reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

nenius: pewnie ze pozytywnie przynajmiej nie wmawiają mi ze narazie o dzicku mogę zapomnieć bo mam jakiegoś guzka...zyczę wszystkim starającym sie zeby taka pozytywna enegria ogarneła i was...

reklama
Ale naprodukowałyście:szok::rofl:
Wszystko dokładnie przeczytałam, ale napiszę dziś ogólnie.

Więc witam nowe Staraczki!
Bardzo serdecznie gratuluję naszej nowej mamusi "Alicji" i życzę spokojnej ciąży,

Dziewczynkom testującym już niedługo życzę aby ujrzały wymarzone II kreseczki!

Może zorganizujemy zbiorową kontrolowaną "wpadkę" ;-);-);-);-)
Kinguś przyłączam się do tej zbiorowej wpadki! mam nadzieję, że sięgnie mnie w listopadzie:-D
Co do Twojej pracy myślę, że warto spróbować. Zawsze możesz w międzyczasie szukać czegoś lepszego, a zdobyte doświadczenie na pewno przyda się w przyszłości!

no mam nadzieje ze teraz już bedzie z gorki bo jak narazie przez 6 lat jak chodze do ginekologa to cały czas pod gorkę....ciąglę coś nie tak a tu nagle taka wiadomośc myślę ze dobra...moja nowa nadzieja licze dni do następnej wizyty..

Chciałam się do Was zapisać.:-):-)
Mam synka który ma prawie 16 miesięcy.Postanowiliśmy z M starać się o drugiego bobaska.No staramy się od sierpnia i narazie nic:-:)-:)-(

Dodam że w maju dostałam zastrzyk Depo-provera i trochę załuję.:-(

Witaj i powodzenia w starankach :tak:

Byłam na tej rozmowie ale strasznie mało płacą:-( i się muszę zastanowić ale tam tylko chcą bez bezdoświadczenia no i blisko. W poniedziałek mam dać im odpowiedź więc mam trochę czasu żeby się zastanowić.

Ja podpisuje sie pod dziewczynami, warto zlapac jakies doswiadczenie i pozniej zmienic prace :tak::happy2:

Tikanis- szerokiej drogi i wracaj szybciutko do nas z coraz to wiekszym brzuniem :-D:tak:

KOLOROWYCH DZIEWCZYNKI ...............

Czesc dziewczynki!juz pozno,ale jeszcze sie odezwe,bo nie mialam dzisiaj kompletnie czasu.duzo naskrobalyscie,az szkoda ,ze nie bylam z wami.ALICJA gratulacje!!!!!mnie pobolewa brzuszek,a @dopiero za 10 dni.ktora z was ma termin@na ok.10 listopada?juz nie moge sie doczekac,ale nie nastawiam sie na II,bo znowu bedzie smutek i lzy.no to dobranoc staraczki,zycze kolorowych snow.do jutra!PA!PA!:blink::blink::blink::blink:

Też wpadłam powiedziec dobranoc... dziś tak późno, bo musze czekac az sie licytacja na Allegro skończy i mam nadzieję, że wygram...

DOBRANOC!!!!

dzis ja będe pierwsza;)
witam wszystkie dziewczynki
wczoraj przyszły moje testy owu - mam nadzieję że będą pomocne. jak się uda w następnym cyklu to fasolka będzie sierpniowa tak jak ja i większość mojej rodzinki:)
miłego dnia!

i ja witam piatkowo i dosyć mroźnie, u nas w końcu nie pada, wywiało już wszystkie kałuże więc jest sucho ale za to mroźno ....... :tak::-D:tak:

elisabeth, aukcja wygrana ???

emma2 ja tez testuję około 10.11 :tak: i na ten termin jest nas tutaj troszkę, więc będzie raźniej .... :tak:

reklama
Myślę, że bez obserwacji cyklu, jedyne wyjście (oprócz testów na owu) to przytulanki regularne co dwa-trzy dni;-);-);-), może się uda. Ja w tym miesiącu tak robię:tak:, a od przyszłego zaczne obserwację. Powodzenia
staram sie wlasnie co drugi dzien poprzytulac do meza ale nie zawsze to wychodzi ja tez postanowilam ze jesli w tym m-cu nic to kupuje testy owu i ide do ginka

Czesc dziewczynki!juz pozno,ale jeszcze sie odezwe,bo nie mialam dzisiaj kompletnie czasu.duzo naskrobalyscie,az szkoda ,ze nie bylam z wami.ALICJA gratulacje!!!!!mnie pobolewa brzuszek,a @dopiero za 10 dni.ktora z was ma termin@na ok.10 listopada?juz nie moge sie doczekac,ale nie nastawiam sie na II,bo znowu bedzie smutek i lzy.no to dobranoc staraczki,zycze kolorowych snow.do jutra!PA!PA!:blink::blink::blink::blink:
to witaj w klubie:-) ja tez kolo 10 testuje ale przytulanki byly wczoraj (bylo rozkosznie;-)) wiec niby po owu szanse sa male ale jeszcze mam nadzieje

Do góry