reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
No właśnie beta nie jest jednoznaczna bo ani mi ciąży nie potwierdziła ani nie zaprzeczyla. Muszę wynik powtórzyć w pt. Wkurza mnie to już wszystko bo muszę wziąć jakieś leki na te bakterie i nie wiadomo co mogę...

W pierwszej ciąży miałam zastrzyk z pregnylu. Udało się za pierwszym razem. Teraz to już mój 3 zastrzyk. Moja gin. powiedziała mi wczoraj że na tym etapie mam traktować wynik jako ciążę i dalej brać wszystkie leki. Jutro muszę powtórz betę. Jednak mi się wydaje że to pozostałości po zastrzyku. Żadnych objawów nie mam i przeczucia też nie. o_O

Na objawy to chyba za wcześnie. Ja też nie mam ani przeczucia ani objawów.. póki co temperatura od 5 dni 36.8 . A Ty mierzysz? Ja będę testować dopiero najwcześniej w poniedziałek

reklama
Do góry