reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Witajcie,

Staram sie, i od 8 dni mam pozytywny wynik testów owulacyjnych, nie wiem czy to normalne, jutro idę do ginekologa; może miałyście takie wyniki, odezwijcie się

Pozdrawiam,
Kiara

wydaję mi się że to nie jest normalne, test pozytywny mi wychodził tak przez 2-3 dni ( w sensie zaczęło się od słabej drugiej kreski a skonczylo na mocnej). A nie cierpisz moze na "pco"? W tym przypadku wynik będzie wychodził fałszywie pozytywny. Ale najlepiej skonsultować to z lekarzem

reklama
tikanis z facetami to tak jest...
objawami sie nie martwie w ciazy z wika zrobiłam test dopiero 39dc..czyli 5t3dc i z objawów miałam tylko bóle piersi...nawet sie nie domysliłam, ze moge byc w ciazy....miałam tylko gazy i nie mogłam sie ząłatwić, miałam brzuch jak balon i czekałam na @...a mdłości miałam dopiero od 6-7tc...i to tez nie jakies mega....

katarzynko79..sny sie spełniaja przewaznie na odwrót więc chyba coś ci sie dziewczynka uda...:-)

Misia ja tez bym udrazniania jajowodów nie lekcewarzyła, moja siostra miała i okazało się, ze ma takie zrosty, ze tylko ivvitro jej pozostaje...po udraznianiu miała tylko 5% szansy na naturalne zajście w ciazę....

byłoby super gdyby była dziewczynka:) i super jak chłopiec:)
może się uda w nastęnym cyklu - w tym mała szansa - jakoś czuję ze się nie udało, ze postaralismy się za poxno ( około 28 godzin po tescie pozytywnym, niby w instrukcji jest ze do 36 godzin, ale tez nie wiem czy test nie byłby pozywywny gdybym zrobila go kilka godzin wcześniej).
zobaczymy, czekam jeszcze dwa tygodnie;)ale sie nie nastawiam

Witajcie:-)

Pixella77-co u Ciebie, jak się czujesz,dobrze pamiętam masz dziś nowe wyniki z bety?

Tikanis-trzymaj się dzielnie:-), dbaj o siebie, a pan obrazalski to powinien teraz dbać o Ciebie i fasolkę, a nie obrażać się- nie daj się, mój M też wielce zdziwony że ciężko mi pojść na zakupy i że wymiotuję-takie to dziwne w ciąży:crazy:

Ja siedzę od 7.30 w pracy i cały czas mi niedobrze:wściekła/y:Pozdrawiam:-)

katarzynko mi test wyszedł pozytywny w sobote rano a postaralismy sie we wtorek rano -48 h mineło albo wiecej.... i zobacz.....II...myslę, ze to nie za późno, jakbys sie postarała wcześniej to by było za wcześnie :-)....

gumisia 81- moj J umyslil sobie spacery 3 razy w tyg, niedojz ze praca, w domu tez cos zrobic trzeba to on jeszcze spacery sobie umyslil, jak wczesniej tego nie umyslil tak teraz wielce,, a jak mu mowie ze nie chce mi sie ze jestem zmeczona to tego nie rozumie, i mowi ksiezniczka.. ehhh zero zrozumienia:/

gumisia 81- moj J umyslil sobie spacery 3 razy w tyg, niedojz ze praca, w domu tez cos zrobic trzeba to on jeszcze spacery sobie umyslil, jak wczesniej tego nie umyslil tak teraz wielce,, a jak mu mowie ze nie chce mi sie ze jestem zmeczona to tego nie rozumie, i mowi ksiezniczka.. ehhh zero zrozumienia:/

U mnie identycznie, całe szczęście że chociaz przytulanka odpadły, gin mi zabronił na 3 tygodnie więc chociaż nocki spokojne;-)

reklama
Hej Dziewczyny :-)
Chyba wczoraj jak wracałam do domku kolejką miałam kolejny objaw...hihi (to nie było urojenie, wrzuciłam na luz i wogóle nie myslałam czy jestem w ciąży czy nie ). Tak nagle ni z gruszki ni z pietruszki strasznie zrobilo mi sie niedobrze i to nie dlatego, że poczułam jakiś przykry zapach czy co...ot tak poprostu mialam straszną cofkę...a że do domku czekało mnie jeszcze jakieś 20 minut jazdy, myślałam, że nie wytrzymam i puszcze pawia na kolesia siedziacego naprzeciwko hihi...dzięki bogu przeszło tak samo nagle jak się zaczeło :sorry2:
Jeżeli okaże się, że w brzuszku zagniezdził sie fasol i takie sytuacje maja sie nasilać i powtarzać , to kiepsko to widze...teoretycznie mogę być w 2-3 tyg. Beka jak nic hihi:tak:

Do góry