reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Kingus, tikanis super wiesci :tak::-D
A ja dziwczynki przemyslam sobie dzisiaj wszystkie za i przeciw i stwierdzilam ze odkladam starania, skoro dzidzia nie chce sie urodzic za granica to moze zechce w ojczyznie jak wrocimy do polski za jakies 3 lata:sorry2:
jestem mloda i mam czas jeszcze na dzieci, a teraz chce sie jeszcze nacieszyc swoboda i byciem tylko we dwoje :rofl2:
Bardzo kochan dzieci i zrobie wszystko zeby je miec tylko jeszcze najwidoczniej nie moj czas zostac mama nic na sile :-)

reklama
Dziewczynki może wiecie, czy jest jakis preparat w tabletkach taki miks wiesiołka z siemieniem na poprawe jakości i wzrost ilości śluzu owulki sprzyjajacej poczeciu fasolinki:rolleyes::oo::rolleyes:
Można się spytać w aptece ale chyba są tylko oddzielnie.

bylam na usg i jestem wkoncu spokojna i szczesliwa.. widzielismy malenstwo, ma 14mm widzielismy bijace serdyuszko.
Tak się cieszę, że wszystko dobrze. Super że maluszek pięknie rośnie :tak:

dam znać po 12:00
Wiesz już ??????????

a ze maż jednak pozostal przy terminie wiosennych staran (taaaaa:dry:) to az tak juz mi sie nie spieszy :-(
Tak to jest z tymi facetami, możliwe że mu się jeszcze odwidzi i będzie chciał wcześniej :tak::tak:

witajcie robaczki moje kochane!!!!
Witaj skarbie:-) A Ty jak się czujesz? Zmęczona bardzo? Buziaczki :-D

ja już dotarłam do pracy no i wiecie co wam powiem rzeczywiście jestem chyba w gorącej wodzie kąmpana bo jak rano czyli o 6:40 zrobiłam test i odrazu tylko | i nieczekałam tego czasu czyli tam minuty i ile tam napisali tylko walnełam tym testem i poaszłam jeszcze pospac a jak szłam do pracy to przed wyrzuceniem do kosz tego testu nieszczeęśliwego ujrzałam || ta druga oczywiście delikatna a i tempak nie spada alez bym się cieszyła jak by mi sie udało. no i czasem mnie kuje w pachwinie. Ja chyba już wariuje. :rofl2:
Tak jak radzą dziewczyny poczekaj jeszcze trochę i powtórz test.
Nie wiem czy na tak wczesnym etapie coś widać na usg :nerd:

witjacie drogie starajace sie :))
my z mezem tez sie staralismy ..... i kurcze mam juz 39 dzien cyklu a okresu ani sladu.... narazie czekam.... boje sie zrobic test bo boje sie ze rozwieje wszelkie moje nadzieje.....
Witaj:-) W takim razie trzymam kciuki żeby @ nie przyszła.

A ja dziwczynki przemyslam sobie dzisiaj wszystkie za i przeciw i stwierdzilam ze odkladam starania, skoro dzidzia nie chce sie urodzic za granica to moze zechce w ojczyznie jak wrocimy do polski za jakies 3 lata:sorry2:jestem mloda i mam czas jeszcze na dzieci, a teraz chce sie jeszcze nacieszyc swoboda i byciem tylko we dwoje :rofl2:
Bardzo kochan dzieci i zrobie wszystko zeby je miec tylko jeszcze najwidoczniej nie moj czas zostac mama nic na sile :-)
Skarbie ja myślę, że fasolinka przyjdzie wtedy kiedy będziesz się tego najmniej spodziewała ;-)
Jestem z Tobą cokolwiek postanowisz :tak:

no to pierwsza gratuluje Ci Pixello, hehe wiedzilam , trzymałam kciuki,
i co wy z tym rosnieciem tej betki, napewno urosnie nie stresuj sie , bedzie dobrze zobaczysz
GRATULACJE i oby te 9 miesiaczków mineło szczesliwie :tak:

mam bete 298 wiec chyba nie taka najgorsza....jutro powtarzam...zobaczymy czy urosnie...

Moje gratulacje :-)

Lilu ja tez mysle ze dzidzia przyjdzie kiedy najmniej sie tego spodziewsz, przestaniesz myslec i zobaczysz obudzisz sie nagle z fasolka

Skarbie ja myślę, że fasolinka przyjdzie wtedy kiedy będziesz się tego najmniej spodziewała ;-)
Jestem z Tobą cokolwiek postanowisz :tak:

I dlatego odpuszczam calkowicie staranka :tak:
co prawda zabezpieczec sie nie bedebo po co przeciez ja sama w sobie mam antykoncepcje ;-):-p
W maju jak bede w polsce to oczywiscie porobie sobie badania ktore zamiezalam zrobic, bo kiedys tam napewno sie przydadza :tak:
Noi kingus o ziolka oczywiscie nadal prosze, troszke ziolek nie zaszkodzi w oraganizmie ;-)
A teraz lece gotowac obiadek dla mojego misia :happy2:

reklama
Wyprzedzam bo chce być następna do zafasolkowania :-D:-D:-D No ale przepuszczę jeszcze parę dziewczynek przede mnie ;-);-);-)
Jak się wszystko dobrze potoczy to może w grudniu zacznę staranka :tak::tak:

no własnie moze nas Pixella pozaraża hehe stad ta kolejka hehe
Kingus nie obejrzysz sie jak grudzien bedzie , czas szybko ucieka , choc sama wiem jak po zabiegu czekalam 2 miesiace a czas to jakby w miejscu stal :-(, inaczej czas leci jak sie nie czeka , ale ty Kingus jestes taka dzielna dziewuszka , zbieraj wiec siłki, a na swieta zabieraj sie do roboty:tak:

Do góry