Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana odbierz i schowaj na dnie szafyZasnelam po 23 a obudzilam sie pol godziny temu, zalana potem, lzami i ze scisnietym zoladkiem. Mam ochote zwymiotowac, ale nie moge.
Czemu ja sie teraz musze tak męczyć przez niego.
Wiem ze mama do mnie przychodzila, gdzies ok 22, sprawdzala czy spie.
Musze wziasc sie w garsc, i odwolac dzis fryzjera, kwiaciarnie, z reszta mi mama pomoze. Jutro musze odebrac sukienke, tak bardzo nie chce jej ogladac na oczy.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Niech odda polowe bo jak nie to na policje go podaszMoj brat przyjechal. Przywiozl mi 5 tysiecy, i to w jakiejs porwanej siatce, gdzie na koncie mielismy ok 20tys... Z czego wlasnie ok 5 tys mialam odlozone na pojawienie sie dziecka, on wiedzial o tym. Co mam zrobic?? Zostawil sobie dobre 15tys, pytam sie za co[emoji26] jego rodzice nic nam nie dawali, moi gdy mieli wiecej zawsze dawali po te 300-500 zl i zawsze wplacalimy to na konto i zbieralismy.
Moze niewiele tego bylo ale zawsze to jakis start.
Napisalam mu smsa zeby sobie nie zartowal i dal mi rowna polowe bo inaczej zglosze to na policji, nie widzialam co napisac[emoji24]
Zrob tak popieram nie oddaj mu rzeczy poki kasy nie oddaNessi moj tato jescze nic nie wie. Wie tylko moja mama, mlodszy brat i ten brat co sie po nas mial zenic, ale on daleko mieszka, znajac go jakby byl na miejscu juz dawno by mu nakopal do dupy. Jak nie odda mi reszty kasy powiem tacie, niech on to zalatwi.
Zastanawiam sie czy nie zadzwonic do ojca tego dupka i mu powiedziec ze jego synus zwyczajnie mnie okradl bo tak sie nie robi
Na fejscie mamy tajna grupe bum cie doda napisz do niej@Carmen24 a tego to nie wiem[emoji4]ale na pewno sama wszystko opowie[emoji4]
Coz to za grupa?[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Carmen24 a tego to nie wiem[emoji4]ale na pewno sama wszystko opowie[emoji4]
Coz to za grupa?[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom