reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Lusia może sie obniżyło cholerstwo [emoji4]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Hejka

Nuria- kochana No co za gówniarz nie odpowiedzialny , szkoda słów na takiego palanta , Ty taka fajna wesoła , pozytywna dziewczyna jesteś będzie cham żałował , bo lepszej nigdy nie znajdzie , wywal jego rzeczy i oby przyszła ulewa , co za tupet ma , dobrze ze mama Ci pomoże i nie zostaniesz z tym sama , ja Ci życzę żebyś kiedyś na swojej drodze spotkała faceta który będzie się budził z uśmiechem na twarzy bo jest z Tobą ..... a No i 5 cioro dzieci :-)

Czytam was prawie codziennie to już takie przyzwyczajenie :-), czekam na kolejne pozytywne testy

Mój Adaś coraz większy i ciagle na cycu , planowałam karmić go 3 miesiące , a pewnie jeszcze pewnie kolejne 3 bedą :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nuria brak słów na takiego gnoja...niech Ci lepiej kasę oddaje bo to już pod paragraf podchodzi złodziej jeden!

Nati dawaj fotkę Adasia:-)

Aschlee zaglądaj częściej i pisz:-)

Tęczowa gratulacje! Kolejny forumowy Cud jest już na świecie. Czekamy na fotkę Królewicza i relacje z porodu:-) czyżby kolejny szczęśliwiec z urodzinami 30 czerwca?!:-)

reklama
Tynkus Aschlee wy jesteście na grupie na fb ???
Dajcie namiary do Luski lub do Bum
Agnes i Dorcia zakładajcie lewe konto na Facebooku bo WAS brakuje pipki [emoji7]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Do góry