reklama
Funia90
Fanka BB :)
@Nuria bardzo mi przykro[emoji58]
Nie byl Ciebie wart...tchorz.
Moze przerazila go wizja slubu.
Ja Ciebie baaaaardzo polubilam przez forum bo jestes mega pozytywna i wiem ,ze czeka Cie w zyciu ogromne szczescie[emoji5]
Zobaczysz kochana,a on jeszcze bedzie zalowal ,ze stracil cudowna kobiete[emoji8]
Wyplacz sie i bardzo sie ciesze ,ze nam to powiedzialas,od tego tutaj jestesmy[emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie byl Ciebie wart...tchorz.
Moze przerazila go wizja slubu.
Ja Ciebie baaaaardzo polubilam przez forum bo jestes mega pozytywna i wiem ,ze czeka Cie w zyciu ogromne szczescie[emoji5]
Zobaczysz kochana,a on jeszcze bedzie zalowal ,ze stracil cudowna kobiete[emoji8]
Wyplacz sie i bardzo sie ciesze ,ze nam to powiedzialas,od tego tutaj jestesmy[emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
agnesis
Nuria wystaw przed dom i daj mi adres. Kuźwa zaraz z siekiera tam pojadę i wszystki w drobny mak rozpieprze [emoji35]
A tak serio to nie oddawaj mu tych rzeczy. Bedzie miał satysfakcję ze mieszkał u takiej naiwnej za darmo, prała mu, gotowała, na kasę ja oszukał i jeszcze wszystkie swoje rzeczy odzyskał. O nie. Ja to bym nawet ubrania cięła jak leci [emoji35][emoji35][emoji35]
A tak serio to nie oddawaj mu tych rzeczy. Bedzie miał satysfakcję ze mieszkał u takiej naiwnej za darmo, prała mu, gotowała, na kasę ja oszukał i jeszcze wszystkie swoje rzeczy odzyskał. O nie. Ja to bym nawet ubrania cięła jak leci [emoji35][emoji35][emoji35]
też bym nie oddała - a jak już faktycznie by przyjechał to bym mu przez okno rzucała ...Nuria wystaw przed dom i daj mi adres. Kuźwa zaraz z siekiera tam pojadę i wszystki w drobny mak rozpieprze [emoji35]
Wiecie co mi napisał? Smsem? Ze powinien dostac wiecej pieniedzy niz polowa bo przeciez on kupil nowe meble, dal na remont lazienki i inne rzeczy, a ja z mojego stypendium naukowego tylko sie dorzucalam[emoji33]
Boze nie wierze, mieszkalismy u mnie, cale pietro bylo nasze, tylko do rachunkow sie dorzucalismy, wiec mieszkalismy tam jakby za darmo. Moj ojciec nam remont robił, tez za nic. A on teraz mi wylicza co on zrobil i na co dal? Nie wierze po prostu
Carmen jutro pogadamy ok ja dzisiaj nie jestem wstanie tak mi sie rece trzesa po tym co powiedzial i to przez smsa[emoji26]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie, rozumiem
Jebnij se piwko lub drina
Do juterka[emoji8]
Ps wyjeb ten tv po smsie[emoji23][emoji23]
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Carmen24
Wiecie co mi napisał? Smsem? Ze powinien dostac wiecej pieniedzy niz polowa bo przeciez on kupil nowe meble, dal na remont lazienki i inne rzeczy, a ja z mojego stypendium naukowego tylko sie dorzucalam[emoji33]
Boze nie wierze, mieszkalismy u mnie, cale pietro bylo nasze, tylko do rachunkow sie dorzucalismy, wiec mieszkalismy tam jakby za darmo. Moj ojciec nam remont robił, tez za nic. A on teraz mi wylicza co on zrobil i na co dal? Nie wierze po prostu
Carmen jutro pogadamy ok ja dzisiaj nie jestem wstanie tak mi sie rece trzesa po tym co powiedzial i to przez smsa[emoji26]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Oj w tym wszystkim czuje pazurek teściowej [emoji36][emoji36][emoji36][emoji36][emoji36][emoji36][emoji36]
Carmen24
O kur*wa, ale ma tupet. Wiesz co, weź tyle kasy ile ci da, ale za to wypie*dol jego rzeczy. Niech za nadmiar gotówki kupi sobie nowy tv i konsole [emoji35]
Konsola DZIECIACZKA bardziej zaboli [emoji23][emoji36][emoji36]
agnesis
I gry połam w pizdu [emoji106][emoji38]
Nuria zostań z nami! Ja tez sie nie staram a siedze tu uparcie [emoji23] i nie dam sie wygonić, bo mi tu dobrze [emoji1][emoji1][emoji1]