reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej dziewczyny.
Odzywam się, aby być fair w stosunku co do Was, i nie zniknąć bez słowa. Odchodzę, bo moje starania i marzenia o dziecku teraz legły w gruzach. Mój mnie zostawił na dobry miesiąć przed ślubem, powiedział że on nie chciał tego slubu, nie chciał dziecka, mowił że ma dość już życia ze mną, że dawno chciał juz odejść. Zabrał swoje rzeczy, dokumenty, obrączki i mnie zostawił. Tak po prostu mnie zostawił.
Zaczeło się od niewinnej sprzeczki a wybuchła awantura jakiej jeszcze nie mieliśmy. Uslyszłam takie rzeczy, że trudno mi nawet w nie uwierzyć.
Miałąm zostać żoną, matką, a zostałam sama. Nie wiem co mam teraz zrobic ze sobą. Jak ja mam wszystkim powiedzieć że ślubu nie będzie? Zostawił mnie z tym samą. Boże tak mi cięzko teraz, nawet nie mam komu się wypłakać bo nikt jeszcze nic nie wie.
To koniec dziewczyny, ja mu nie wybacze tego nigdy, choćbym miała się zapłakać na śmierć.
Po prostu nie wierze w to co się dzieje, przeciez nie tak miało być. Mam ochote zapasć sie pod ziemię i zostac tam na dłuższy czas.
Miałam we wtorek odebrać sukienkę od krawcowej po poprawkach...jezu ja nie mam sił na to.
Wszystkie jesteście mi bliskie, kiedyś tu wpadnę do Was i mam nadzieję że nie będzie juz żadnej staraczki.
Znikam, musze jakoś sama ze soba się uporać.
Myslami jestem z Wami.
Kochana wspolczuje zostan z nami nie znikaj bedzie ci razniej a twoj byly to dupek i tyle dobrze ze nie zrobil tego w dniu slubu nie dorosl do bycia mezem i ojcem znajdziesz fajniejszego faceta ja odeszlam od swojego bylego bo mnie zdradzil i poznalam blizej kolege teraz to moj maz. Wierze ze pozbierasz sie i wrocisz do staran poznasz kogos fajnego tego twojego bylego to bym udusila

reklama
To po prostu zacznę w nim jarac jedzenie hahhahahaha

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Piekl ok ale ten zapach jaki wydzielal w czasie pieczenia ja pieklam duzo w woreczkach do pieczenia teraz juz jest ok

Luska nie ma co dusić
Największa wygrana to właśnie nie dawać satysfakcji tym frajerom !!!!
Najlepsza zemstą dla nich jest im pokazać uśmiech od ucha do ucha !!!!!
Szczęście Nurii najbardziej by go zabolało !!!!
To dla mnie najlepsza zemsta[emoji13][emoji13][emoji12][emoji12]

16udqqmz5v3uqon5.png

Luska nie ma co dusić
Największa wygrana to właśnie nie dawać satysfakcji tym frajerom !!!!
Najlepsza zemstą dla nich jest im pokazać uśmiech od ucha do ucha !!!!!
Szczęście Nurii najbardziej by go zabolało !!!!
To dla mnie najlepsza zemsta[emoji13][emoji13][emoji12][emoji12]

16udqqmz5v3uqon5.png

Dupek i tyle nuria moja kumpela miala taka sytuacje zostawil ja tydzien przed slubem nie zalamala sie znalazla cudownego faceta maja dziecko a jego zostawila ta jego kochanka i jest pokaz mu ze dasz sobie rade

Jest mi tak ciezko[emoji26] przeciez my mielismy tyle planow, dzis jak przyjechal po reszte rzeczy nawet na mnie nie spojrzal[emoji2l6]
Ciagle rycze, nie mam sil nawet z lozka wstac, nie jadlam nic od dwoch dni.
Co ja komu zrobilam ze mnie spotkalo takie cos[emoji26]
Tak bardzo nie chce byc sama, nawet mu napisalam zeby dal nam szanse, wiem ze glupia jestem ale ja go kocham pomimo wszystko. Tak bardzo bym chciala zeby tu byl. Nawet po tym wszystkim. A on mi nawet nie odpisal. Przeciez zaledwie kilka dni temu wybieralismy buty do garnituru a teraz takie cos[emoji26]
Nie wiem co mam zrobic[emoji26]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Niunia daj sobie spokój z Nim, szkoda łeż i nerwów po tym co Ci zrobił i powiedział. To wszystko minie, bądź silna, nie ulagaj mu i nie pokazuj, ze tak Ci zależy bo ma pewnie z tego satysfakcje.

Nuria ale musiał mieć jakiś konkretny powod nie powiedział ci?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 26t6d [emoji594]

reklama
Jedyne co powiedzial to ze ma juz dosc zycia ze mna, ze nie chce tego slubu, dziecka. I ze chce sie rozstac.
Powiedzial ze rozwiaze umowe na internet(mial ja na siebie), ze naszymi pieniedzmy sie podzielimy- mamy wspolne konto. Powiedzial ze przyjedzie jeszcze po telewizor, konsole i pare innych rzeczy.
Zabral obraczki, mowil ze je sprzeda.
Nie wierze ze to sie dzieje[emoji26]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Ja pierdziele Nuria pakuj się i jedź gdzieś do przyjaciółki, rodziny czy kogokolwiek nie siedź sama. Sukinsyn po prostu.

Do góry