reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi moze idz na kolejna wizyte? Gdzies indziej? Moze znajdz jakiegos lekarza na nfz?
Ja bym nie wytrzymala i bym poszla szczególnie ze nic bym nie wiedziala po takiej wizycie[emoji58]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cos więcej o tym łożysku mowil? Bo jest chyba wiele tych przodujących...

Ja mam niby łożysko ściana przednia - wysoko

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t6d [emoji272]
Xbum łożysko na ścianie przedniej A przodujace to dwie kolosalne różnice. Na przedniej ścianie jest jak najbardziej ok z tymże później można odczuwać ruchy. Ja teraz z Amelka miałam ten typ lozyska

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Bum a jak Ty sie czujesz?

No boli mniej, ale ja od wczoraj na paracetamolu jade i nospie, wiec dlatego zapewne jest lżej [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t6d [emoji272]

Chętnie bym poszła do innego, ale nie mam do kogo ..W tym mieście nie ma nawet komunikacji miejskiej a co dopiero jakiegoś dobrego lekarza.... to już mój 3 lekarz. Jak zmienię znowu to znowu się ZUS przypieprzy do mnie ...
Co do łożyska to miałam na przedniej ścianie, ale mi ''zeszło''? chyba tak to określił :/
Mam jeszcze to skierowanie, do przychodni gdzie Rene była, może tam pojadę :/

Chętnie bym poszła do innego, ale nie mam do kogo ..W tym mieście nie ma nawet komunikacji miejskiej a co dopiero jakiegoś dobrego lekarza.... to już mój 3 lekarz. Jak zmienię znowu to znowu się ZUS przypieprzy do mnie ...
Co do łożyska to miałam na przedniej ścianie, ale mi ''zeszło''? chyba tak to określił :/
Mam jeszcze to skierowanie, do przychodni gdzie Rene była, może tam pojadę :/
Jedź !! To jest naprawdę pokićkana patologia łożyska. Ze spokojem ducha mogę Ci jeszcze prywatnie polecić dr kucińską. Przyjmuje na dzikiej w wawie. Ona jest specem od tych spraw

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie wiem dziewvzyny czemu wszystko jest takie trudne[emoji58]
Najpierw trzeba wylac hektolitry lez aby w ta ciaze zajsc, a jak juz sie zajdzie to nie mozna sie nia cieszyc bo zaraz pojawia sie strach czy ciaza sie utrzyma, czy z dzieckiem bedzie wszystko dobrze.
Caly czas zycie w strachu.

Nessi ja w drugiej ciąży miałam wrośnięte łożysko ale udało uratować się macice a teraz miałam na przedniej ścianie ale za nisko i samo wraz ze wzrostem się podniosło. Może nie będzie tak źle ale na twoim miejscu pewnie pojechalabym nawet do innego miasta prywatnie skonsultować.

Nuria zbierają! Dostałam smsa i chyba jutro pojadę, dziś miałam za dużo sprzątania. A propo to ja kiedyś zrobiłam tak swojemu. Kilka dni wracałam z pracy i kladlam się tak jak on, tylko lekcje i tam przy dzieciach obrobiłam, jedzenie im dałam a sterta rosła. Czwartego dnia przyjechała teściowa na kawę. A potem mój mąż do mnie "widzisz? Trzeba było posprzątać " no ale ja to nigdy nie umiałam go zmusić do pomocy.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nessi - trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Też myśle, że lepiej jechać na konsultacje dodatkową.
Rene - tak trzymaj :)

Do góry