reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dziewczyny trochę Was wkurzę albo rozbawię, bo sama nie wiem czy mam się śmiać czy płakać nad głupotą i nieodpowiedzialnością przyszłych matek. Otóż pewna kobieta starała się długo o ciążę, chyba 5 lat, po kilku nieudanych in vitro w końcu kolejne się udało i jest w ciąży. I jadła surowe mięso i kąpała się w gorącej wodzie bo tak lubi a nikt jej nie powiedział że nie wolno. Ręce mi opadły. To się nazywa świadome macierzynstwo. A jak powiedziałam że to jest chyba jakiś żart to zostałam zbesztana przez jej bratową że jestem nienormalna bo skąd ona wiedziała że to invitro się udało i jest w ciąży. A Tak w ogóle to nikt jej nie powiedział co wolno w ciąży... Ja osobiście jestem w szoku

reklama
Malina.... mnie śmieszy [emoji12][emoji23] już mnie to śmieszy. Kiedyś się pukałam w czoło, ale teraz wiem, ze wszystko jest możliwe. Oczywiście ta kobieta zamieniła się z małpa na rozumy .... ale nie ma sensu się tym denerwować. Już nie... pełen chill [emoji41][emoji41] najważniejsze ze my potrafimy o siebie zadbać i tego się trzymajmy...

Uwaga uwaga!! Wysyłam pozytywna energię!!! Dosłownie przed godzina urodziła się moja siostrzenica Ania [emoji4][emoji4] chudzinka 2600, ale zdrowa
IMG_0850.JPG

Załączniki

• IMG_0850.JPG
    IMG_0850.JPG
    94 KB · Wyświetleń: 666
Dziewczyny jak dodajecie takie fajne emotikony? Moje na forum są słabe, a te z telefonu po wstawieniu są niewidoczne na forum. Chciałam buziaki dla Ani wysłać ale nie mam do wyboru takich fajnych

reklama
Do góry