reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
No to pewnie tak.
A kiedy mozecie wznowic staranua?
Po 2 tygodniach jak nie boli i nie ma przeciwwskazań. Także już dzialalismy. Jakieś 2 dni koło owu było serduszkie. Ale oczywiście się nie nastawiam może minąć nawet 6 msc zanim się wyniki poprawią.

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Po 2 tygodniach jak nie boli i nie ma przeciwwskazań. Także już dzialalismy. Jakieś 2 dni koło owu było serduszkie. Ale oczywiście się nie nastawiam może minąć nawet 6 msc zanim się wyniki poprawią.

A myslalam ze dostaliscie przykaz powstrzymywania sie...[emoji6]
To dobrze ze mozecie dzialac.
Teraz to juz pewnie kwestia czasu [emoji110][emoji110][emoji110]

U nas badanie nasienia do powtórki... lekarz powiedział ze wynik jest niejednoznaczny. Co to może oznaczać ? Nie wiem co mam robić, pewnie znów miesiąc w plecy ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U nas badanie nasienia do powtórki... lekarz powiedział ze wynik jest niejednoznaczny. Co to może oznaczać ? Nie wiem co mam robić, pewnie znów miesiąc w plecy ...

Musicie powtórzyć, może za mało próbki było czy coś. Co 3 msc powinni się powtarzać jeżeli chce się sprawdzić czy się poprawiły wyniki.

Musicie powtórzyć, może za mało próbki było czy coś. Co 3 msc powinni się powtarzać jeżeli chce się sprawdzić czy się poprawiły wyniki.

I dlatego tez pytałam lekarza kiedy ma mąż powtórzyć a on na to ze jak najszybciej .... nic z tego nie rozumiem. Przecież zanim niesienie się „wymieni” to trwa chyba jakieś dwa miesiące ???

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

I dlatego tez pytałam lekarza kiedy ma mąż powtórzyć a on na to ze jak najszybciej .... nic z tego nie rozumiem. Przecież zanim niesienie się „wymieni” to trwa chyba jakieś dwa miesiące ???

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
3 miesiące trwa. Jak kazał to zróbcie, może chodziło nie o wyniki tylko, że za mało nasienia może albo coś z badaniem pomieszali. Zrobcie koniecznie od razu morfologie.

reklama
Nie rozumiem dlaczego najpierw nie sprawdzili nasienia, tylko sugerowali sie wynikami sprzed kilku miesięcy, przygotowywali nas do tej inseminacji, leki, monitorowanie cyklu... a jak przyszło co do czego to ... klapa. Jestem zła

Do góry