reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Eee ale zaglądaj tuuu [emoji26] ... nie uciekaj [emoji4]

Nigdy nie rezygnuj z tego o czym nie potrafisz przestać myśleć .... [emoji188][emoji177][emoji271]
Zobaczymy - póki co mam urwanie głowy - bo przez tego cholernego zęba zapuściłam dom troszkę... troszkę bardziej niż powinnam i mam masę do ogarnięcia, do tego pełno wizyt u dentysty ze sobą i dzieciakami i małżem, okulista, GP i jeszcze kilka innych. Ogólnie pełno do zrobienia a mało czasu - jak znajdę chwilkę to zajrzę :)

Szkoda, że zawieszacie. Życzę wpadki w takim razie [emoji6] oczywiście zostań z Nami. I duuuzo zdrówka.

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz - zawieszamy bo zdrowie ważniejsze - szczególnie że u mnie dochodzi jeszcze kilka innych spraw zdrowotnych które chciałabym wyprostować zanim zajdę w ciążę - żeby nie skończyć na wózku inwalidzkim :( Wolę być zdrową mamą dwójki niż niepełnosprawną/chorą mamą trójki :)

Dziewczyny, tak czytam dopiero teraz dogłębnie ulotkę clo ... i jestem w szoku czytałyście ??

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jedna rada od farmaceutki - nie czytaj skutków ubocznych - można je wywołać na poziomie podświadomości. Ja Karolinę mam dzięki CLO i jeśli będzie tym razem potrzeba użycia Clo to też się nie zawaham ;) Wiesz - przedawkowanie witaminy C też może być śmiertelne ;) Nie czytaj w ulotkach skutków ubocznych - to tak na przyszłość :)

Zobaczymy - póki co mam urwanie głowy - bo przez tego cholernego zęba zapuściłam dom troszkę... troszkę bardziej niż powinnam i mam masę do ogarnięcia, do tego pełno wizyt u dentysty ze sobą i dzieciakami i małżem, okulista, GP i jeszcze kilka innych. Ogólnie pełno do zrobienia a mało czasu - jak znajdę chwilkę to zajrzę :)

Wiesz - zawieszamy bo zdrowie ważniejsze - szczególnie że u mnie dochodzi jeszcze kilka innych spraw zdrowotnych które chciałabym wyprostować zanim zajdę w ciążę - żeby nie skończyć na wózku inwalidzkim :( Wolę być zdrową mamą dwójki niż niepełnosprawną/chorą mamą trójki :)

Jedna rada od farmaceutki - nie czytaj skutków ubocznych - można je wywołać na poziomie podświadomości. Ja Karolinę mam dzięki CLO i jeśli będzie tym razem potrzeba użycia Clo to też się nie zawaham ;) Wiesz - przedawkowanie witaminy C też może być śmiertelne ;) Nie czytaj w ulotkach skutków ubocznych - to tak na przyszłość :)
Pewnie rozumiemy wszystko [emoji6]oby jak najszybciej się udało wrócić do starań. Dokladnie zdrowie najważniejsze.

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry