Trzymam kciuki [emoji110][emoji110]U mnie się płodne zaczynają więc dzialamy ostro [emoji3]
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
My tez dzialamy bo tez mi sie wczoraj dni plodne zaczeły [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110]U mnie się płodne zaczynają więc dzialamy ostro [emoji3]
Juhuui lecim i 2 kreski w lutym widzimy ManiaTrzymam kciuki [emoji110][emoji110]
My tez dzialamy bo tez mi sie wczoraj dni plodne zaczeły [emoji16]
A to ja nie zaglądam nawet hehe dziś biorę 1 tabsa [emoji4]Już pomijam skutki uboczne i ciąże bliźniacze ... ale wady genetyczne, zespół downa.... [emoji43]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No baaaJuhuui lecim i 2 kreski w lutym widzimy Mania
Anula nie czytaj. Po co...[emoji6]A to ja nie zaglądam nawet hehe dziś biorę 1 tabsa [emoji4]
Nigdy nie rezygnuj z tego o czym nie potrafisz przestać myśleć .... [emoji188][emoji177][emoji271]
Oczywiście razem z Nami będą kolejne kreseczki [emoji3]Anula nie czytaj. Po co...[emoji6]
Rozumiem ze Ty tez testujesz w lutym i beda kolejne 2 kreski [emoji110][emoji110]
Zobaczymy - póki co mam urwanie głowy - bo przez tego cholernego zęba zapuściłam dom troszkę... troszkę bardziej niż powinnam i mam masę do ogarnięcia, do tego pełno wizyt u dentysty ze sobą i dzieciakami i małżem, okulista, GP i jeszcze kilka innych. Ogólnie pełno do zrobienia a mało czasu - jak znajdę chwilkę to zajrzęEee ale zaglądaj tuuu [emoji26] ... nie uciekaj [emoji4]
Nigdy nie rezygnuj z tego o czym nie potrafisz przestać myśleć .... [emoji188][emoji177][emoji271]
Wiesz - zawieszamy bo zdrowie ważniejsze - szczególnie że u mnie dochodzi jeszcze kilka innych spraw zdrowotnych które chciałabym wyprostować zanim zajdę w ciążę - żeby nie skończyć na wózku inwalidzkim Wolę być zdrową mamą dwójki niż niepełnosprawną/chorą mamą trójkiSzkoda, że zawieszacie. Życzę wpadki w takim razie [emoji6] oczywiście zostań z Nami. I duuuzo zdrówka.
Jedna rada od farmaceutki - nie czytaj skutków ubocznych - można je wywołać na poziomie podświadomości. Ja Karolinę mam dzięki CLO i jeśli będzie tym razem potrzeba użycia Clo to też się nie zawaham Wiesz - przedawkowanie witaminy C też może być śmiertelne Nie czytaj w ulotkach skutków ubocznych - to tak na przyszłośćDziewczyny, tak czytam dopiero teraz dogłębnie ulotkę clo ... i jestem w szoku czytałyście ??
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Pewnie rozumiemy wszystko [emoji6]oby jak najszybciej się udało wrócić do starań. Dokladnie zdrowie najważniejsze.Zobaczymy - póki co mam urwanie głowy - bo przez tego cholernego zęba zapuściłam dom troszkę... troszkę bardziej niż powinnam i mam masę do ogarnięcia, do tego pełno wizyt u dentysty ze sobą i dzieciakami i małżem, okulista, GP i jeszcze kilka innych. Ogólnie pełno do zrobienia a mało czasu - jak znajdę chwilkę to zajrzę
Wiesz - zawieszamy bo zdrowie ważniejsze - szczególnie że u mnie dochodzi jeszcze kilka innych spraw zdrowotnych które chciałabym wyprostować zanim zajdę w ciążę - żeby nie skończyć na wózku inwalidzkim Wolę być zdrową mamą dwójki niż niepełnosprawną/chorą mamą trójki
Jedna rada od farmaceutki - nie czytaj skutków ubocznych - można je wywołać na poziomie podświadomości. Ja Karolinę mam dzięki CLO i jeśli będzie tym razem potrzeba użycia Clo to też się nie zawaham Wiesz - przedawkowanie witaminy C też może być śmiertelne Nie czytaj w ulotkach skutków ubocznych - to tak na przyszłość
No to jest konkret.[emoji106]Mania ja już wszystko wiem ! Testuje 16.02 [emoji847]