reklama
Madzio1980
Czerwcowa Mama '09
Dzwoniłam do ginki bo już nie wytrzymałam i tylko sie dodatkowo wkurzyłam. Powiedziałam jej co i jak, że test pozytywny i że dziś te dziwne upławy to mi powiedziała, że test poytywny wcale nie musi oznaczać ciąży, więc ja jej na to, że mam sporo dolegliwości ciążowych, a ona, że w tak wczesnej ciąży nie można odczuwać żadnych dolegliwości i albo upławy oznaczają zbliżającą się dosyć spóźnioną miesiączkę, albo dlatego są lekko beżowe bo normalnie w tych dniach miałabym @. Kazała się obserwować a jak coś się będzie dziać to mam dzwonić. Ale się wściekłam. Zapytałam się jej na koniec czy wogóle mam przychodzić za dwa tygodnie bo może zmarnuje jej cenny czas skoro sobie uroiłam ciążę.
katarzynak83
Majowe mamy'09
Dziewczyny, ja tylko na chwilke wpadam bo w pracy mam teraz przekopane, wszyscy na mnie krzywo patrza ze sie opieprzam wiec chyba dopiero wieczorkiem podgonie zaleglosci na forum...A
Katarzynak83 gdzie jesteś???????????
Chcialam tylko dac znac ze zyje i ze moj maluch tez!!! Jest tam gdzie trzeba i ma 11cm!!! Bije mu serce i słyszałam to na własne uszy Jestem bardzo szczesliwa cjoc tez koszmarnie zmeczona cala ta sytuacja, marzy mi sie tydzien wolnego, ale o tym moge raczej zapomniec :-(
Z nowosci to dodam jeszcze ze chyba zamiast na dzien matki to maluch bedzie na dzien dziecka! zobaczymy, teraz jest ok 7/8 tydzien.
Dziekuje wszytskim za wsparcie! jestescie super!
kinguś
Nie poddam się
Super wieści :-):-) Aż 11cm a mm ma maluszek? Trzymajcie się;-)Chcialam tylko dac znac ze zyje i ze moj maluch tez!!! Jest tam gdzie trzeba i ma 11cm!!! Bije mu serce i słyszałam to na własne uszy
Pixellko za 4 dni testujesz? Będę trzymać kciuki za Ciebie ;-)
Lilu19
Fanka BB :)
Chcialam tylko dac znac ze zyje i ze moj maluch tez!!! Jest tam gdzie trzeba i ma 11cm!!! Bije mu serce i słyszałam to na własne uszy Jestem bardzo szczesliwa cjoc tez koszmarnie zmeczona cala ta sytuacja, marzy mi sie tydzien wolnego, ale o tym moge raczej zapomniec :-(
Z nowosci to dodam jeszcze ze chyba zamiast na dzien matki to maluch bedzie na dzien dziecka! zobaczymy, teraz jest ok 7/8 tydzien.
wiedzialam ze bedzie wszystko dobrze,
jeszcze raz gratuluje fasolki:-)
szkoda tylko ze nastresowalas sie tyle przez patalachow
ale jest juz wszystko ok, super
Dzwoniłam do ginki bo już nie wytrzymałam i tylko sie dodatkowo wkurzyłam. Powiedziałam jej co i jak, że test pozytywny i że dziś te dziwne upławy to mi powiedziała, że test poytywny wcale nie musi oznaczać ciąży, więc ja jej na to, że mam sporo dolegliwości ciążowych, a ona, że w tak wczesnej ciąży nie można odczuwać żadnych dolegliwości i albo upławy oznaczają zbliżającą się dosyć spóźnioną miesiączkę, albo dlatego są lekko beżowe bo normalnie w tych dniach miałabym @. Kazała się obserwować a jak coś się będzie dziać to mam dzwonić. Ale się wściekłam. Zapytałam się jej na koniec czy wogóle mam przychodzić za dwa tygodnie bo może zmarnuje jej cenny czas skoro sobie uroiłam ciążę.
co do plamien w ciazy tez slyszlam ze moga sie zdarzyc w terminie @ ale musza byc delikatne plamienia bo jak sa wieksze to trzeba szybciutko do lekarza...
Ja wcale nie powiedzialam ze popieram to ze romka nie ma monitorowanego cyklu z clo dalam przyklad kolezanki ktora leczyla sie u irlandzkich lekarzy i oni tu wogole nikomu nie monitoruja cykli z clo a jednak moja kolezanka zaszla w ciaze i torbieli nie miala, wszystko zalezy od organizmu kobietyLilu ja też słyszałam, ze po clo trzeba robic monitoring bo sie czesto torbiele trafiają
Ostatnia edycja:
nenius
Przyjaciółki 2008
przykro mi, że się zdenerwowałaś. Moja lekarka też bardziej wierzy becie niż testowi ale nie sądzę, zeby u Ciebie test sie mylił. To na pewno plamienie w czasie kiedy przypadałaby @
Dziewczyny, ja tylko na chwilke wpadam bo w pracy mam teraz przekopane, wszyscy na mnie krzywo patrza ze sie opieprzam wiec chyba dopiero wieczorkiem podgonie zaleglosci na forum...
ufffffff, jak dobrze
Dziewczyny, ja tylko na chwilke wpadam bo w pracy mam teraz przekopane, wszyscy na mnie krzywo patrza ze sie opieprzam wiec chyba dopiero wieczorkiem podgonie zaleglosci na forum...
Siupel:-):-):-):-):-):-)
reklama
katarzynak83
Majowe mamy'09
no oczywiście ma 11mmSuper wieści :-):-) Aż 11cm a mm ma maluszek? Trzymajcie się;-)