reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen postepuje zgodnie z Twoja instrukcja, ale moze za wczesnie jest[emoji5] oby clo ruszylo wszystko[emoji8]
Pokaz co kupilas?[emoji7]
Dzol nie ide, bo w srode mam wizyte u endo, zobaczymy co On powie jak dalej działać[emoji5]
Obralam sobie za cel ze do Swiat Bozego Narodzenia chce zajsc, i zrobie wszystko aby tak sie stalo[emoji7][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz najlepsze to było by ścięcie włosów lub podcięcie końcówek ale to może dopiero po ślubie [emoji13][emoji13]

Odżywka nie zdziała za wielkich cudów bo będą miękkie przez pierwsze dwa dni a po myciu znowu będą takie same.

Bum polecała odżywkę z Joanny. Spróbuj może akurat troszkę będą "choć na chwile " ładnie wyglądały

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
@Nuria niestety ale jesli sa bardzo zniszczone to tylko podciecie im pomoze ale probowac ratowac zawsze mozna[emoji4]
Ja ogromnie polecam olejowanie olejem kokosowym.
Min godz przed myciem nalozyc na wlsoy i potem umyc i nalozyc maske.
A najlepiej na cala noc,nie tlusci poduszki jak zrobisz wysokiego koka.
Wlosy tez nie powinny sie przetluszczac.
Mam wlosy do pasa to mozesz mi zaufac[emoji6]
Najlepiej min 2x w tyg.

Nie tarmos ich recznikiem po myciu ,tylko delikatnie rozczesuj.

I teraz polece Ci moja ulubiona maske ,litr za cale 12 zl bodajze[emoji2]jest mega,uwielbiam ja[emoji5]
Tylko koniecznie w litrowym opakowaniu,ta mniejsza jest inna.
Kupisz w hebe lub na allegro.
Sa tez inne zapachy i rodzaje ale mniej dobre[emoji4]
1498157171-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Nuria niestety ale jesli sa bardzo zniszczone to tylko podciecie im pomoze ale probowac ratowac zawsze mozna[emoji4]
Ja ogromnie polecam olejowanie olejem kokosowym.
Min godz przed myciem nalozyc na wlsoy i potem umyc i nalozyc maske.
A najlepiej na cala noc,nie tlusci poduszki jak zrobisz wysokiego koka.
Wlosy tez nie powinny sie przetluszczac.
Mam wlosy do pasa to mozesz mi zaufac[emoji6]
Najlepiej min 2x w tyg.

Nie tarmos ich recznikiem po myciu ,tylko delikatnie rozczesuj.

I teraz polece Ci moja ulubiona maske ,litr za cale 12 zl bodajze[emoji2]jest mega,uwielbiam ja[emoji5]
Tylko koniecznie w litrowym opakowaniu,ta mniejsza jest inna.
Kupisz w hebe lub na allegro.
Sa tez inne zapachy i rodzaje ale mniej dobre[emoji4]
1498157171-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam z alga ta maske z kallosa

Nuria kup sobie w rossmanie szamon i odzywke aletry z granatem jest cudna olejuj olejem lnianym jest super zrezygnuj z suszarki prostownicy i maski 2 3 razy w tygodniu wejdz na blog anwen ona tam pisze jak ratowac wlosy

Olejowanie jest na prawde mega[emoji4]oczywiscie pierwsze efekty gdzies po miesiacu ale polecam[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Widzę włosy na tapecie. Ja lubie kosmetyki biovax, dodatkowo olej z orzechów makadamia, maski biovax po każdym myciu i za każdym razem używam fioletowego szamponu i fioletowej odżywki, żeby pozbyć sie żółtych tonów na moich blond włosach [emoji6] z kallosa miałam fajne włosy po szamponie z zielona etykieta, nie pamietam co to było, moze jakieś algi [emoji848] i maski tez miałam rożne. Jednak biovax wygrał [emoji12] po myciu jakis olejek na końcówki. Czasami używam sprayu termoochronnego, ale częściej zapominam [emoji38] prostuje i susze. Włosów mam sporo, kręcą sie, a ja nie mogę sie z tym pogodzić i jednak prostownica wygrywa [emoji16]

reklama
Do góry