reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anula to dobre wieści :) a skąd uważają, że problem jest z plemnikami? że się źle zagnieżdzają ? i dlatego dochodzi do ciąży biochemicznej np?
Morfologia plemnikow nie jest najlepsza bo my badalismy 3-4 razy i kuracje nic nie dały zbytnio .... zobaczymy trza będzie powtorzyc

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Hejka [emoji3]

Ja też wpadam z wiadomością taką , że znalazłam gin-endo wizytę mam dopiero na 13 luty i to prywatnie ! [emoji33]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Tęczowa no trzymam ich za słowo:) chyba się znają na tym co robią....

BUM no trochę czasu jeszcze jest no ale szybko zleci ....

Agnes no chyba trza będzie powtórzyć ... a Jak w szkole ?

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Anula no jest i to sporo ... Kuzwa ja myslalam , ze jak prywatny to max tydzień a tu miesiąc [emoji50] , ale ponoć jest dobry i działa do końca , wizyta 180zł bez względu czy to samo usg itp [emoji52]
No ale jak takie kolejki to moze faktycznie jest skuteczny i mi pomoże wyregulowac tą @ [emoji57]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...

Anula fajnie ze juz do domku[emoji5] teraz tylko seksy i seksy[emoji7][emoji106]
Bum jesli prywatny jest dobry, to niestety tak dlugo sie czeka. Czesto jest tak ze prywaciarze pracuja jeszcze w szpitalach i przyjmuja dopiero po poludniu, dlateho takie kolejki i trzeba czekac. Ale super ze znalazlas [emoji5]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochane

Anula trzymałam kciuki cały czas:-) super że niczego nie znaleźli. Teraz trzeba działać. A jaka mąż ma tą morfologię plemników. U nas było najpierw 4% a po profertilu 8% prawidłowych.

Rene super samochody:-) my mamy toyote avensis w kombi. Super samochód. Bardzo ją lubię.

Mania współczuję znowu choroby coreczki:-/ torty cudowne! Mogłabyś robić mega biznes.

Arte dziś masz endo? Trzymam kciuki.

Nati czekamy na fotki Adasia:-) też jestem ciekawa ile waży.

Nuria ja lubię piec ale ostatnio też wolę giasta bez pieczenia robić. Jak mój mąż jest chory to też mam w domu hospicjum normalnie. Od razu umiera...gorszy jak dziecko.

Carmen kiedy masz gina?

A ja jestem po wizycie. Przedstawiam wam moje 750 gramów Ignasia:-) zakochałam się...

Załączniki

• 20170112_100853-648x1152.jpg
    20170112_100853-648x1152.jpg
    94,9 KB · Wyświetleń: 70
nuria no właśnie on też w szpitalu pracuje , ale nie w moim [emoji58] kuzde , będę musiała czekać...

Tynka cudenko malusie [emoji170]

nuria [emoji38]

1484217294-aaaaaa.jpeg

...życie cudem jest...

reklama
Do góry