Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pod językMania a lutrka docipna czy pod jezor?
Na drugim watku wlasnie poruszaja temat ksiezy [emoji51]Nuria my tez księdza nie przyjmujemy, bo my bez ślubu... dość sie już go nasłuchałam [emoji6]
Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Wooow to faktycznie. Przy takiej pogodzie bez wody to masakra. Z tym U butlami długo się bujalismy. Najgorzej było z kąpielą. A temperatura nieźle U was trzyma . U nas już około -9.Rene no szlak z tą pogodą , mojego P doszły słuchy , że dopiero , może być jak odwilż będzie u mnie dziś -18 pokazuje...
Asch no niech kupi jakąś fajową ja już czajnik zamówiłam bo nie lubię wody na gazie gotować a u Ciebie co tam ? jak się czujesz?
Kiedy wracasz do starań ?
Nessi może jakieś biszkopty chociaż , oj też mnie tak rwało , że leżałam całymi dniami z miską pod ręką nawet wstać z łóżka nie umiałam
Coś długo masz tą owulacje [emoji33]Owu :
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
U mnie to jednak chyba cos innego bedzie ...Coś długo masz tą owulacje [emoji33]
A dzisiejszy się znowy wydaje ciemniejszy
Ileś Ty tych jajec wyhodowała?[emoji12][emoji33]
Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!