anula88
MAMY SIEBIE :0)
Hey kochana .. żyje żyje... kurcze tak czytam i faktycznie nie ma co opieka medyczna w Polsce jest jaka jest ale za to nie bagatelizuja nic ...dzień dobry,
Nessi jak nie ma już więcej plamień to jest bardzo dobrze. Jeśli to Cię uspokoi to idź do lekarza wcześniej niż za 3 tygodnie. Ja do 12 tygodnia latałam na szybkie usg, żeby tylko zobaczyć że Maluchowi bije serce co tydzień . Nie bój się to nie zaszkodzi, a nawet pomoże bo chyba nerwy i stres to najgorsze co może być dla Twoich dzieciaczków.
Mum masz rację w całej rozpiętości. Tutaj muszę o wszystko walczyć, a jestem już zmęczona. Nie dość, że nie ma dnia żeby nie myślała czy wszystko z Małym dobrze to jeszcze mam się użerać żeby mi leki dali ...niech się pierdzielą. Leki mogłabym mieć z Polski to żaden problem, ale nie chcę, żeby lekarka w szpitalu , do której chodzę siena mnie krzywo patrzyłą i miała problemy. Już swojego się nasłuchałam, zę za dużo leków biorę :/ a ja myślę serio? po 5 poronieniach ona mówi mi coś takiego! także wybór dla mnie jest jeden
P.S. też trochę popłynęłam z treścią
ANULA, BUM, DŻOŁ, RENE gdzie jesteście???
A ja wstalam,oczy spuchniete jak balony,dziąsła mi krwawia ... kurcze no jak nie urok to sraczka... szlak ... dobrze ze dziś piątek..
Odstawie dziecko do szkoły i jadę na zakupy [emoji41] kupię sobie coś ładnego a co [emoji6]
••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."