ja tez dostalam na to skierowanie,ale nie poszlam bo sie troche wystraszylam,moj lekarz mi powiedzial,ze musialabym spedzic dobe w szpitalu na oddziale,podobno jezeli jajowody sa drozne to zabieg nie boli a jezeli nie,albo troche zapchane czy cos takiego(nie wiem jak to okreslic)to kobieta odczowa jakis bol,tak bynajmniej powiedziala mi laska,ktora jest po tym zabiegu.no my staramy sie troche dluzej:-(,pozdrawoiam,poki co moje badanka tez sa dobre,ja tez niedlugo ide na wizyte i zobaczymy co dalej.
ja pojdę na to badanie chociaż miało by mnie boleć tak że się bedę zwijała z bólu - też oczywiści esię boje bo nienawidzę bólu ale jeśl jeśli to ma mi sprawić ze zostane mamą to jestem wstanie wytrzymać to i wiele więcej...dziś byłam u kuzynki trzymałam w ramionach jej miesięcznego synka az mi sie płakać chciało bo co ja bym dała żebu miec takiego bobasa. głowa do góry napewno będzi dobrze zrób te badania myśle ze warto trochę pocierpieć dla takiej kruszynki-jaką jest dziecko. TRZYMAM BARDZO BARDZO MOCNO KCIUKI:-)