reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

No i dzis tak z glupia fran zrobilam test i.....II!!!!
GRATULUJĘ!!!! Mam nadzieję, ze fluidki pomogą i na moim teście też ukażą się II... A testuję już w środę o ile jutro jeszcze nie będzie @.
Dziś u mnie 28dc, więc powinnam dostać okres... Tymczasem piękny biały śluz i gęsty. Pojawiło się go więcej, bo dotychczas był głównie rano, tak więc jestem pełna nadziei:-) Ogólnie to na okres się nie czuję. Piersi mnie tylko bolą raz mocniej, raz słabiej, ale w sumie cały czas. Podbrzusze zakuło raz dziś, tak pośrodku. I takie dziwne uczucie temu towarzyszyło, jakbym czuła tak dzidziusia :-)

Zaczelo sie od tego,ze zaczelam miec laktacje i mleczko mi lecialo po scisnieciu sutkowI lekarz powiedzial,ze to moze byc pierwszy objaw ciazy,albo problem z hormonami.
Też tak miałam... Miałam sutki białawe i jak nacisnęłam, widziałam białawą wydzielinę, w minimalnych ilościach, ale widocznie się coś 'wyłaniało z dziurki":-)

Z objawow:bol glowy,caly czas, mdlosci,dziwne zachcianki(kapucha kiszona,a dzis baaaaaaardzo wielkaa ochota na jaja i majonez),wieksze pragnienie,duzzzzzzzzzze piersi,no i jakos mi ciezej,mecze sie szybciej,a no i podstawa-brak @....
To tak jak u mnie:-)
Głowa czasem pobolewa, np. teraz ćmi lekko. Też mam mdłości, dziś znacznie większe, oraz jak mój T. pali i dym się unosi w mieszkaniu, to mnie mdli jego zapach. Poza tym apetyt mam większy, może nie taki jak Ty, bo nie zauważyłam aż takich zachcianek u siebie, ale czasem mam na coś ochotę, a sama nie wiem na co:-) Piersi też olbrzymiaste są od tygodnia. Też mi ciężej, meczę sie szybko i ustać za długo nie mogę, bo mi się słabo robi...
No i też brak @...
Mam nadzieję, ze jutro też nie nadejdzie:-)
Jeszcze raz GRATULUJĘ!!!!:-)

Zbieram się kochane do pracy... do 22 będę biegać po magazynie. Oczywiście będę bardzo uważać na siebie, zwłaszcza dźwigając. Jak mi się uda, to zajrzę po powrocie, jak nie to dopiero jutro rano.
Miłego dnia, owocnych starań i oczywiście II dla tych, tóre ich wypatrują (jak np. ja):-)
Ale mnie mdli, na dodatek mam mega zgagę po jogurcie:baffled:bleeeee:baffled: :baffled: :baffled:
PAAA!!!:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziekuje dziewczyny!Ale sie ciesze!!!Ciagle mam obawy,ze pojde do lekarza,a on powie,ze test to nie wszystko i ze wyszedl bo wyszedl....Hehehe...

Kochana,to byl pierwszy cykl,w ktorym sie stralismy:-DNo a dzis wyszly dwie krechy!!!!!!:tak:
Z objawow:bol glowy,caly czas, mdlosci,dziwne zachcianki(kapucha kiszona,a dzis baaaaaaardzo wielkaa ochota na jaja i majonez:rofl2:),wieksze pragnienie,duzzzzzzzzzze piersi,no i jakos mi ciezej,mecze sie szybciej,a no i podstawa-brak @....:tak:

Jeszcze raz ogromne gratulacje, testy napewno sie nie mylily :tak::laugh2::laugh2::laugh2:
lilu19, kingus, katarzyna_S- dziekuje wam kochane za trzymanie kciuków.. chcialabym aby sie udalo... zrobie sobie tescik 25... jejciu jak ja bym chciala aby na tescie ktory bede robila 25 wrzesnia wyszly 2 kreseczki..
Kochana napewno wyjda dwie piekne II :laugh2::laugh2::laugh2: Fasolka juz w tobie rosnie :-D:-D:-D

Lilu19 trzymaj sie dzielnie juz niedlugo ty bedziesz mamusia!!!:sorry2:
Mam taka cicha nadzieje ;-):sorry2:

A testuję już w środę o ile jutro jeszcze nie będzie @.
Dziś u mnie 28dc,Ogólnie to na okres się nie czuję. :-)
Pamalutku gratuluje :tak::laugh2:

