reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Teczowa sliczny brzusio [emoji4] super, ze wsio ok u was.
Mam pytanie- czy tobie tez kazali progesteron przyjmowac tylko do 12tc? Mam nadzieje, ze namowie moja gp na troche dluzej [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Teczowa sliczny brzusio [emoji4] super, ze wsio ok u was.
Mam pytanie- czy tobie tez kazali progesteron przyjmowac tylko do 12tc? Mam nadzieje, ze namowie moja gp na troche dluzej [emoji6]

tak wszystko do 12 tc, a potem odłożyć wszystkie leki :/ ja biorę progeteron nadal i z tego co lekarz mi mówił to prawdopodobnie do 28 tc

Dobry[emoji478]
Pol dnia przespalam, pol dnia gęba od zarcia mi sie nie zamyklala, w miedzy czasie jeszcze byl seks i tak dzien zlecial[emoji23]

U nas masakra tak wieje i pada ze sie z domu wychodzic nie chce.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

tak wszystko do 12 tc, a potem odłożyć wszystkie leki :/ ja biorę progeteron nadal i z tego co lekarz mi mówił to prawdopodobnie do 28 tc
Kurcze, tak myslalam. Mam nadzieje, ze namowie gp na jezcze jeden miesiac a pozniej zuzyje zapasy z polski [emoji6]
Mysle, ze po 12tc zmniejsze dawke do 2x dziennie, bo obecnie biore 3x.

tęczowa u mnie to chyba kuźwa te ciśnienie ...

Nuria no to dzień całkiem spoko :p

Mum ja też mam niby brać 3x1 a biorę 2x1 - ale do kiedy mi nie gadał , teraz mi przepisał 3 opakowania...

Aktualizacja ! :)

staraczki.jpg
fasolki.jpg
MAMUSIE.jpg

Załączniki

• staraczki.jpg
    staraczki.jpg
    74,5 KB · Wyświetleń: 136
  • fasolki.jpg
    fasolki.jpg
    78,2 KB · Wyświetleń: 141
  • MAMUSIE.jpg
    MAMUSIE.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 139
reklama
Mnie też pierwszy trymestr głowa bolała a duphaston brałam do 16tc.
A mnie dziąsła bolą chyba wszystkie zęby zaraz mi wypadną [emoji33]nad jednym zębem najbardziej krwawiącym coś dziwnego się porobiło. Może jak mi babka usuwała kamień to od tego wydało się jakieś zakażenie...[emoji20]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry