reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anulka super ze juz do domciu.Hmm moze faktycznie zrobcie badanie nasienia zeby sprawdzic a ja bedzie nie najlepsza to moze faktycznie ta inseminacja

Tynka sliczny Okruszek [emoji7]

Nuria u mnie avonu nie ma ale poczytalam o tej czarnej masce i zamowilam 3 opakowania :)

Ja powoli szykuje sie do roczku mojego Robaczka pozamawialam deko i zaproszenia jeszcze zostal prezent

Zaprowadzalam corke do szkoly i zaczal padac grad nie dosc ze umarzlam jak glupia to leb mnie boli

reklama
Bum oby warto było czekać [emoji6]
Anula w szkole spoko, młody ładnie pracował, głównie chyba dlatego, ze ja tam byłam [emoji23]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Dziewczyny ma któraś z Was snapchata?[emoji5] ja sobie niedawno ściągnąłam, fajna aplikacja[emoji5] mozna wysylac krotkie filmiki i zdjęcia, ktore sie nie zapisuja, znikaja po uplywie kilku sekund[emoji5]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochane

Anula trzymałam kciuki cały czas:-) super że niczego nie znaleźli. Teraz trzeba działać. A jaka mąż ma tą morfologię plemników. U nas było najpierw 4% a po profertilu 8% prawidłowych.

Rene super samochody:-) my mamy toyote avensis w kombi. Super samochód. Bardzo ją lubię.

Mania współczuję znowu choroby coreczki:-/ torty cudowne! Mogłabyś robić mega biznes.

Arte dziś masz endo? Trzymam kciuki.

Nati czekamy na fotki Adasia:-) też jestem ciekawa ile waży.

Nuria ja lubię piec ale ostatnio też wolę giasta bez pieczenia robić. Jak mój mąż jest chory to też mam w domu hospicjum normalnie. Od razu umiera...gorszy jak dziecko.

Carmen kiedy masz gina?

A ja jestem po wizycie. Przedstawiam wam moje 750 gramów Ignasia:-) zakochałam się...

Ja tez sie zakochałam [emoji7][emoji7][emoji7]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Nuria ja planuje kupic taki zestaw
%24_3-15.jpg
71Ti8TSVfwL._SL1500_.jpg
91MLEahuWML._SL1500_.jpg
51iz1SoRobL._SY400_.jpg

Załączniki

• %24_3-15.jpg
    %24_3-15.jpg
    88,7 KB · Wyświetleń: 156
  • 71Ti8TSVfwL._SL1500_.jpg
    71Ti8TSVfwL._SL1500_.jpg
    77 KB · Wyświetleń: 161
  • 91MLEahuWML._SL1500_.jpg
    91MLEahuWML._SL1500_.jpg
    63,7 KB · Wyświetleń: 158
  • 51iz1SoRobL._SY400_.jpg
    51iz1SoRobL._SY400_.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 157
na dzien dziecka mam fajny pomysl dwa fotele dinusie malej corce a pies i tygrys fotel dla starszej
51VFwU8g52L._SL1500_.jpg
714H55DbJIL._SL1500_.jpg
%24_3-7.jpg
%24_3-8.jpg

Załączniki

• 51VFwU8g52L._SL1500_.jpg
    51VFwU8g52L._SL1500_.jpg
    55,5 KB · Wyświetleń: 155
  • 714H55DbJIL._SL1500_.jpg
    714H55DbJIL._SL1500_.jpg
    98,1 KB · Wyświetleń: 155
  • %24_3-7.jpg
    %24_3-7.jpg
    78,9 KB · Wyświetleń: 155
  • %24_3-8.jpg
    %24_3-8.jpg
    71 KB · Wyświetleń: 154
Dobry!
Melduje się po endokrynologu

1484219893-aaaaaa.jpeg

Dostałam tabletki... 1 dziennie przed jedzeniem...

Metforminy mi nie chciał zapisać bo jak stwierdził działa szkodliwie na rozwijający się płód jeśli zajde w ciążę. Zaleca więcej ruchu.... I wybrać się do dietetyka. Tyle, za 6 tyg mam zrobić tsh, ft4, anty TPO i glukoze. I wrócić na kontrolę. Zobaczymy czy coś spadnie

Tynka śliczny maluszek!!!! Jestem zauroczona!!

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry