reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Witam witam:-):-)

Izabell96-gratululacje po cichutku to fasolka jak nic:-)

Pixella77-już nie mogę doczekać sie dobrych wieści od Ciebie;-)

u mnie dziś mdląco i do tego zgaga:wściekła/y:, ale sie trzymam, pozdrawiam :-)

witjacie drogie starajace sie :))
my z mezem tez sie staralismy ..... i kurcze mam juz 39 dzien cyklu a okresu ani sladu.... narazie czekam.... boje sie zrobic test bo boje sie ze rozwieje wszelkie moje nadzieje.....

my z mezem tez sie staralismy ..... i kurcze mam juz 39 dzien cyklu a okresu ani sladu.... narazie czekam.... boje sie zrobic test bo boje sie ze rozwieje wszelkie moje nadzieje.....

witaj wśród nas michalina. Życzę aby to była fasolka. A jak długie masz cykle? może jednak zrób test, lub idz na betę - po co tak się dręczyć Jeśli nie jesteś w ciązy to lepiej jeśłi wcześniej się dowiesz niż będziesz robiła sobie niepotrzebną nadzieję. Ale ja coś czuję że to dzidzia u ciebie jest:)

pixela77 daj nam znac jak bedziesz miała już wyniki :-)
michalina84 ty kochna się nie bój tylko szczybciutko rób test jutro rano, trzmam kcikuki ;-).

u mnie dziś mdląco i do tego zgaga:wściekła/y:, ale sie trzymam, pozdrawiam :-)

A właśnie myślałam co u Ciebie Gumisiu:happy:. U mnie tez dziś mdląco i śpiąco:dry:, ale już przechodzi powolutku, zgage za to miałam mega giga ogromną wczoraj wieczorem:baffled:. Pozdrawiam:-D

Witam i gratuluję cierpliwości:tak:. A jak długie cykle miałaś do tej pory?

Dzieki dziewczynki, no nic zastanowię sie nad ttym wiesiołkiem, moze zapytam w aptece jeszcze dziś.:tak:

Witamy w gronie staraczek, długo przacujecie juz nad maleństwem?:happy::rolleyes::happy:

reklama
dzieki kobietki :-) od kilku dni bardzo bola mnie piersi... ok.17 dni temu mialam owulacje i kochalismy sie mezem wlasnie tego dnia.... cykle mam dosc dlugie ale zwykle jest to ok. 32 dni...
dodam tez ze czasem krci mi sie w glowie .... nie iwem czy to moja wyobraznia czy faktyczni ciaza....
ale nie chce mi si ewierzyc ze nam sie udalo za pierwszym razem.... tyle sie czyta i slyszy o tym jak pary staraja sie miesiacami...latami...
zrobie test.... pod koniec tygodnia... wtedy to beda juz 3 tyg ...

Do góry