reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Cześć dziewczyny,
a ja nadal w niepewności... Dziś okropny dzień bo i zimno i jakby mnie coś brało: temp. 37.3, śpię cały dzień i brak apetytu...
katarzynak83 - czekam na jutrzejsze wieści i trzymam kciuki za fasolkę :)
Miłego wieczorku Wam życzę

Katarzynak jak poprosisz na cito to napewno zrobią ;-)
Katarzynko ja się o testach nie wypowiadam bo dopiero dzisiaj pierwszy kupiłam i będę dopiero próbować :tak:

katarzynka1979 ja kupiłam takie płytkowe na allegro. Chyba dobre bo ja mam te bóle okołoowulacyjne i wynik testu dokładnie je wskazał. Trzeba tylko pamiętać, że robi się je po 15tej, najlepiej kolo 20.tej i zawsze o tej samej porze.

Czesc dziewczynki!Ja juz sie poddalam i zwatpilam,ze to fasolinka we mnie sie zagniezdzila,bo objawy mi minely jakos z czasem....
No i dzis tak z glupia fran zrobilam test i.....II!!!!
Jutro na 8:15 mam wizyte u lekarza,bo zamowilam sobie szybciej,bo @ nadal nie bylo i nie ma wiec chcialam sie dowiedziec co to....No i juz wiem:-):tak:Taki wiec przesylam fluidki i napisze co powie mi lekarka jutro:tak:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Czesc dziewczynki!Ja juz sie poddalam i zwatpilam,ze to fasolinka we mnie sie zagniezdzila,
Taki wiec przesylam fluidki i napisze co powie mi lekarka jutro:tak:

OGROMNE GRATULACJE KOCHANA WSPANIALYCH 9 MIESIACY Z FASOLKA POD SERDUSZKIEM CI ZYCZE :laugh2::laugh2::laugh2:

fludki juz wylapalam :rofl2:

:-Dwitam dziewczynki

po pierwsze katarzyna_s - ogromne gratulacje:) i lapie fluidki, mam pytanko ile sie staraliscie i czy mialas jakies problemy??? :confused:
lilu19- oj nie poddawaj sie kochanie,, nadejdzie szybciej niz myslisz:-)

a ja dalej temperaturka podwyzszona , dzis rano 37,4, plus zgaga czesto, czeste odbijanie..i bol podbrzusza ale to nie codziennie i bol glowy.. i to wszytskie objawy jakie mam,, choc nie wiem czy ciazowe:zawstydzona/y: bardzo chcialabym aby okazalo sie ze ciazowe.. w srode wieczorem wyjezdzamy na nasza podroz poslubna...:-D i teraz mysle tylko o tym:-D

GRATULUJĘ :-D:-D:-D

a ja dalej temperaturka podwyzszona , dzis rano 37,4, plus zgaga czesto, czeste odbijanie..i bol podbrzusza ale to nie codziennie i bol glowy.. i to wszytskie objawy jakie mam,, choc nie wiem czy ciazowe:zawstydzona/y: bardzo chcialabym aby okazalo sie ze ciazowe.. w srode wieczorem wyjezdzamy na nasza podroz poslubna...:-D i teraz mysle tylko o tym:-D
Skarbie życzę Ci z całego serca aby to była malutka fasoleczka ;-) Udanej podróży tylko nie opalaj się za bardzo (można przykryć brzuszek apaszką) i pij dużo wody ale butelkowanej(żebyś się nie odwodniła).

lilu19- oj nie poddawaj sie kochanie,, nadejdzie szybciej niz myslisz:-)

Ojjj kochana ja jestem pewno ze to fasolka, juz dawno Ci mowilam ;-):laugh2:

Udanej podrozy poslubnej Ci zycze kochana, i dbaj o pasazera ktory bedzie z wami na gape podrozowal ;-):laugh2::laugh2::laugh2:
Milej nocki i owocnej nocki wam zycze dziewczynki :rofl2:

reklama
Dziekuje dziewczyny!Ale sie ciesze!!!Ciagle mam obawy,ze pojde do lekarza,a on powie,ze test to nie wszystko i ze wyszedl bo wyszedl....Hehehe...

po pierwsze katarzyna_s - ogromne gratulacje:) i lapie fluidki, mam pytanko ile sie staraliscie i czy mialas jakies problemy??? :confused:
Kochana,to byl pierwszy cykl,w ktorym sie stralismy:-DDo tego tak na chybil-trafil,bo @ nie za bardzo regularne mam;-)Ale teraz jakos czulam sie inaczej....Zaczelo sie od tego,ze zaczelam miec laktacje i mleczko mi lecialo po scisnieciu sutkow:-pI lekarz powiedzial,ze to moze byc pierwszy objaw ciazy,albo problem z hormonami.Dlatego mialam badanie krwi i badanie na hormony.Wyniki odebralam w srode,ale tylko pigula mi powiedziala,ze wszystko ok i doktor jest zadowolony i nie chce mnie w zwiazku z tym widziec,bo nie ma potrzeby:dry::baffled:Ale i tak zarejestr. sie na poniedzialek(jutro)zeby to wyjasnic...No a dzis wyszly dwie krechy!!!!!!:tak::tak::-):-)A jutro biegusiem do lekarza,bo uwierze jak profesjonalista mi powie,ze test daje pewna ciaze...Narazie sie boje,ze nie wiem....ze to cos innego...Jakis blad...Nie wiem:-p:dry:Jutro rano jeszcze powtorze tescik dla pewnosci:tak:
Z objawow:bol glowy,caly czas, mdlosci,dziwne zachcianki(kapucha kiszona,a dzis baaaaaaardzo wielkaa ochota na jaja i majonez:rofl2:),wieksze pragnienie,duzzzzzzzzzze piersi,no i jakos mi ciezej,mecze sie szybciej,a no i podstawa-brak @....:tak:
Jak na moje to Twoje objawy podobne tez do moich wiec trzymam moooooooooooocno kciuki!!!!!!!:tak::tak::tak:

Do góry