Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak łożysko się wykształciło to już będzie dobrze, dzidzia silna da radę [emoji122]Jestem[emoji5]musialam dojechac do domku i cos zjesc[emoji4]
Z om mam dzis 8t3d a dzidzi ma 9t0d [emoji4]
Takze rosnie nam jak na drozdzach[emoji4]
Krwiak niestety dalej jest,czy sie zmniejszyl to ciezko powiedziec bo usg robione na innym sprzecie.
Ale na moje oko nie.
Wszystko generalnie wyglada ladnie i nie zostalo nic innego jak dbac o siebie i czekac[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ważne, że z dzidziusiek wszystko ok... może i krwiak w końcu ustąpiJestem[emoji5]musialam dojechac do domku i cos zjesc[emoji4]
Z om mam dzis 8t3d a dzidzi ma 9t0d [emoji4]
Takze rosnie nam jak na drozdzach[emoji4]
Krwiak niestety dalej jest,czy sie zmniejszyl to ciezko powiedziec bo usg robione na innym sprzecie.
Ale na moje oko nie.
Wszystko generalnie wyglada ladnie i nie zostalo nic innego jak dbac o siebie i czekac[emoji4]
Będzie dobrzeOby juz bylo dobrze[emoji4]jestem pelna nadzieji[emoji4]
@DorciaMamaOlka chyba miedzy 12-14 tygodniem
Nie moglam spac w nocy, jak juz zasnelam po 3, to moj mnie o 5 obudzil jak wracal z pracy. Ale, poseksilisny sie i zasnelam pozniej w ciagu 10 minut[emoji23][emoji122] wstalam po 9[emoji3]
Funia kciukasy[emoji110][emoji173]
Mania zlotko tez sie stresowalam, ale dalam rade, i Ty tez dasz[emoji173]
Carmen kiedy Ty zauwazylas jakies paprotki w tym tescie na sline?[emoji3] bo ja mam juz 10dc, owulacja przypada na ok 14-15dc, dzis mnie zalal juz typowy sluz plodny i z ciekawosci zrobilam ten test i nic nie pokazalo[emoji23]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom