reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anula jeszcze dwie tabletki, dziś i jutro.
Reqiem sama odnoszę takie wrażenie, na usg było ok- na ulotce rzeczywiście w skutkach ubocznych które zdarzają się bardzo często lub często te wszystkie moje objawy tam są [emoji17] łącznie z zapaleniem pęcherza które również mnie dopadło. A teraz się obudziłam z jeszcze większym bólem glowy niż wczoraj. Dobrze, ze mam wolne...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Anula jeszcze dwie tabletki, dziś i jutro.
Reqiem sama odnoszę takie wrażenie, na usg było ok- na ulotce rzeczywiście w skutkach ubocznych które zdarzają się bardzo często lub często te wszystkie moje objawy tam są [emoji17] łącznie z zapaleniem pęcherza które również mnie dopadło. A teraz się obudziłam z jeszcze większym bólem glowy niż wczoraj. Dobrze, ze mam wolne...

Przeczytalam ulotke I jestem przerazona. [emoji50] odpoczywaj, dobrze ze to tylko jeszcze dzisiaj i jutro te świństwo. Ciekawa jestem jakie perchole po tym urosną, mam nadzieje ze będzie wart swojej ceny.
Matko Kochana czego my nie zrobimy żeby osiągnąć swój cel. Niech mi kiedyś ten dzieciaczek będzie pyskowal to wyrzucę przez okno [emoji23][emoji23]
Żartuje oczywiście.

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się i ja :)
U mnie dziś 9 dzień po owu i czekam czy zdarzy się cud czy może przyjdzie @ i zacznę brać leki przepisane przez lekarza. Na dodatek ciężki dzień mnie dziś czeka. Od rana jestem w pracy ale zwalniam się przed południem i jedziemy z mężem zawieść naszego psa na operacje oczka :( i coś czuję, że będę się zamartwiać ;(
Pieski są silniejsze niż niejeden człowiek, będzie wszystko dobrze! [emoji4] ale wiem co pewnie przeżywasz bo dla mnie mój piesek to po mężu i rodzicach chyba najważniejsze stworzonko.

Jolancik moj maltańczyk w poniedziałek tez idzie na przepychanie kanalików łzowych, także tez będzie usypiany...
Reqiem - ja tez nigdy nie przypuszczałam ze pies będzie dla mnie tak ważny... czasem jak sobie pomyśle ze kiedyś go zabraknie to mi się chce płakać.
Ostatnio mamie powiedziałam (już cała w nerwach, z bezsilności) ze jak nie będziemy mieć dziecka to wezmę drugiego psa [emoji23]

A co do pęcherzyków to jakieś mam przeczucie ze nic z tego nie będzie w tym cyklu.
♀️

Jolancik moj maltańczyk w poniedziałek tez idzie na przepychanie kanalików łzowych, także tez będzie usypiany...
Reqiem - ja tez nigdy nie przypuszczałam ze pies będzie dla mnie tak ważny... czasem jak sobie pomyśle ze kiedyś go zabraknie to mi się chce płakać.
Ostatnio mamie powiedziałam (już cała w nerwach, z bezsilności) ze jak nie będziemy mieć dziecka to wezmę drugiego psa [emoji23]

A co do pęcherzyków to jakieś mam przeczucie ze nic z tego nie będzie w tym cyklu.
♀️

Hmm no zobaczymy w piątek co tam rośnie. My już się zastanawiamy nam drugim [emoji16] szczególnie, ze mamy ogródek i nam łatwiej w razie w. Powiem Wam że obawiam się jak będę miała dziecko to będę nadopiekuncza bo teraz jak psu sie coś dzieje to lecę zaraz do weta bo już panika że coś mu się stanie, a ostatnio szłam na imprezę i zostawiłam emka z kumplami w domu i wiadomo %%% i normalnie mu powtarzałam, ze ma uważać na psa żeby mu się nic nie stało i jak będzie z nim wychodził to na smycz i daleko od ulicy. Haha jestem straszna, Jak to pisze to sobie to uświadamiam. [emoji848] [emoji16]

A oto mój pomocnik przy ćwiczeniach [emoji16]
d7d2ef1b12664a8dad9cbfc885ab480e.jpg

Pieszczoch taki ze szok... ciagle za mną chodzi krok w krok, nawet do toalety ... teraz leży na dywaniku w łazience i mnie pilnuje bo widzi, ze się szykuje i się boi, ze zostanie sam... a nawet jak wyjdę tylko do sklepu na 5 min i wrócę to się cieszy jakby mnie 3 lata nie było [emoji4]

reklama
Pieski są silniejsze niż niejeden człowiek, będzie wszystko dobrze! [emoji4] ale wiem co pewnie przeżywasz bo dla mnie mój piesek to po mężu i rodzicach chyba najważniejsze stworzonko.

U mnie tak samo, po prostu wypełnia tą pustkę w serduchu ;)

Do góry