reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Witam Wszystkich:-)Nie było mnie parę dni i narobiło się zaległości w czytaniu.Lilu19 trzymaj sie dzielnie duzo zdrówka dla Twojego braciszka-będzie dobrze:-)
Witam Wszystkie nowe staraczki,pozdrawiam.
Gratuluje nowych II kreseczek-chyba faktycznie rozwiazałam woreczek z fasolkami;-).
Ja wczoraj byłam u gina, wystraszyłam się bo dostałam zółte upławy-dał mi globulki-powiedział że pojawiła się maluteńka nadżerka.Do środka nie zaglądał, powiedział że dajemy fasolce trochę podrosnąć, mam się stawić znowu za 3 tyg-wtedy zobaczymy juz co nieco:-)Pozdrawiam Was cieplutko

reklama
Tak tak ja biore castagnus ale na wlasna reke, nie wiem czy cos dziala czy nie :zawstydzona/y::sorry2:
@ nadal brak u mnie dzis mam 33 dc :wściekła/y:
A co do clo mi ginka mowila ze mozna tylko 6 cylki go brac... dlatego jak nie udalo mi sie za 4 razem dlatego nie probujemy narazie, poczekamy na majowe wyniki Hsg

Widze Kochana ze idziemy leb w leb :-D
U mnie tez @ ani widu ani slychu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
W ciaczy tez nie jestem bo test pokazal I:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: (zrobilam go 30dc)Wiec nie pozostaje nic tylko cierpliwie czekac az @ raczy do naz zawitac....:dry::dry:Kurcze jak przyjdzie zaczynam 9 cykl.....I kto by pomyslal ze to takie trudne..:-p
Serdeczne gratulacje dla nowo zafasolkowanych:-):-):-):-):-)

I buziaczki dla tych cierpliwie czekajacych;-);-);-);-);-)
Kingus bardzo mi przykro z powodu twojej fasolinki:-( Szczerze podziwiam twoj optymizm i zycze Ci z calego serduszka abys w krotce znowu obwiescila nam wspaniala wiadomosc:-):-):-):-)

Dzieńdoberek :]

Witam nową Fasolkę :-)

A dla testujących niepocieszonych -> GŁOWA DO GÓRY!!!:tak:

Miłego poranka :)

PS. Najnowsze wieści z frontu: temperatura znów się podnosi (to 7 dzień po owulacji), więc myslę, że ten spadek to mógł być na implantację ;-) no i w jajniku mnie troche kłuje, taka igiełka....

wow, super, ze mąż taki opiekuńczy dla dzidzi, wiesz przynajmniej czego możesz się spodziewać mając własną Kruszynkę :-) Mój T. lubi dzieci, ale aż takiego instynktu nie ma, a szkoda... Wierzę jednak, ze jak zobaczy dzidzię na świecie, zmieni ono cały Jego świat oczywiscie na lepsze:-):-):-)

Oj Kochane...:-(
Masakra jest z moim samopoczuciem...:-(
Wczoraj byłam w pracy do 22 i myślałam, że od 19 padnę... Senność nie z tej ziemi... Zwykle o 20 już śpię... więc ciężko było wytrzymać. O 22 kiedy już powoli udawałam się do domu było coraz gorzej... Mdłości, odbijanie, ból głowy, a nawet słabo mi było... Bałam się, że po drodze coś się złego wydarzy... Na całe szczęście 'jakoś' dotarłam do domu:-( Dziś od rana wcale nie lepiej... Wstałam i się normalnie przewracałam... Słabo się robiło co podniosłam się z krzesła, do tego te nudności, ból żołądka i w ogóle kiepsko :baffled::baffled::baffled: Do końca tygodnia muszę jakoś wytrzymać do tej 22, bo chcę pracować jak najdłużej...

Jutro od 9 mam wizytę u gin...:happy:
Miłego dnia :happy2:

Napisz Kochana co powiedział ginuś.
Trzymaj się cieplutko, mam nadzieję, ze skutecznie odganiasz zarazki i wstretne bakterioski od siebie.:rofl2:

Widzę , ze Lilu i Aple tez czekają aż zjawi sie szanowna:crazy: @..........:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Kurcze co jest w tym miesiacu.....
Ależ mys ie oczekamy .
Jednak kobieta chce czy nie chce to musi być cierpliwa:tak:.

Dziewczynki a może to fasolki się z nami drażnią:-D:tak::happy::rofl2:

Widzę , ze Lilu i Aple tez czekają aż zjawi sie szanowna:crazy: @..........:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Kurcze co jest w tym miesiacu.....
Ależ mys ie oczekamy .
Jednak kobieta chce czy nie chce to musi być cierpliwa:tak:.

Dziewczynki a może to fasolki się z nami drażnią:-D:tak::happy::rofl2:

U mnie watpie.....:-( Nie czuje kompletnie nic, nawet rozdraznona nie jestem:szok:(ale podejrzewam ze to zasluga Castagnusa bo lagodzi PMS)
Mam pyt: Czy to normalne ze piersi wogole nie bola??? Nawet przed @?
Jak bylam mlodsza to strasznie bolaly i bylo to zawsze przed@. A od jakis 2 lat wogole.....:-:)-:)-(

Buziolki:blink:

NIe poszlam na bete. bo mi sie wydawalo ze to @ ale teraz juz mam watpliwosci bardzo leciutko plamie na rozowo.przypominam w sb w dzien spodziewanej@ brazowe plamienie w niedziele uplawy wczoraj lecitkie plamienie dzis tez plamie na rozowo. zwykle przy @ na 2,3 dzien juz normalne mam krwawienie:-( z lekarzem sie wstrzymam bo chodze prywatnie i boje sie ze jak pojde to mi powie ze z @ przyszlam. Uwazacie ze ze zaryzykowac i wykonac test dzis??? prosze o pomoce:-(

reklama
NIe poszlam na bete. bo mi sie wydawalo ze to @ ale teraz juz mam watpliwosci bardzo leciutko plamie na rozowo.przypominam w sb w dzien spodziewanej@ brazowe plamienie w niedziele uplawy wczoraj lecitkie plamienie dzis tez plamie na rozowo. zwykle przy @ na 2,3 dzien juz normalne mam krwawienie:-( z lekarzem sie wstrzymam bo chodze prywatnie i boje sie ze jak pojde to mi powie ze z @ przyszlam. Uwazacie ze ze zaryzykowac i wykonac test dzis??? prosze o pomoce:-(

Jesli Cie to meczy to zrob test:tak:

Tylko spokojnie i postaraj sie nie nastawiac ze to fasolak:-p. Zawsze lepiej byc mile zaskoczonym niz znowu zawiedzionym. Zawsze to pozniej troszke latwiej:blink:

Zycze powodzenia i trzymam kciuki :tak::tak::tak:

Do góry