reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Choćbym była najgorsza i najstarsza mama na świecie i tak się nie poddam.

1520965359-9a2e2fb7aefc3439-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Siwa mi tez wolno czas leci ... choć jakoś nie specjalnie liczę

Sosenka a kiedy monitoring ?

Arte to miłego relaxu [emoji6]

Wonder aa to jeszcze trochę.

Mania a Ty na jakim etapie jesteś?

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Anula ja mam dzis 6 czy7 dc [emoji848][emoji848]
A Ty ktory masz dc?

Znowu mi sie nie wyswietlaja powiadomienia z bb i temu tunie zaglada

Witam nowe kolezanki i trzymam za wszystkie kciuki

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Anula w piątek mam monitoring - to będzie 10dc powinno się już coś wykluć ... czuje się fatalnie, dziś przeleżałam cały dzień na kanapie pod kocem, mam te krwawienie, boli mnie głowa, uczucie gorąca i dopada mnie na dodatek jakieś przeziębienie, dzwoniłam do lekarza mówił ze tak może być... no i tyle[emoji58]
Troche się wkurzam na tego mojego doktorka bo wyczuwam, ze ma natłok spraw (oddzwonił do mnie po 6 godzinach) a ostatnio mówił ze pracuje po kilkanaście godzin dziennie.. i trochę mnie zlewa.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzień dobry wszystkim. Ja mam dzisiaj jakiegoś doła... czuję że się nie udało [emoji852] w piątek testuję. Wczoraj miałam na teście cień cienia cienia po pregnylu jeszcze. Więc od teraz wszystko co się pojawi będzie ciążowe. Ale jakoś nie liczę na cud. To tyle smecenia z rana. Buziaki [emoji11]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Dobry ...

Sosenka kurczę, a już wzięłaś wszystkie tabsy ? Czy lykasz jeszcze?
Tak to już nietsy jest ż lekarzami...my oczekujemy indywidualności i ich na wyłączność na każde nasze skinienie Ale niesty nie da się...

Siwa u mnie też jeszcze pregnyl niestety ... codziennie od iui czuje jajniki na przemian [emoji58]

Arte tekst dobry , mam takie tło na fb [emoji6]

Mania no to już zaraZ owu [emoji39]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Anula w piątek mam monitoring - to będzie 10dc powinno się już coś wykluć ... czuje się fatalnie, dziś przeleżałam cały dzień na kanapie pod kocem, mam te krwawienie, boli mnie głowa, uczucie gorąca i dopada mnie na dodatek jakieś przeziębienie, dzwoniłam do lekarza mówił ze tak może być... no i tyle[emoji58]
Troche się wkurzam na tego mojego doktorka bo wyczuwam, ze ma natłok spraw (oddzwonił do mnie po 6 godzinach) a ostatnio mówił ze pracuje po kilkanaście godzin dziennie.. i trochę mnie zlewa.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Sosenka nie podoba mi się to wszystko bardzo! Chyba faktycznie leci na ilość, a nie na jakosc. Mam nawet wrażenie że on ryzykuje Twoje zdrowie. Kurcze skąd te krwawienia?? Nie wiem, może ta lametta, a może coś nie tak? Na usg było wszystko czysto? Kochana jak Ci dzisiaj nie przejdzie to idź do ginka jakiegoś, albo sie skonsultuj z kimś bo martwi mnie to jakoś.

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry wszystkim. Ja mam dzisiaj jakiegoś doła... czuję że się nie udało [emoji852] w piątek testuję. Wczoraj miałam na teście cień cienia cienia po pregnylu jeszcze. Więc od teraz wszystko co się pojawi będzie ciążowe. Ale jakoś nie liczę na cud. To tyle smecenia z rana. Buziaki [emoji11]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie wszyscy powtarzają że objawy okresowe to też ciążowe, zawsze tli to we mnie nadzieję [emoji4] już środa, Na szczęście to piątki blisko! Trzymam kciuki!

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się i ja :)
U mnie dziś 9 dzień po owu i czekam czy zdarzy się cud czy może przyjdzie @ i zacznę brać leki przepisane przez lekarza. Na dodatek ciężki dzień mnie dziś czeka. Od rana jestem w pracy ale zwalniam się przed południem i jedziemy z mężem zawieść naszego psa na operacje oczka :( i coś czuję, że będę się zamartwiać ;(

Do góry