reklama
DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
@nuria* jak to przeczytałam to zamarlam :/ dupek jakiego mało,całe szczęście,że stało się to przed a nie po ślubie :/ znajdzie się taki ktoś kto będzie Twoim oparciem,stworzy z Tobą dom,rodzinę...kochana to wszystko jest jeszcze świeże,ale z czasem sama zrozumiesz,że dobrze się stało
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Nuria tule cie mocno [emoji8][emoji19] tak mi jest przykro [emoji17]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 26t6d [emoji594]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 26t6d [emoji594]
Kochana to beda ciezkie dni dla ciebie ale musisz wziasc sie w garsc i zyc bo on nie jest tego wartJest mi tak ciezko[emoji26] przeciez my mielismy tyle planow, dzis jak przyjechal po reszte rzeczy nawet na mnie nie spojrzal[emoji26]
Ciagle rycze, nie mam sil nawet z lozka wstac, nie jadlam nic od dwoch dni.
Co ja komu zrobilam ze mnie spotkalo takie cos[emoji26]
Tak bardzo nie chce byc sama, nawet mu napisalam zeby dal nam szanse, wiem ze glupia jestem ale ja go kocham pomimo wszystko. Tak bardzo bym chciala zeby tu byl. Nawet po tym wszystkim. A on mi nawet nie odpisal. Przeciez zaledwie kilka dni temu wybieralismy buty do garnituru a teraz takie cos[emoji26]
Nie wiem co mam zrobic[emoji26]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Witajcie
Nuria czytam i nie wierze
[emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]
Kochana strasznie mi przykro
Ale obiema rękami podpisuje się pod tym co napisały dziewczyny
Wiem jak Ci teraz ciężko
Ale wierze że poznasz tego właściwego faceta
I po tm co zrobił i napisał, błagam Cię miej godność i nie pozwól mu wrócić.
On nie jest Ciebie wart.
Wierze że kiedyś pidziękujesz losowi że tak się stało bo to szansa dla Ciebie na poznanie wspaniałego człowieka.
Taki gdzieś na Ciebie czeka.
Trzymaj się
Jestem z Tobą myślami
"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "
Nuria czytam i nie wierze
[emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]
Kochana strasznie mi przykro
Ale obiema rękami podpisuje się pod tym co napisały dziewczyny
Wiem jak Ci teraz ciężko
Ale wierze że poznasz tego właściwego faceta
I po tm co zrobił i napisał, błagam Cię miej godność i nie pozwól mu wrócić.
On nie jest Ciebie wart.
Wierze że kiedyś pidziękujesz losowi że tak się stało bo to szansa dla Ciebie na poznanie wspaniałego człowieka.
Taki gdzieś na Ciebie czeka.
Trzymaj się
Jestem z Tobą myślami
"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "
agnesis
Fanka BB :)
Wiecie co mi napisał? Smsem? Ze powinien dostac wiecej pieniedzy niz polowa bo przeciez on kupil nowe meble, dal na remont lazienki i inne rzeczy, a ja z mojego stypendium naukowego tylko sie dorzucalam[emoji33]
Boze nie wierze, mieszkalismy u mnie, cale pietro bylo nasze, tylko do rachunkow sie dorzucalismy, wiec mieszkalismy tam jakby za darmo. Moj ojciec nam remont robił, tez za nic. A on teraz mi wylicza co on zrobil i na co dal? Nie wierze po prostu
Carmen jutro pogadamy ok ja dzisiaj nie jestem wstanie tak mi sie rece trzesa po tym co powiedzial i to przez smsa[emoji26]
O kur*wa, ale ma tupet. Wiesz co, weź tyle kasy ile ci da, ale za to wypie*dol jego rzeczy. Niech za nadmiar gotówki kupi sobie nowy tv i konsole [emoji35]
Ale dupek niech spada wyrzuc przez okno jego rzeczy konsole i telewizor tez nie mysl ze masz mu cos oddac. Cos mi sie wydaje ze on to musial planowac wczesniejWiecie co mi napisał? Smsem? Ze powinien dostac wiecej pieniedzy niz polowa bo przeciez on kupil nowe meble, dal na remont lazienki i inne rzeczy, a ja z mojego stypendium naukowego tylko sie dorzucalam[emoji33]
Boze nie wierze, mieszkalismy u mnie, cale pietro bylo nasze, tylko do rachunkow sie dorzucalismy, wiec mieszkalismy tam jakby za darmo. Moj ojciec nam remont robił, tez za nic. A on teraz mi wylicza co on zrobil i na co dal? Nie wierze po prostu
Carmen jutro pogadamy ok ja dzisiaj nie jestem wstanie tak mi sie rece trzesa po tym co powiedzial i to przez smsa[emoji26]
Pogadaj z mamą to też Ci dużo da kochana o ile mamę masz taką , że zrozumie Cię ... :*Ide do mamy, powiem o wszystkim. Niech mi da jakies prochy bo ja juz druga noc zasnąć nie moge, wygladam jak trup. Za duzo dla mnie jak na dzis.
Sory ze tyle pisalam, ale nie mam komu nawet o tym powiedziec.
reklama
Kochana idz i pisz po to tu jestesmyIde do mamy, powiem o wszystkim. Niech mi da jakies prochy bo ja juz druga noc zasnąć nie moge, wygladam jak trup. Za duzo dla mnie jak na dzis.
Sory ze tyle pisalam, ale nie mam komu nawet o tym powiedziec.