reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

lilu19, kingus, katarzyna_S- dziekuje wam kochane za trzymanie kciuków.. chcialabym aby sie udalo... wczoraj meczyla mnie okropna zgaga caly wieczor..ale niech meczy jesli ma to oznaczac miraculum :tak:,, narazie ciesze sie na wyjazd w srode wieczorkiem na wakacje,, wracam 24 w nocy.. wiec pewno jesli @ nie przyjdzie zrobie sobie tescik 25... jejciu jak ja bym chciala aby na tescie ktory bede robila 25 wrzesnia wyszly 2 kreseczki.. jejku nawet te syfy ktore jeszcze niestety mam na buzi by mi nie przeszkadzaly...

reklama
Cześć dziewczynki :-D pol godziny czytalam a raptem 2 dni mnie nie bylo ;-)
ja od piątku chodze cala w skowronkach bo wsio zaliczylam i tak jak mowilam w sobote sobie pobalowalam - weselicho bylo mojej kuzynki :-D - przynjamniej alkohol gratis :-D:-D:-D ale tak mnie przewialo masakra juz czuje to w kosciach :dry: trzeba sie bedzie czyms naszprycowac :baffled:
stwierdzam po tym weselu ze jestem nienormalna!!!! na weselu byla ta moja siostra co 3 tyg temu urodzila i mieli zdjecia maleństwa a ja glupia jak sie zapatrzylam w zdjecie tak musialam wyjsc bo sie rozryczalam :-:)-:)-( maż nie wie jak ma na to reagowac i niestety naczesciej reaguje bardzo negatywnie .... mowiac delikatnie ze nie zna drugiej takiej i w tym wieku zeby tak chciala! :-(
dobrze ze byla moja kumpela to mnie wyprzytulala ... :baffled: ehhhhh...
no to sie wyzalilam ;-)
tikanis podziwiam cie za ta wstrzemiezliwosc ja bym juz dawno test zrobila z takimi objawami :tak: trzymam kciuki za wsaniale wakacje i piekne II
katarzyna_s gratuluje !!!!!
katarzynak83 :tak: to musi byc fasolka :tak: czekamy na wiesci !!
Lilu19 trzymaj sie dzielnie juz niedlugo ty bedziesz mamusia!!!
no moze nam sie szykuje powtorka z zeszlego poniedzialku :-D
zycze spokojnego poniedzialku :sorry2:

Czesc dziewczynki!Ja juz sie poddalam i zwatpilam,ze to fasolinka we mnie sie zagniezdzila,bo objawy mi minely jakos z czasem....
No i dzis tak z glupia fran zrobilam test i.....II!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

własnie dzięki takim informacjom nadal chcę mi się walczyc i nie tracę nadzieję że niedługo i ja napiszę Wam że mam dwie kreski.
Super - ogromne, ogromne gratulację i życzenia spokojnych 9 miesięcy!

Hej dziewczyny
gratulacje kolejnym zafasolkowanym, ależ wy dużo piszecie :-) tylko czytać. Jak ja już bym chciała zrobić test, eh a jeszcze tyle muszę czekać bo postanowiłam zrobić dopiero pod koniec wrzesnia tak miedzy 26-28.
:-(
No i jaszcze bierze mnie przeziebienie, znacie moze jakies domowe sposoby, ja zanm tylko na gardło cytryna z miodem, super lekarstwo jak dla mine zawsze pomaga. :tak:

Hej dziewczyny
gratulacje kolejnym zafasolkowanym, ależ wy dużo piszecie :-) tylko czytać. Jak ja już bym chciała zrobić test, eh a jeszcze tyle muszę czekać bo postanowiłam zrobić dopiero pod koniec wrzesnia tak miedzy 26-28. :-(
No i jaszcze bierze mnie przeziebienie, znacie moze jakies domowe sposoby, ja zanm tylko na gardło cytryna z miodem, super lekarstwo jak dla mine zawsze pomaga. :tak:
na gardlo mozna tez wycisnac na lyżke sok z cytrynki i szczypte soli do tego pomiąchac i wypic a ogolnie to polecam mleko z czosnkiem i miodkiem na cieplo :tak:no herbatka z miodem dobra rzecz ;-)

weekend mnie nie było (weselicho szwagra) a tu tyle fasolek!!!!!!!!!!:-) katarzynkom gratuluję:tak::tak::tak: super i życzę dużo zdrówka

