reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No to super.
Konkretne dzialania i dobrze.
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Ja też trzymam !

Muszę zrobić jakoś tak żeby się nie napalić a to będzie misja [emoji58]

Nigdy nie rezygnuj z tego o czym nie potrafisz przestać myśleć .... [emoji188][emoji177][emoji271]

reklama
A my z małżem zdecydowaliśmy zawiesić nasze starania na jakiś czas - muszę ogarnąć swoje zdrowie, poprawić trochę finanse i wrócimy do tematu w terminie późniejszym. No chyba że gdzieś po drodze nam się wpadnie [emoji14]

Wszystkim wam życzę - żeby - jak wrócę - żadnej nie zastała na "staraczkach" - bo już będziecie w upragnionej ciąży :)
Eee ale zaglądaj tuuu [emoji26] ... nie uciekaj [emoji4]

Nigdy nie rezygnuj z tego o czym nie potrafisz przestać myśleć .... [emoji188][emoji177][emoji271]

A my z małżem zdecydowaliśmy zawiesić nasze starania na jakiś czas - muszę ogarnąć swoje zdrowie, poprawić trochę finanse i wrócimy do tematu w terminie późniejszym. No chyba że gdzieś po drodze nam się wpadnie [emoji14]

Wszystkim wam życzę - żeby - jak wrócę - żadnej nie zastała na "staraczkach" - bo już będziecie w upragnionej ciąży :)
Szkoda, że zawieszacie. Życzę wpadki w takim razie [emoji6] oczywiście zostań z Nami. I duuuzo zdrówka.

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Wysłałam jej smsa że @ przyszła i teraz wizyta w 10 dc ... od jutra clo [emoji39] ... jutro też zadzwonię i zapytam o której mam wizytę... jak dobrze pójdzie to 3-4 luty będzie iui [emoji847]

Anula extra oby się udało za 1 razem. [emoji16] tego Ci życzę.

Anula extra oby się udało za 1 razem. [emoji16] tego Ci życzę.

Wiecie jak to ... człowiek zawsze ma nadzieję,napala się...ale po tylu latach to troszeczkę dla mnie abstrakcja i coś nie realnego ..

Wiecie jak to ... człowiek zawsze ma nadzieję,napala się...ale po tylu latach to troszeczkę dla mnie abstrakcja i coś nie realnego ..

No wiadomo najlepiej podejść z luzem nie napalac się ale z tym ciężko.

Anula znam to uczucie...
To uczucie jest wprost proporcjonalne do tego jak dlugo czekasz
Im dluzej czekasz tym mniej realne sie wydaje
Ale wiara jest siłą w nas [emoji110]
Bo jak sama masz napisane
Nie mozna rezygnowac z czegos o czym nie mozna przestac myśleć choćby na jeden dzień...

Ja mam identyczne odczucia. Co prawda u mnie "dopiero " 2 lata starań.

Wczoraj koleżanka z pracy powiedziała oficjalnie że jest w ciąży. Wiedziałam to już wcześniej ale jakoś znów zabolało że to nie ja...

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobry ....

Siwa też kawał czasu ... U mnie 5 lat [emoji58] masakra jak to brzmi wogole ....do wariatkowa już [emoji6] ja to chyba ciążę wszystkich przeżyje a swojej się nie doczekam...słabe to wszystko [emoji849]

Do góry