysylac :wściekła/y:
A co Twoj gin mowil o castagnusie masz go brac nadal ???
bo juz nie wiem czy mam go odstawic czy nie ?!

Calla - cichutkie Gratulacje :-)

D O B R A N O C....

reklama
moj test tez zakonczyl sie na niebiesko aly czy to dziala moze ktoras zafasolkowana kolezanka przetestuje i da znac
Agalotta mozesz mi powiedziec o jakim tescie mówicie:zawstydzona/y: Bo ja nie kumam, znam tylko testy siku i BhCG ;-)

Ale tłoczno na tym forum dzisiaj normalnie szok:rofl2:
Ps. Mój 33 dzień zakończył sie bez @:blink: niestety pewnie przyjdzie jutro jak ostatnio bo brzuch mam jak balon:-p

Dobrej nocki życzę pa pa:-)

Do góry