a na poprawinach był dla nas dwa razy krzyk na chrzciny, najpierw moja Oti przewróciła kieliszek z wódką, a potem maż lampkę wina...oba razy w tym samym miejscu...i o dziwo akurat nie tak gdzie my siedzieliśmy...i jak tylko się rozlało, to był jeden wielki krzyk na chrzciny...a za drugim razem..wszyscy krzykneli będą bliźniaki;-) hehe powiedziałam, że przyjmę wszystko:)) mam nadzieję, że takie miłe "przesądy" się sprawdzają:tak::-)

a ten czosnek to trzeba pewnie wycisnąć, a możesz podać jakieś proporcje ile mleka ile czosnku i miodu :-)
tak patrzac ilosciowo na 1 kubek to siekasz drobno 1-2 zabki czosnku (jak kto lubi) zalewasz mlekiem i na gaz ja np mleka nie gotuje bo smaku tego nie lubie wystarczy mocno podgrzac na wolnym ogniu mieszajac i na koniec miodek - jak nie lubisz czosnku to mozesz wtedy wiecej miodka i bedzie dobre :tak: ja to robie w tamik malym metalowym kubeczku pewnie ma to z 350 ml i na wieczor proponuje :-D

Czesc dziewczyny!Wlasnie wrocilam od lekarza i babeczka powiedziala,ze mam powtorzyc test za tydzien to pewnie wyjdzie mocna krecha,bo skoro starania zaczely sie ok 3tyg temu to moze to byc nawet dopiero 2tydz. ciazy i dlatego taka slabiutka kreseczka.Dzis rano zrobila drugi tescik i tez taka slaba kreska wyszla,ale przynajmniej wyszla wiec sie ciesze na maxa:tak::-)A juz mi serce stanelo jak zobaczylam,ze sie jedna pokazuje,ale ta druga taka leciutka po prostu:sorry2:
Po badaniach krwi wykazalo,ze mam lekka anemie wiec musze wcinac duzo zieleniny i najlepiej rybe,co kloci sie z moim vege jadlospisem:dry:Ale lekarka stwierdzila,ze narazie nie hcce mi dawac lekow,bo zawsze lepiej naturalnie sie ratowac niz chemia:sorry2:
Och,dzien sie zaczal super,strasznie sie tylko boje o fasolke,bo wiem ile mnie kosztowalo pierwsze poronienie:-(Nie wiem jak ja sie odstresuje przez te pierwsze 3 miesiace,ale jakos bedzie trzeba:sorry2:
Czekam na wiesci o kolejnych fasoleczkach:tak:

reklama
Czesc dziewczyny!Wlasnie wrocilam od lekarza i babeczka powiedziala,ze mam powtorzyc test za tydzien to pewnie wyjdzie mocna krecha,bo skoro starania zaczely sie ok 3tyg temu to moze to byc nawet dopiero 2tydz. ciazy i dlatego taka slabiutka kreseczka.Dzis rano zrobila drugi tescik i tez taka slaba kreska wyszla,ale przynajmniej wyszla wiec sie ciesze na maxa:tak::-)A juz mi serce stanelo jak zobaczylam,ze sie jedna pokazuje,ale ta druga taka leciutka po prostu:sorry2:
Po badaniach krwi wykazalo,ze mam lekka anemie wiec musze wcinac duzo zieleniny i najlepiej rybe,co kloci sie z moim vege jadlospisem:dry:Ale lekarka stwierdzila,ze narazie nie hcce mi dawac lekow,bo zawsze lepiej naturalnie sie ratowac niz chemia:sorry2:
Och,dzien sie zaczal super,strasznie sie tylko boje o fasolke,bo wiem ile mnie kosztowalo pierwsze poronienie:-(Nie wiem jak ja sie odstresuje przez te pierwsze 3 miesiace,ale jakos bedzie trzeba:sorry2:
Czekam na wiesci o kolejnych fasoleczkach:tak:

Kochana, nie wiem czy dobrze zrozumiałam... czy Ty również miałaś drugą kreskę słabiutką na teście?? Napisz prosze bo ja mam tak samo i nie wiem do końca co to oznacza...

Zgodnie z zapowiedzią zrobiłam dziś rano test... a nawet dwa :sorry2: no i na obu wyszła tak samo jak wczoraj - druga kreseczka blada...:confused: w sumie to dzis lub jutro powinnam dostac @ wiec jest jeszcze wczesnie... moze dlatego taka slaba ta kreska:confused:
Genaralnie rano poleciałam tez na badanie krwi... wyniki beda po 18... Trzymajcie kciuki ;-)

Do góry