A ja chyba przeziebilam nerki :baffled: bola ze nie moge sie schylac :-(
Tylko zeby to sie nie okazalo zapalenie pecherza i nerek :szok:
W dziecinstwie chorowalam na silne zapalenie nerek i pecherza 6 razy w roku, wiec wiem cos o tym, nawet wysiusiac sie nie da i bol niesamowity :szok::wściekła/y: a ja przeciez do pracy musze chodzic :-(

No i dzis tak z glupia fran zrobilam test i.....II!!!!
gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fludki juz wylapalam :rofl2:
wyłapałaś najswieższe!!!! to musi poskutkowac:tak::tak:

katarzyna s to moze zaprzestań tej diety wege na czas ciazy, zdrowie fasolki najwazniejsze

imagination a twoj T. da sie namowic na ograniczenie lub rzucenie palenia??? ja jak zaczelam chodzic z moim mezem to palil a strasznie mi to przeszkadzalo i tak mu wierciłam dziuere w brzuchu ze rzucil i nie pali do dzis co mnie bardzo cieszy

Dziś u mnie 28dc, więc powinnam dostać okres... Tymczasem piękny biały śluz i gęsty. Pojawiło się go więcej, bo dotychczas był głównie rano, tak więc jestem pełna nadziei:-) Ogólnie to na okres się nie czuję. Piersi mnie tylko bolą raz mocniej, raz słabiej, ale w sumie cały czas. Podbrzusze zakuło raz dziś, tak pośrodku. I takie dziwne uczucie temu towarzyszyło, jakbym czuła tak dzidziusia :-)

Ja już tez powolutku gratuluję! oj fasolinka się u Ciebie zadomowiła!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)

czekamy tu wszystkie na informację w środę i na II ;-)

Cześć Dziewczyny, to znowu ja ;-)
Siedze w pracy i sie oczywiscie zamartwiam... jak bylam na tym badaniu krwi to facet koniecznie chcial mnie po odbior na jutro wpisac...:crazy: chyba do jutra bym oszalala totalnie...
Tak mysle czy te testy mogly sie mylic :confused:, w sumie 3 pokazaly taki sam wynik... gdyby sie potwierdzilo to chyba zwariuje :rofl2: z radości oczywiście... no ale do 18 jeszcze tyle czasu :growl: ech... moje dylematy...

A jak u Was, ktos sie dzis testuje? ;-)

Kochana, nie wiem czy dobrze zrozumiałam... czy Ty również miałaś drugą kreskę słabiutką na teście?? Napisz prosze bo ja mam tak samo i nie wiem do końca co to oznacza...
Dokladnie!I wczoraj popoludniu i dzis rano:tak:I lekarka mowila,ze to po prostu moze oznaczac bardzo wczesna ciaze i skoro mam nudnosci i czuje sie slabo itp to mam powtorzyc test za tydzien,ale Ona uwaza,ze to ciaza jest:-)
Z pierwsza fasoleczka tez mialam blada kreseczke,a z Nikusia ledwo widoczna:tak:Dopiero pozniej pokazala sie bardzo wyrazna:tak:

Dokladnie!I wczoraj popoludniu i dzis rano:tak:I lekarka mowila,ze to po prostu moze oznaczac bardzo wczesna ciaze i skoro mam nudnosci i czuje sie slabo itp to mam powtorzyc test za tydzien,ale Ona uwaza,ze to ciaza jest:-)
Z pierwsza fasoleczka tez mialam blada kreseczke,a z Nikusia ledwo widoczna:tak:Dopiero pozniej pokazala sie bardzo wyrazna:tak:

O rety, to mnie pocieszyłaś :-).... u mnie wczoraj i dzis tez slabiutka, ale widoczna druga kreska... W takim razie Kasiu poza tym ze mamy tak samo na imie to jestesmy w podobnej sytuacji ;-) (tzn mam nadzieje ze ja tez jestem w ciazy :tak:)
Serdecznie Tobie gratuluje i trzymam kciuki żeby wszytsko było dobrze :-)

O rety, to mnie pocieszyłaś :-).... u mnie wczoraj i dzis tez slabiutka, ale widoczna druga kreska... W takim razie Kasiu poza tym ze mamy tak samo na imie to jestesmy w podobnej sytuacji ;-) (tzn mam nadzieje ze ja tez jestem w ciazy :tak:)

oj a może Katarzyna to szczęśliwe imię::-D mam nadzieję Kasie że ja też niedlugo dołąćze do grona zafasolkowanych Kaś;-);-)

Bry!

Zafasolkowanym Kasiom GRATULUJĘ!!! Dziewczynki nie myślcie o tych niby słabych kreskach, wazne że są, u mnie też w pierwszej ciązy była słaba ... macie sie odprężyć i nie stresować, w końcu macie w brzuszkach nowe życie:tak:

reklama
Do góry